Hele ja nevím. Mne na to navedl pan Iglár v servisu, když prohlásil ze mu to přijde jako zvuk od hadičky palivového čerpadla - či něco v tomto smyslu. Tak mne jen napadlo, že to zkusím.
Hele ja nevím. Víš , že se chystám každého stébla.mari75 píše: ↑čtv čer 06, 2024 7:48 pm Aha, tak to potom klobouk dolů před pánem ohledně diagnostiky pazvuku. V tom případně to vysazení aditiv může mít pozitivní účinek. Pro svůj mentální odpočinek se dívám na trubce na Kubrtaa v jednom díle měl problémy na své Audině s aditivovaným palivem. Takže proč ne
V roce 2019 jsem měl v nabídce pevné TZ za 16 000 Kč
Dík za tip.Levis29 píše: ↑pon čer 10, 2024 4:21 pm Napiš sem, ať ti pošle nabídku, nechal jsem tam dělat tažné na Forestera, a spokojenost.
Chlapík má rád Subara (teda spíš ty starší kousky), rovnou mi tehdy nabídl tři možnosti - značkové (nejdražší) tažné, odnímatelné a nějakou levnější alternativu.
https://www.nosice.com/kontakt
Má potřebnou certifikaci, takže nemusíš na STK ale stačí jen nechat zapsat tažné na úřadě.
jsem dával asi 18t za odnímatelný BRINK. Spokojenost.
Ee. Stejne jako loni pauza v Srbsku. Prespime a zítra to dorazim. Letos jsme to natahli trosku jižněji - až do Vranje ….