To je miska
Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 6932
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- Traveller
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 11953
- Registrován: pát kvě 30, 2014 8:04 am
- Jméno a příjmení: Jirka
- Bydliště: Česká Třebová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Všechno špatně. Chce to hranatou lžíci.
WRX STI MY2016
Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
Ex: Subaru Forester SJ 2.0i, stříbrný s fofr-klackem.
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25660
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
A já jedu opět dál s nově objevenou bublaninou, potřetí, nemůžu se toho nabažit, takhle u kávičky po poledni...tj tak když si jednou přispím, v deset hodin dopo jsem se v chalupě přesunul ze světnice do relax komůrky a procitl až v jednu odpoledne tak tj po delší době rekord, Metuzalém je slabý...
Jinak v chalupě je furt luxusních 22 celsia i když jsou ty nej hice a i když větráme, bylo tu tu vzpomínáno v jiném tématu, tohle je opravdu veliká paráda, jsem se už zařekl, že občas i přes týden v létě se sem zajedu vyspat a pobýt, jooo
Dnes znovu vyzkoušena přenosná el.trouba, koupená na chalupu, v pátek, peče jak má péct, nemusím skrz jídlo sem tam i zbytečně (jen opravdu ve vedrech) zatápět, taková blbost, běžný spotřebič, nicméně jsem to pořád odkládal, ani už nevím proč...no potěšilo to hodně. Je dostatečně veliká i na slušný pekáč, plech...dnes teda záměrně koupená jen zmrzlá pizza, tu jsem si snad koupil jednou v životě a musím říct, že Oetker potěšil, furt bych to jíst nemohl, ale zlepšil se teda hodně, chutnalo, nemůžu kritizovat, ne ne. A že se dají pořídit i lepší.
Jinak v chalupě je furt luxusních 22 celsia i když jsou ty nej hice a i když větráme, bylo tu tu vzpomínáno v jiném tématu, tohle je opravdu veliká paráda, jsem se už zařekl, že občas i přes týden v létě se sem zajedu vyspat a pobýt, jooo
Dnes znovu vyzkoušena přenosná el.trouba, koupená na chalupu, v pátek, peče jak má péct, nemusím skrz jídlo sem tam i zbytečně (jen opravdu ve vedrech) zatápět, taková blbost, běžný spotřebič, nicméně jsem to pořád odkládal, ani už nevím proč...no potěšilo to hodně. Je dostatečně veliká i na slušný pekáč, plech...dnes teda záměrně koupená jen zmrzlá pizza, tu jsem si snad koupil jednou v životě a musím říct, že Oetker potěšil, furt bych to jíst nemohl, ale zlepšil se teda hodně, chutnalo, nemůžu kritizovat, ne ne. A že se dají pořídit i lepší.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25660
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Já nevím, komentoval jsem to nekomentoval ? vypadá to moc dobře, dnes jsem zrovna viděl něco z krétské kuchyně a tam taky samozřejmě valí kdejakou trávu, květ a všudepřítomný oliváč.puschpull píše: ↑pon črc 01, 2024 12:38 pm Dnešní oběd.
více zde:
https://photos.app.goo.gl/fboUCMaPSFupu1NGA
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5002
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Květy jsou lichořeřišnice. Mňam! Lahodně nasládlé a celkově je tato rostlina velmi zdravá.
Listy trochu štiplavé ale výborné. Je tam ještě zelená nať z cibulky ze zahrady, bazalka, cibule, olivy, papriky, rajčata a dva druhy sýra.
... a samozřejmě kvalitní olivový olej (pěkně nám zdražil...) trochu koření (chilli, pepř, ...)
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Protožei Šíma včera (mylně) vyhodnotil, že vedu záhalčivý život během dovolené, tak dnes opět pilně dráždím švécké a finské inštrumenty....
Dávám si pozdní svačinu nebo brzký oběd......(aj zeleninu si pak přidám....)
Dávám si pozdní svačinu nebo brzký oběd......(aj zeleninu si pak přidám....)
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 15802
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Táta dneska dělal oběd :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
- Holaňďanka
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 6932
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
To byla dřina
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 ex
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 15802
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
@Holaňďanka náhodou, najít příhodné místo, nasbírat klacíky, rozdělat... já jsem vyrostl v bytě, pro mne tohle není prdel
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 25660
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5002
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnešní večeře:
https://photos.app.goo.gl/ANAYD1imhWbbExzbA
Vaječná omeleta, mangold, špenát, cibulová nať, rozdrcená lněná semínka, šunka a plátek eidamu. K tomu zeleninový salát.
Velká mňamka.
Ta druhá bude k snídani.
https://photos.app.goo.gl/ANAYD1imhWbbExzbA
Vaječná omeleta, mangold, špenát, cibulová nať, rozdrcená lněná semínka, šunka a plátek eidamu. K tomu zeleninový salát.
Velká mňamka.
Ta druhá bude k snídani.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5002
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dnešní snídaňové orgie:
Nová 16cm pánvička když dělám jídlo jen pro sebe.
Guacamole a zeleninový salát (cibule, paprika, rajčata, olivy, koření, olivový olej...) a vajíčka na cibulce a slanině. K tomu skvělé dvojité espresso.
Více zde:
https://photos.app.goo.gl/sHtDdSyGvE8YTWbR8
Nová 16cm pánvička když dělám jídlo jen pro sebe.
Guacamole a zeleninový salát (cibule, paprika, rajčata, olivy, koření, olivový olej...) a vajíčka na cibulce a slanině. K tomu skvělé dvojité espresso.
Více zde:
https://photos.app.goo.gl/sHtDdSyGvE8YTWbR8
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- puschpull
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5002
- Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Bydliště: Most, Korozluky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Večeře:
Dnešní pozdní oběd, nebo spíše časná večeře. (Druhou půlku budu mít zítra k obědu, na mě je to velká porce).
Žampiony, trochu slaniny, trochu parmazamu, cibulka, rajčata, bylinky, koření...
Dnešní pozdní oběd, nebo spíše časná večeře. (Druhou půlku budu mít zítra k obědu, na mě je to velká porce).
Žampiony, trochu slaniny, trochu parmazamu, cibulka, rajčata, bylinky, koření...
Naposledy upravil(a) puschpull dne čtv črc 11, 2024 5:30 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tak a teď týden nevařím, nemrazím, nepřipravuju, neohřívám, nepeču, nesmažím, nekonfituju, negriluju,neglazuju, nerestuju, nesterilizuju, nekvasím, ne.....
To je dnešní třetí kolo snídaně. První dvě byla orientována dost výrazně na proteiny
To je dnešní třetí kolo snídaně. První dvě byla orientována dost výrazně na proteiny
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX