Hi-Fi audio a domácí kino
- Lefie
- Zkušený uživatel
Re: Hi-Fi audio a domácí kino
Nazdar pánové, mám na vás takový malý dotaz v tomhle tom vlákně.
Má někdo osobní zkušenost s tímto malinkatým streamerm Pro Plus od WIIM? https://www.wiimhome.com/wiimpro/overview
Chci jen dostat do svého AVR hlavně internetová rádia, vše ostatní je už jen bonus který také částečně využiji. Dostanu tam ty naše rádia
?
Má někdo osobní zkušenost s tímto malinkatým streamerm Pro Plus od WIIM? https://www.wiimhome.com/wiimpro/overview
Chci jen dostat do svého AVR hlavně internetová rádia, vše ostatní je už jen bonus který také částečně využiji. Dostanu tam ty naše rádia
![zasr pocitac [FUCK PC]](./images/smilies/6066.gif)
- draconis
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr
Tak to je jediné důležité

Jinak nejlepší multiroomy jsou z těch běžnějších podle mě dlouhodobě HEOS (Denon, Marantz) a BluOS (Bluesound, NAD, Roksan).
- draconis
- Závislý uživatel
Nemám zatím zkušenost zrovna s Wiim Pro Plus, ale dorazil nám nedávno konečně dlouho očekávaný Wiim Amp. Předpokládám, že aplikace pro stream bude stejná u obou (Wiim Home). Ta umožňuje mimo jiné i službu Tunein (její seznamy přebírá drtivá většina streamerů na trhu) a umí také vTuner, iHeartradio, Radio Paradise, BBC Radio, Calm Radio a další služby. Tudíž vše v pohodě včetně CZ stanic.
Co máš za ten aktuální AVR? Přece jen cena toho streameru je třetina ceny moderního AVR základní kategorie se všemi potřebnými dekodéry a vestavěným streamováním. Takže pokud nemáš nějaký vyloženě vysoký model a jedná se už o řekněme cca 7 a více let starý kousek, vyplatí se uvažovat spíše tímto směrem. Důvody Ti případně vysvětlím

Mám Wiim Mini, kupoval jsem jako náhradu klasického rádia AM, které provozuji v "mikro věži" pro home použití přes AUX-IN.Lefie píše: ↑pon kvě 20, 2024 7:16 pm Nazdar pánové, mám na vás takový malý dotaz v tomhle tom vlákně.
Chci jen dostat do svého AVR hlavně internetová rádia, vše ostatní je už jen bonus který také částečně využiji. Dostanu tam ty naše rádia?
Ovládám z tabletu, spousta nastavení, vstupy, výstupy, EQ.
Co mi vadí je, že nedokážu z TuneIn změnit datový tok.
Přes TuneIn placený jde myslím měnit, ale u sputění přes Wiim aplikaci jde poze 64 kbps, 16 bit, 44,1 kHz.
To by bylo dobré ověřit u někoho, kdo má placený.
Pokud použiji aplikaci Replaio Radio samostatně, tak to hraje lépe než z TuneIn, ale to málokdo asi pozná na běžné aparatuře.
Nicméně mám jiné streamery, takže pro domácí použití třeba do kuchyně, to dostačuje.
Případně pro "zmrtvýchvstání" starého AV recievru je to dobré a levné řešení.
Dokáže usnout při nečinnosti, bohužel nedá se ovládat z tabletu po otočení na šíř, neotočí se zobrazení.
Lze ovládat z několika zařízení, aplikace se načte s předvolbami včetně nastavení hw, což je dobré pro více členů domácnosti.
Vždy ale načte jeden profil Tidalu nebo Spotify, musí se přelogovat.
Kodek BT SBC a AAC pro vstup funguje, ale je to pouze nouzové řešení tam, kde není WiFi.
- draconis
- Závislý uživatel
Normálně mi to funguje (iPad)

Umí samozřejmě i víc - co nejde (nebo jsem na to nepřišel) je možnost vybrat si u stanice konkrétní stream (tzn. datový tok a kodek), což je u většiny kvalitních (a také dražších) přehrávačů možné...

Login je možný zadat pouze u Tidalu, SPotify už funguje několik let výhradně přes Spotify Connect. Každopádně Wiim je jeden z mála, který podporuje také i Tidal Connect.
Netuším tedy, jestli Mini používá stejnou aplikaci, ale předpokládám, že to bude pro všechny aktuální produkty Wiim stejné - tzn. aplikace Wiim Home.
- puschpull
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Püschel
- Kontaktovat uživatele:
Já už to doma zjednodušil na:
Android TV a
https://www.alza.cz/ugreen-digital-to-a ... 126473.htm nebo něco podobného. Mám to píchnuté do stereo 120W Pioneer zesilovače a repro Dali 850. TV mám na ethernetu a přehrávám vše jak potřebuji. (Audio - Tidal, Spotify, YTM, osobní NAS s 5 TB muziky ...) a Filmy přes SCC a Kodi (aktuální filmy přes trakt.tv), případně z NAS či PC.
Přehraji vše co potřebuji a jak potřebuji.
Android TV a
https://www.alza.cz/ugreen-digital-to-a ... 126473.htm nebo něco podobného. Mám to píchnuté do stereo 120W Pioneer zesilovače a repro Dali 850. TV mám na ethernetu a přehrávám vše jak potřebuji. (Audio - Tidal, Spotify, YTM, osobní NAS s 5 TB muziky ...) a Filmy přes SCC a Kodi (aktuální filmy přes trakt.tv), případně z NAS či PC.
Přehraji vše co potřebuji a jak potřebuji.
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Na androidu bohužel otočení nejde.draconis píše: ↑pon čer 03, 2024 4:30 pm Normálně mi to funguje (iPad)![]()
Umí samozřejmě i víc - co nejde (nebo jsem na to nepřišel) je možnost vybrat si u stanice konkrétní stream (tzn. datový tok a kodek), což je u většiny kvalitních (a také dražších) přehrávačů možné...Lze snadno vyzkoušet např. u stanice WCBU, která vysílá 320kpbs.
Login je možný zadat pouze u Tidalu, SPotify už funguje několik let výhradně přes Spotify Connect. Každopádně Wiim je jeden z mála, který podporuje také i Tidal Connect.
Netuším tedy, jestli Mini používá stejnou aplikaci, ale předpokládám, že to bude pro všechny aktuální produkty Wiim stejné - tzn. aplikace Wiim Home.
WCBU načte stream s nejvyšší kvalitou, tak jak píšeš, když zkusím RTVS Radio FM, tak mi načte stream s nejnižší kvalitou.
Bude to chtít více prozkoumat, mám to zatím krátce.
U Spotify je to tak jak jsi upřesnil.
Aplikace bude asi stejná, jiná bude pouze část týkající se vybraného HW.
Aplikaci aktualizují snad 2x týdně.
Když to srovnám s jinými aplikacemi, tak se mi to velice líbí.
Je to přehledné a kdo se v těch streamerech orientuje, tak je to pro něj příjemné překvapení.
Po prvotním nastavení znamená spuštění rádia pouze kliknout na aplikaci a pak vybrat stanici.
Není třeba ani žádný další ovladač.
- draconis
- Závislý uživatel
Fakt? Mně to právě přijde komplikovanější, i když pořád v pohodě. Za mě jsou top BluOS a HEOS, ty jsou opravdu přehledné

- OZP
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Ondřej
Ahoj!
Provozujete tu nekdo Sonos?
Mam moznost koupit komponenty z tohoto systemu za velmi dobrou, az skvelou cenu.
Rikal jsem si, ze bych tedy upgradoval. Ale mam nekolik otazek:
- Ma to vubec cenu, i za vyrazne lepsi penize, nez je MOC? Mame to v praci, a zda se mi, ze na to, co to je, to hraje hezky.
- Jak na to napojit soucasne, ciste analogove hifi? Treba pres WiiM Pro? Existuje zarizeni, pres ktere bych do toho napojil 3 ruzne analog zesiky? Nebo aspon 2? Nemusely by hrat najednou, ale aby bylo snadne mezi nimi prepinat.
- Chtel bych na to hrat i z telefonu, ale mam Android. Pres Sonos appku to hrat bude, to vim, ale nebudu to mit prece jen ocesane, oproti Applu?
Diky za rady a tipy!
Provozujete tu nekdo Sonos?
Mam moznost koupit komponenty z tohoto systemu za velmi dobrou, az skvelou cenu.
Rikal jsem si, ze bych tedy upgradoval. Ale mam nekolik otazek:
- Ma to vubec cenu, i za vyrazne lepsi penize, nez je MOC? Mame to v praci, a zda se mi, ze na to, co to je, to hraje hezky.
- Jak na to napojit soucasne, ciste analogove hifi? Treba pres WiiM Pro? Existuje zarizeni, pres ktere bych do toho napojil 3 ruzne analog zesiky? Nebo aspon 2? Nemusely by hrat najednou, ale aby bylo snadne mezi nimi prepinat.
- Chtel bych na to hrat i z telefonu, ale mam Android. Pres Sonos appku to hrat bude, to vim, ale nebudu to mit prece jen ocesane, oproti Applu?
Diky za rady a tipy!
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
V rodině též Levorg MY2017 / OZP SUBARU Youtube
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Hodím to sem, bo kde to taky sdílet, že jo
ale nemám teda ani domácí kino, ani HiFi 
Jen TV a zvuk k tomu a …
tak přikládám trochu nesousledný a domotaný příběh mé evoluce za poslední asi měsíc
Jak už jsem psal jinde, koupil jsem si konečně TV.
Jelikož na TV nekoukám úplně často, přesvědčila mě k uvažování o koupi až kombinace faktorů. Jednak, že jsem přišel na to, kam ji dát. Prostě na stěnu naproti místa, kde pořád sedím u noťasu. A jednak jsem našel TV/neTV .. no něco, co můžu mít puštěné, aniž by hrála TV. Prostě pokus to využít více. Takže padl směr na Frame od Samsungu
Jednak mě děsně chytlo to, že je nádherně tenká a dá se dát úplně na stěnu. A jednak to, že jí stačí jeden přívodní tenký světlý kabel a to, že prostě můžu mít po většinu doby na stěně obraz .. který si sám vyberu
Tak jsem si říkal. Není kam spěchat. Počkáme na nějakou akci, až bude sleva. A .. ona přišla za 2 dny. Sleva na komplet sortiment Samsungu 24%. MISTŘI světa 2024 …
No … tak jsem si objednal TV
Ne vůbec malou. Největší TV z dané řady, kam se vyplatilo s poměrem cena/velikost jít. Dál už by to bylo cenově výrazně horší. Takže nakonec 65''. Ono to není vzhledem k nabídce na trhu moc. Vešla by se ještě 75'', ale .. no těch 27 tisíc Kč navíc už bylo MOC
Hodně tyhle kraviny řešíme se šéfem v kanclu. Slevu jsem mu posílal večer na WhatsApp, že si má něco koupit .. načež mi psal, že na telefon to má pořád málo, že čeká na větší slevy nebo výprodeje .... Ráno mě vítal s dotazem, zda mám objednáno. Já samozřejmě objednal hned v 7h ještě z domu. Sleva byla nezanedbatelná a bylo to …
Po asi dvou hodinách se ptá: "a soundbar máš"? Na mé argumenty typu - stejně to pojede jen jako obraz a hrát to bude normálně, žádný stres, vůbec nereagoval a projížděl stránky Samsungu … na DE stránkách našel nějaké sety, které prodávají dohromady. Kecal kecal a během asi 10 minut bylo prostě rozhodnuto. Bez soundbaru je to kravina, bude to prostě k ničemu. Našel mi bezdrátový malý sound bar, který se hodí k Frame … UltraSlim v bílé barvě. Říkám si, tož ok, asi zbytečné, ale ok … Objednávám se stejnou slevou. Cena přiměřená, žádná divočina.
TV vyexpedovali ještě ten den. Asi měli s těmi slevami šrumec. Objednávku, která přišla po dalších 2 hodinách, poslali až další den večer
Další den přišla TV. Krabice jak kráva. Večer jsem to začal zkoumat. Návod, jak to pověsit, co s tím. Rozměřoval jsem stěnu, čmáral po ní … Ráno podle šablony vyvrtal 6 děr, přišrouboval držáky. Mezitím jsem zjistil, že TV nedám tak blízko ke stěně, jak jsem chtěl. Stěna je krásně do oblouku. Naštěstí možná montáž jak 3 mm od stěny, tak 11 mm. Takže druhá možnost.
Když už to visí, koukám, že je ta velikost přesně to, co se mi sem hodí. Větší už by byla moc.
Zapojení opravdu jen tenkým optickým kabelem do krabice, jež se jmenu One Connect Box. Veškeré periferie se připojují do dané krabice. Ta k TV jen jedním kabelem. Paráda
Kabel má 5 m. Původně jsem si myslel, že si koupím ještě delší. Ale .. není. Budu muset vymyslet lépe umístění Boxu, uvidíme 
Jak jsem postupně zjistil, svět se posunul úplně jinde. TV nemá "normální" ovladač, jen něco s pár tlačítky .. já teda při rozbalování té mega krabice pořád hledal, ale fakt nic
takže pak box s menu. Připojení k internetu. Naladění stanic. Vše se dělá na telefonu. TV je ukazuje, že probíhá nastavování …
Naladěno, připojeno. Spuštěno.
Když už jsem si koupil Frame, přihlašuju se do předplatného Art Store. Dva měsíce zdarma. Pak uvidíme. Člověk si vybere galerii, výstavu nebo autora a na zdi visí obraz. Jeden nebo výběr nebo postupně rotuje galerie. Pokud mě to chytí, budu časem ty malíře i znát
Večer si pouštím relaxační videa (TV je přednabízí) .. příroda, hočící krb. Ve 4k. Moc příjemné.
Stále skeptický k potřebě zvuku. TV hraje. Vše je fajn.
V pondělí si jedu vyzvednout Sound Bar. Nechtělo se mi čekat na dovoz v jejich určený čas a tak jsem si pro něj zajel na DEPO. Krabice byla větší, než jsem čekal. Večer doma vybaluju a on ten subwoofer není úplně malinký. Samotný sound bar je fajn. Studuju, jak to pověsit. Dva malé držáky na stěnu a zjišŤuju, že pokud nechci dělat znova omítky, je třeba to pověsit do místa, kde je to nejrovnější
TV visí na 6 šroubech. Ten malinkatý soudnd bar na čtyřech! No … držáky malinké a vrtat do staré cihly dvě osmičky vedle sebe tak, aby se to to celé nespojilo a nějak to fungovalo .. no .. povedlo se 
Všechno pověšeno, zapojeno. Pustím. Nic zvláštního se neděje. Prostě zvuk. Pouštím na YZ nějaká videa. Prostě normální. Jako TV … než to vypnu a pustím to fakt jen z TV. Najednou zjištění, že bez toho je to jen půlka zážitku. Ten zvuk je nenápadný, ale luxusní
Celý večer mi jedou Rammstein a sousedi musí mít radost. Ta hudba zní neskutečně dobře i potichu. To mě na tom hrozně bavilo
A když se mi to navíc podařilo místo po Bluetooth propojit po WiFi a končně zprovozni Q-Symphony (hraje soundbar i TV a vzájemně se to doplňuje), bylo to fakt dobrýýýý 
Ale … další den přijdu do práce a popíšu situaci, zmíním, že TV má v sobě appku Hue od Philips. A opět šťouchanec. A světla už k tomu teda máš? .. no samozřejmě. Nemám a nepotřebuju. Na co. Je to kravina. Tohle mě vůbec nebere
Nicméně očumuju obchody a koukám se na to. Pod tlakem okolností si říkám, zkusím teda dvě žárovky do světel, co mám doma a uvidíme, co s tím. Jediné, proč si říkám, že to zkusím, je to, že nepotřebuju box od Philips za 8, ale umí to ovládat přímo TV … Dostanu teda čočku a objednávám ty dvě žárovky a rovnou i dvě ledková světla pod TV … dojde, zapojím.
Zase chvíle trápení a pochopení nepochopení principu. V průběhu akce rozladění, když chce appka od Philipsu zaplatit .. buď 3500 nebo kolik jednorázově s vazbou k dané TV nebo 70 Kč měsíčně .. tak si nasraně říkám, ok, zkusím .. uvidíme. Večer čumím na ty videa, co tam jedou, když pracuju, hraje nějaká relax hudba, opět krátké scény z přírody a … ono to zní děsně debilně, ale … opět další level sledování TV. když ty světla probarví okolí TV a díky mé velikosti bydlení vlastně celý pokoj, je to … no pecka. Nejde to popsat, nejde to nafotit, protože to vypadá, jak u puberťáka v pokoji, ale je to neskutečné. Já byl po těch "zelených" videích tak vyklidněný, jak už jsem dlouho nebyl. Pohoda .. neskutečná pohoda
No další den ještě objednávám světlo na strop. Chtěl jsem kulaté, ploché. Zase jsem dostal zdrba a nakonec objednal hlavní světlo s tím, že má v sobě ještě tři bodovky. Ty jsem nasměroval nad TV. A … mám radost. Pokoj hraje barvami. Koncerty jsou skvělé. Je to zážitek, fakt si to užívám
TV krásně hraje, ukazuje obrazky, když nechci nic pouštět. Neustále to dokresluje parádním zvukem a světly kolem. No prostě paráda
A kdo dočetl až sem, má u mě na srazu pivo
bo nic delšího jsme od základní školy nenapsal 
Přikládám pár fotek, které, jak jsem již psal, vypadají šíleně. V reálu je to pecka …
(ty kabely půjdou ještě nějak předělat. hledám inspiraci, co s tím
)
a koukám, že fotky se stropním světlem nemám, ale ono to nevadí

Jen TV a zvuk k tomu a …
tak přikládám trochu nesousledný a domotaný příběh mé evoluce za poslední asi měsíc

Jak už jsem psal jinde, koupil jsem si konečně TV.
Jelikož na TV nekoukám úplně často, přesvědčila mě k uvažování o koupi až kombinace faktorů. Jednak, že jsem přišel na to, kam ji dát. Prostě na stěnu naproti místa, kde pořád sedím u noťasu. A jednak jsem našel TV/neTV .. no něco, co můžu mít puštěné, aniž by hrála TV. Prostě pokus to využít více. Takže padl směr na Frame od Samsungu

No … tak jsem si objednal TV

Ne vůbec malou. Největší TV z dané řady, kam se vyplatilo s poměrem cena/velikost jít. Dál už by to bylo cenově výrazně horší. Takže nakonec 65''. Ono to není vzhledem k nabídce na trhu moc. Vešla by se ještě 75'', ale .. no těch 27 tisíc Kč navíc už bylo MOC

Hodně tyhle kraviny řešíme se šéfem v kanclu. Slevu jsem mu posílal večer na WhatsApp, že si má něco koupit .. načež mi psal, že na telefon to má pořád málo, že čeká na větší slevy nebo výprodeje .... Ráno mě vítal s dotazem, zda mám objednáno. Já samozřejmě objednal hned v 7h ještě z domu. Sleva byla nezanedbatelná a bylo to …
Po asi dvou hodinách se ptá: "a soundbar máš"? Na mé argumenty typu - stejně to pojede jen jako obraz a hrát to bude normálně, žádný stres, vůbec nereagoval a projížděl stránky Samsungu … na DE stránkách našel nějaké sety, které prodávají dohromady. Kecal kecal a během asi 10 minut bylo prostě rozhodnuto. Bez soundbaru je to kravina, bude to prostě k ničemu. Našel mi bezdrátový malý sound bar, který se hodí k Frame … UltraSlim v bílé barvě. Říkám si, tož ok, asi zbytečné, ale ok … Objednávám se stejnou slevou. Cena přiměřená, žádná divočina.
TV vyexpedovali ještě ten den. Asi měli s těmi slevami šrumec. Objednávku, která přišla po dalších 2 hodinách, poslali až další den večer

Další den přišla TV. Krabice jak kráva. Večer jsem to začal zkoumat. Návod, jak to pověsit, co s tím. Rozměřoval jsem stěnu, čmáral po ní … Ráno podle šablony vyvrtal 6 děr, přišrouboval držáky. Mezitím jsem zjistil, že TV nedám tak blízko ke stěně, jak jsem chtěl. Stěna je krásně do oblouku. Naštěstí možná montáž jak 3 mm od stěny, tak 11 mm. Takže druhá možnost.
Když už to visí, koukám, že je ta velikost přesně to, co se mi sem hodí. Větší už by byla moc.
Zapojení opravdu jen tenkým optickým kabelem do krabice, jež se jmenu One Connect Box. Veškeré periferie se připojují do dané krabice. Ta k TV jen jedním kabelem. Paráda

Jak jsem postupně zjistil, svět se posunul úplně jinde. TV nemá "normální" ovladač, jen něco s pár tlačítky .. já teda při rozbalování té mega krabice pořád hledal, ale fakt nic

Naladěno, připojeno. Spuštěno.
Když už jsem si koupil Frame, přihlašuju se do předplatného Art Store. Dva měsíce zdarma. Pak uvidíme. Člověk si vybere galerii, výstavu nebo autora a na zdi visí obraz. Jeden nebo výběr nebo postupně rotuje galerie. Pokud mě to chytí, budu časem ty malíře i znát

Večer si pouštím relaxační videa (TV je přednabízí) .. příroda, hočící krb. Ve 4k. Moc příjemné.
Stále skeptický k potřebě zvuku. TV hraje. Vše je fajn.
V pondělí si jedu vyzvednout Sound Bar. Nechtělo se mi čekat na dovoz v jejich určený čas a tak jsem si pro něj zajel na DEPO. Krabice byla větší, než jsem čekal. Večer doma vybaluju a on ten subwoofer není úplně malinký. Samotný sound bar je fajn. Studuju, jak to pověsit. Dva malé držáky na stěnu a zjišŤuju, že pokud nechci dělat znova omítky, je třeba to pověsit do místa, kde je to nejrovnější

Všechno pověšeno, zapojeno. Pustím. Nic zvláštního se neděje. Prostě zvuk. Pouštím na YZ nějaká videa. Prostě normální. Jako TV … než to vypnu a pustím to fakt jen z TV. Najednou zjištění, že bez toho je to jen půlka zážitku. Ten zvuk je nenápadný, ale luxusní

Ale … další den přijdu do práce a popíšu situaci, zmíním, že TV má v sobě appku Hue od Philips. A opět šťouchanec. A světla už k tomu teda máš? .. no samozřejmě. Nemám a nepotřebuju. Na co. Je to kravina. Tohle mě vůbec nebere

Zase chvíle trápení a pochopení nepochopení principu. V průběhu akce rozladění, když chce appka od Philipsu zaplatit .. buď 3500 nebo kolik jednorázově s vazbou k dané TV nebo 70 Kč měsíčně .. tak si nasraně říkám, ok, zkusím .. uvidíme. Večer čumím na ty videa, co tam jedou, když pracuju, hraje nějaká relax hudba, opět krátké scény z přírody a … ono to zní děsně debilně, ale … opět další level sledování TV. když ty světla probarví okolí TV a díky mé velikosti bydlení vlastně celý pokoj, je to … no pecka. Nejde to popsat, nejde to nafotit, protože to vypadá, jak u puberťáka v pokoji, ale je to neskutečné. Já byl po těch "zelených" videích tak vyklidněný, jak už jsem dlouho nebyl. Pohoda .. neskutečná pohoda

No další den ještě objednávám světlo na strop. Chtěl jsem kulaté, ploché. Zase jsem dostal zdrba a nakonec objednal hlavní světlo s tím, že má v sobě ještě tři bodovky. Ty jsem nasměroval nad TV. A … mám radost. Pokoj hraje barvami. Koncerty jsou skvělé. Je to zážitek, fakt si to užívám

TV krásně hraje, ukazuje obrazky, když nechci nic pouštět. Neustále to dokresluje parádním zvukem a světly kolem. No prostě paráda

A kdo dočetl až sem, má u mě na srazu pivo

Přikládám pár fotek, které, jak jsem již psal, vypadají šíleně. V reálu je to pecka …
(ty kabely půjdou ještě nějak předělat. hledám inspiraci, co s tím

a koukám, že fotky se stropním světlem nemám, ale ono to nevadí

škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
A co ty světla dělaj, když si pustíš Rammstein? 
Já byh asi obrázek na TV nesnesl. Protože mám měřák a vidím kolik telka žere

Já byh asi obrázek na TV nesnesl. Protože mám měřák a vidím kolik telka žere

Peugeot ION elektro (rv.12, najeto 100 tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
Pošli odkaz na video, které chceš vidět ... 
Klipy jsou většinou temné...
Nájemce mi 3 roky neukázal vyúčtování. Seru na něj

Klipy jsou většinou temné...
Nájemce mi 3 roky neukázal vyúčtování. Seru na něj

škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008