Ano vsetky 4 ks, zadne boli na zvazenie, ale kedze som bol objednany uz a povedali mi ze za chvilu budu kaput aj tie, dal som spravit vsetky 4.
Subaru je zvlastne, keby tlmice zatekali podla obrazka tak by boli na zaruku, ale kedze tiekli nie podla sablony zaruka sa nekonala
BS samonivelacne tlmice nema vobec
Outback este mam, nie je to zle auto ale terenu sa treba zdaleka vyhybat, nie je to len moj poznatok. Ano Chvala alebo iny tomu nalozia, ale nemaju to auto x rokov a x km. Cize tieto testy neriesim vobec, aj ked si ich pozriem. Netusim ci to bola blba seria ale poznam par ludi co mali / maju rovnake problemy ako ja. Plus mam vsetko vyriesene aj ked teraz idem riesit / dat skontrolovat pukanie / praskanie v prednej naprave - asi mimo zaruky aj ked mam tu predlzenu. Uvidime.
Bol som v stave ho vymenit ... Ale nenasiel som nic za co by bolo vhodne ho vymenit ... Hlavne vnutornym priestorom
- aktualny Outback mi nepride tak dobry aby som do neho vrazil o 20.000 Euro oproti moju aktualnemu
- Ssang Yong Rexton, Mazda CX-60, Tiguan, Sportage - za seba si nesadnem bez toho aby som dal lavicu dozadu - nemci - ale potom nemas kufor.
Najviac ma prekvapil Rexton ake krpate to auto vo vznutri je - asi najmenej miesta z uvedenych.
Hyundai neriesim vobec. Daciu tiez nie - nema automat pri 4x4. Francuzov a Ford nechcem.
Co mi este ostava ? Nemci ? Vacsionou fakt malo priestoru vo vnutri a cena - dakujem neprosim ...
Buduci tyzden idem na predvadzacku s novym Kodiaqom a Sorentom.
Plus este cakam na toto leto na novy X-Trail, Outlander a CX-80.
Zatial ostavam zit s Outbackom.
Ale dalsie Subaru si uz nekupim dalsich 10 rokov minimalne
Outback BS - tlmice
Re: Outback BS - tlmice
Subaru Outback 2019 (Comfort)
-
- Nováček
- Jméno a příjmení: Daniel HRNCIARIK
milan74ma dakujem za rozsiahlu odpoved. Co sa tyka mna som subarista aj autami zacinali sme doma cca pred 20r. so Subaru Leone potom Forester SG. Doma mame XVcko teraz ako druhe vozidlo v rodine pred mesiacom som predal Forester 2017 a nahradil som ho Outbackom 2018 po FL. V ani jednom aute okrem Leone ale to nepocitam som nemusel riesit tlmice. V Outbacku BS po FL som pocul ze vraj maju problémy s tlmičmi a autoradiom no ani jeden autorizak mi to nepotvrdil. Pre porivnanie XVcko ma 211000km a podvozok a aj tlmice povodne v top forme a to jazdim aj teren kedze mame chatu tam kde mame cize moja skúsenosť je ze Subaru je aj do terenu a zvladne toho vela no v tomto modeli asi sudruzi z Japonska udelali chybu
No ja som sa k Subaru vrátil po pekných pár rokoch. Reku Outback bude odolný držiak...
Subaru Outback 2019 (Comfort)