Vyřídímmari75 píše: ↑sob čer 08, 2024 10:50 am J
Tvůj soused je asi ten zářný příklad, který nemusí myslet na korunu, ale nedá si práci s tím, aby si vybral auto, které ho bude bavit, uspokojovat.
Prostě vezme prachy a jde do krámu a koupí. Ono je vlastně jedno co to je, hlavně ať je tam hvězda, olympijské kruhy, přinejhorším obrácené motyky a když bude nejhůře, tak slepice. Fantazie 0.
Já bych si třeba koupil Levante. Tak mu to vyřiď![]()
![]()

Jinak on ten případ právě není, ne ten co nad autem neuvažuje, on uvažuje nade vším, na tak nad autem, ty má moc rád. Jo líbí se mu i nový outback, zmiňoval ho, jen taková věc no, jak to jen říct, on je detailér a puňta na vše obecně, no a tak si hlídá stav laku auta, umí s ním dělat věci, taky ho udržuje velice často a ne jen pro sebe i pro známé sem tam, protože ho to baví, ale to jsem tu už vše psal... tak k onomu pověstnému "kvalitnímu" japonskému laku, prostě byl z něj zděšen, v jeho očích jo, když profi detailoval onen lak, v jeho očích totální hrůza, ta kvalita...ale majiteli to neřekl, aby mu nezkazil radost z nové plejády, to je zase od něj musím říct velice kolegiální a chlapské gesto

Mě to teda tak nepřijde, ale já jsem v tomto hodně teda free

Jinak soused alfiny a subaru opravdu uznává jako fajnšmekr auta.
Před nynějším merglem suv měl náš soused mergla sporťáka, ale ten se na ty zdejší pasekářské cesty opravdu nehodil