Naši mobilní mazlíčci
Re: Naši mobilní mazlíčci
no já mam na japkách taky tudle fíčuru vypnutou ze stejnejch důvodů, byť japku věřim vo trochu víc neš gůglu kterýmu obecně nevěřim vůbec nic... Testoval sem to teď jen kvůli těm airtagům. Vyplý to bude i nadále, zapnu jen kdyby někdo kola šlohnul.
offroadforum.cz
Otloukánek = legacy outback BP 2004
1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
Stejně to mají nedořešený.
Třeba přes noc si vypínám data a wifi, aby mě při spaní nic neotravovalo. BT mám vypnutý pernamentně. Dříve jsem vypínal i polohu, ale kvůli nalezení zařízení ji nechvám zapnutou.
Už se mi kolikrát stalo, že jsem data občas zapoměl zapnout a pak nešel telefon najít.
Telefon nejde zasláním SMS s nějakým kódem dostat do stavu, že si zapne polohu a data.
A to nemluvím o tom, že když o telefon přijdu někde bez přístupu na domácí PC, tak ho stejně nenajdu. Protože nějakej chytrák o googlu vymyslel, že pro přihlášení do účtu pro nalezení ztraceného telefonu, potřebuji onen přístup na novém zařízení potvrdit na tom telefonu, který hledám
Třeba přes noc si vypínám data a wifi, aby mě při spaní nic neotravovalo. BT mám vypnutý pernamentně. Dříve jsem vypínal i polohu, ale kvůli nalezení zařízení ji nechvám zapnutou.
Už se mi kolikrát stalo, že jsem data občas zapoměl zapnout a pak nešel telefon najít.
Telefon nejde zasláním SMS s nějakým kódem dostat do stavu, že si zapne polohu a data.
A to nemluvím o tom, že když o telefon přijdu někde bez přístupu na domácí PC, tak ho stejně nenajdu. Protože nějakej chytrák o googlu vymyslel, že pro přihlášení do účtu pro nalezení ztraceného telefonu, potřebuji onen přístup na novém zařízení potvrdit na tom telefonu, který hledám

Peugeot ION elektro (rv.12, najeto 100 tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
japko de hledat na jakymkolif jinym japku, stačí se tam přihlásit se svym ID, ale dohledat pude jenom kdyš na něm bude zaplej bt (a pude kolem jinýho japka se zaplym bt a datama a gpskou a službou najít). Takže spíš vo velký náhodě...
offroadforum.cz
1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
1988 4runner SR5
1995 rav4
2005 rav4
2014 GAZ Sobol
2005 Honda Dylan
2012 Keeway Outlook
2004 Peugeot Trekker
2008 Zenair HD601 Zodiac
Pěkný popis funkcí foťáků u S24 Ultra spolu na tipy na doplňkové aplikace. Pouze trochu delší...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
- puschpull
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Kontaktovat uživatele:
Dám to sem, protože to je dost zajímavý problém:
Evropa prosazuje svá pravidla. Tentokrát to technologické giganty opravdu bolí, nejvíc však možná zapláčou uživatelé
https://denikn.cz/1468004/evropa-prosaz ... a614a22525
Stručně
Evropská komise pokládá přístup společností Apple a Meta k požadavkům nařízení o digitálních trzích (DMA) za nedostatečný.
Formou předběžných stanovisek sdělila, že tyto firmy DMA porušují.
V případě Mety jde o personalizovanou inzerci a sběr osobních dat, Apple si nadále monopolizuje dodávky aplikací pro iOS a MacOS přes App Store.
Oběma firmám hrozí mimořádně vysoký finanční postih.
Další na řadě pravděpodobně budou Amazon, Google a Microsoft.
Americké firmy začínají omezovat své digitální služby pro evropské uživatele, protože všem požadavkům DMA se podřídit buď nedovedou, nebo nechtějí.
Všichni Evropané tak mohou přijít o část digitálních nástrojů, hlavně těch nejnovějších a nejpokročilejších.
Evropa prosazuje svá pravidla. Tentokrát to technologické giganty opravdu bolí, nejvíc však možná zapláčou uživatelé
https://denikn.cz/1468004/evropa-prosaz ... a614a22525
Stručně
Evropská komise pokládá přístup společností Apple a Meta k požadavkům nařízení o digitálních trzích (DMA) za nedostatečný.
Formou předběžných stanovisek sdělila, že tyto firmy DMA porušují.
V případě Mety jde o personalizovanou inzerci a sběr osobních dat, Apple si nadále monopolizuje dodávky aplikací pro iOS a MacOS přes App Store.
Oběma firmám hrozí mimořádně vysoký finanční postih.
Další na řadě pravděpodobně budou Amazon, Google a Microsoft.
Americké firmy začínají omezovat své digitální služby pro evropské uživatele, protože všem požadavkům DMA se podřídit buď nedovedou, nebo nechtějí.
Všichni Evropané tak mohou přijít o část digitálních nástrojů, hlavně těch nejnovějších a nejpokročilejších.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- puschpull
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Kontaktovat uživatele:
Opět si sem něco odložím:
Češi se podílí na tvorbě technologie, která může změnit mobilní sítě a zatopit Huawei, Ericssonu a Nokii
https://www.lupa.cz/clanky/cesi-se-podi ... u-a-nokii/
Rozhovor s Petrem Lédlem z T-Mobilu, který v Praze pro mateřský Deutsche Telekom dělá na stále zajímavější technologii Open RAN.
Češi se podílí na tvorbě technologie, která může změnit mobilní sítě a zatopit Huawei, Ericssonu a Nokii
https://www.lupa.cz/clanky/cesi-se-podi ... u-a-nokii/
Rozhovor s Petrem Lédlem z T-Mobilu, který v Praze pro mateřský Deutsche Telekom dělá na stále zajímavější technologii Open RAN.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Škoda Fabia Combi (2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
Se obávám, že než něco vyvinou, tak tady ta banda diletantů z NÚKIBu prosadí tu svojí totálně zprasenou transpozici NIS2 to zákonu, jejíž hlavním tématem je, že jen co to projde celým procesem schválení, tak naběhnou na operátory se slovy: "tytyty, nesmíte používat nic od Huawei," operátoři to vypnou, zažalujou stát o miliardy za vyhozené investice, které pak všichni zaplatíme ze svých daní a mezitím můžeme tak akorát ze sklepa vyndat ty telefony s otočným číselníkem a telefonovat přes ně 

- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
no a nebylo to lepsi?

kdyz pominu tu permanentni dostupnost zazitou uz jako standard, uz jen to, kolik lidi by si nerozbilo drzku na ulici, bo budky se nikam nehejbou

- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
By ses divil. Já se jednou málem natáhl. Na hlaváku tu byla budka v nádražní hale. Teda několik, ale pouze jeden tel. byl už kartovej, u kterýho nebyla žádná fronta, páč to byla novinka a lidi to stejně prd využívali. Jenže on byl namontovanej výš na stěně a bylo u něj zvýšený pódium na zemi. Já si ho nevšiml, zakopl jsem a flákl se hlavou o ten přístroj. 

Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Další nález: je to spíš takový polomobil... a velmi vtipný je nápis na něm: pozor, nepřítel naslouchá (oni už tehdy byli vizionáři, a věděli, jak to bude...) 

Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
No dyk to taky je vojenskej přístroj. Bylo to na všech.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- spm
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Jan Krajdl
A taky když si člověk přiložil prsty na ty dráty od zvonku a ten druhej pořádně zatočil... 

Jo jo, taková schválnůstka....vyděržaj, PYJaňéér!!!!!
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) , Obluda (cétéem Scroll xpert 2020), Merida TransMission sport 2006 a RBbike CRX
- seatik
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Vašek
- Kontaktovat uživatele:
Zeptám se, používá tu někdo VIVO X100PRO? Objednal sem si především kvůli fotkám , tak snad to nebyla chyba. Uvítal bych tip na doplňky jako krycí sklo, komunitu s tímto telefonem a sdílením fotek.
Subaru Forester 2.5 XT MY 2007
Subaru Outback 2.5 Limited 2020
ex Subaru BRZ 2.0i Sport MY2015
ex Subaru Impreza 2.0i 92kw MY2004
Subaru Outback 2.5 Limited 2020
ex Subaru BRZ 2.0i Sport MY2015
ex Subaru Impreza 2.0i 92kw MY2004
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele: