Kolik kol se vleze na ty uzavřené příčníky? Líbí se mi více, než ty delší neuzavřené, ale na druhou stranu, je jisté, že se toho tam vleze míň... bohužel nemám tažné, takže převoz kol v Outbacku 2015 je celkem problém (s 2+2 lidma)...
na tohle budou lepsi ty neuzavrene .. vozil jsem tak 5 kol ...
pokud nevykousis, nezjistíš .. bude to silne individualni.
taky je to pekne lego .. s riditky, sedátky a pedaly ...
kola jsem "stridal" - predek/zadek dopředu ...
dnes uz bych asi resil radeji kouli ... tam u vice kol pozor na max. svisle zatizeni ...
ale to vsecko vis ...
vlbac píše: ↑pon kvě 13, 2024 8:57 am
Kolik kol se vleze na ty uzavřené příčníky? Líbí se mi více, než ty delší neuzavřené, ale na druhou stranu, je jisté, že se toho tam vleze míň... bohužel nemám tažné, takže převoz kol v Outbacku 2015 je celkem problém (s 2+2 lidma)...
wunti píše: ↑úte kvě 07, 2024 5:32 pm
Tak Otik předán.
Samozřejmě venku 17 stupňů - což je na pazvuk nízká teplota, ale při jízdě se servisákem se úplně v závěru 2x zadarilo. Asi poprvé co jsem z toho měl radost.
No prej mám uši jak ostříž a tak nějak vůbec netuší co by to mohlo být…. Což mne tedy extra nepotěšilo….
Budou informovat
... zatím vše beze změn ... příčina nezjištěna ...
Nyní:
Subaru OTB 2019, Comfort
+
Toyota Corolla TS GR Sport 2.0 Hybrid 2023 (služební)
Pánové - fakturu ještě nemám. A vlastně ani auto. Ještě ponecháno v Opavě - stále řeším ten pazvuk. Bohužel neví co ho způsobuje a mne to děsně deprimuje. Nevím co s tím - ve finále auto asi stáhnu a zkusím s tím zajet někde jinde.
Otázka zní zdali autorizovaný servis a pokud ano - tak který. Byl mi doporučen C&K, a.s. v Brně.
Ještě je jedna možnost a to odstoupení od kupní smlouvy, ale ve finále bych byl radši kdyby se zjistilo co to dělá a vyřešilo se to…
Edit: všichni mne ubezpecuji, že půjde o nějakou prkotinu, ale když vám to udělá během jízdy x-krát - proste mne to stresuje. Navíc chci za měsíc s autem do toho Řecka a já v tom vidím potenciální riziko. :(
Nyní:
Subaru OTB 2019, Comfort
+
Pánové. Dotaz.
Olej do diffu - přední + zadní. Kolik ho potřebuji?
Mám na faktuře olej Extra MT 75W-80 3 ks po 440,- Kč.
Dokážete říci jestli je to množství do předního i zadního??
Danke
Prepokladam že jde o tři litry oleje … což by mělo být asi do obou. Je tak?
Nyní:
Subaru OTB 2019, Comfort
+