Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 6932
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

hamoun píše: úte črc 02, 2024 12:21 pm malý talíř? nebo velká lžíce? :)

ale N Á D H E R A ! ! !
To je miska 😁
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
Traveller
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 11953
Registrován: pát kvě 30, 2014 8:04 am
Jméno a příjmení: Jirka
Bydliště: Česká Třebová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Traveller »

Všechno špatně. Chce to hranatou lžíci. ;-D ;-D ;-D
WRX STI MY2016
Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 25660
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

A já jedu opět dál s nově objevenou bublaninou, potřetí, nemůžu se toho nabažit, takhle u kávičky po poledni...tj tak když si jednou přispím, v deset hodin dopo jsem se v chalupě přesunul ze světnice do relax komůrky a procitl až v jednu odpoledne :-D tak tj po delší době rekord, Metuzalém je slabý... ;)
Jinak v chalupě je furt luxusních 22 celsia i když jsou ty nej hice a i když větráme, bylo tu tu vzpomínáno v jiném tématu, tohle je opravdu veliká paráda, jsem se už zařekl, že občas i přes týden v létě se sem zajedu vyspat a pobýt, jooo :-)
Dnes znovu vyzkoušena přenosná el.trouba, koupená na chalupu, v pátek, peče jak má péct, nemusím skrz jídlo sem tam i zbytečně (jen opravdu ve vedrech) zatápět, taková blbost, běžný spotřebič, nicméně jsem to pořád odkládal, ani už nevím proč...no potěšilo to hodně. Je dostatečně veliká i na slušný pekáč, plech...dnes teda záměrně koupená jen zmrzlá pizza, tu jsem si snad koupil jednou v životě a musím říct, že Oetker potěšil, furt bych to jíst nemohl, ale zlepšil se teda hodně, chutnalo, nemůžu kritizovat, ne ne. A že se dají pořídit i lepší.
Přílohy
IMG_20240630_151933.jpg
IMG_20240702_201900.jpg
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 25660
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

puschpull píše: pon črc 01, 2024 12:38 pm Dnešní oběd.

více zde:
https://photos.app.goo.gl/fboUCMaPSFupu1NGA
Já nevím, komentoval jsem to nekomentoval ? :-) vypadá to moc dobře, dnes jsem zrovna viděl něco z krétské kuchyně a tam taky samozřejmě valí kdejakou trávu, květ a všudepřítomný oliváč.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5002
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

sima píše: stř črc 03, 2024 12:43 am Já nevím, komentoval jsem to nekomentoval ? :-) vypadá to moc dobře, dnes jsem zrovna viděl něco z krétské kuchyně a tam taky samozřejmě valí kdejakou trávu, květ a všudepřítomný oliváč.
Květy jsou lichořeřišnice. Mňam! Lahodně nasládlé a celkově je tato rostlina velmi zdravá. :-)
Listy trochu štiplavé ale výborné. Je tam ještě zelená nať z cibulky ze zahrady, bazalka, cibule, olivy, papriky, rajčata a dva druhy sýra. :-)
... a samozřejmě kvalitní olivový olej (pěkně nám zdražil...) trochu koření (chilli, pepř, ...)
(*_^) |,,,,
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3362
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Protožei Šíma včera (mylně) vyhodnotil, že vedu záhalčivý život během dovolené, tak dnes opět pilně dráždím švécké a finské inštrumenty....
Dávám si pozdní svačinu nebo brzký oběd......(aj zeleninu si pak přidám....)
Přílohy
20240703_104302.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 15802
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

Táta dneska dělal oběd :⁠-⁠)
Přílohy
20240706_144353.jpg
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 20922
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »



Nejlepší!
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 6932
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

To byla dřina 😂
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 15802
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

@Holaňďanka náhodou, najít příhodné místo, nasbírat klacíky, rozdělat... já jsem vyrostl v bytě, pro mne tohle není prdel 😁
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 25660
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

:-D (*_^) |,,,,
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5002
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

Dnešní večeře:
https://photos.app.goo.gl/ANAYD1imhWbbExzbA

Vaječná omeleta, mangold, špenát, cibulová nať, rozdrcená lněná semínka, šunka a plátek eidamu. K tomu zeleninový salát.
Velká mňamka.
Ta druhá bude k snídani.
Přílohy
PXL_20240708_151538744.jpg
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5002
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

Dnešní snídaňové orgie:
Nová 16cm pánvička když dělám jídlo jen pro sebe.
Guacamole a zeleninový salát (cibule, paprika, rajčata, olivy, koření, olivový olej...) a vajíčka na cibulce a slanině. K tomu skvělé dvojité espresso.

Více zde:
https://photos.app.goo.gl/sHtDdSyGvE8YTWbR8
Přílohy
PXL_20240710_054624100.jpg
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5002
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od puschpull »

Večeře:
Dnešní pozdní oběd, nebo spíše časná večeře. (Druhou půlku budu mít zítra k obědu, na mě je to velká porce).
Žampiony, trochu slaniny, trochu parmazamu, cibulka, rajčata, bylinky, koření...
Přílohy
PXL_20240711_135921178.jpg
Naposledy upravil(a) puschpull dne čtv črc 11, 2024 5:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3362
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Tak a teď týden nevařím, nemrazím, nepřipravuju, neohřívám, nepeču, nesmažím, nekonfituju, negriluju,neglazuju, nerestuju, nesterilizuju, nekvasím, ne.....
To je dnešní třetí kolo snídaně. První dvě byla orientována dost výrazně na proteiny :-)
Přílohy
20240711_091731.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“