Tak to je ale veliká nádhera, skvělý raport Já vždy a už odmalička 603 obdivoval, ten zvuk motoru, aero karosérii, pohodlí a i to řazení, vždy jsem si říkal, jak to funguje a vidím, že teda skvěle, za tohle opravdu díky, to mě udělalo radost, 603 miluji, to je něco!
Taky fajn ty brzdy, obyč kotoučovky a jak fungují, řízení...všecičko na tomhle úžasném autě, veteránovi.
Super je se podívat na i zde zmiňované videa ohledně toho jak tahle tatrovka uměla jezdit, když byl řidič schopný, tedy uměl řídit, uměl využít její potenciál.
Tak možná se uloz.to nějak vrátí. Ale rozhodně to nebude tak, že by se tam nechalo hledat.
Tak jedině přes nějaký druhý server, kde by se držel seznam linků.
Pavel Cejnar: Kvantové provázání světa (MFF-PMF 4.1.2024) https://www.youtube.com/watch?v=P1XDbtx ... el=LLionTV
Nádherná přednáška. Všichni o tom mluví, nikdo tomu nerozumí, jeto eso-super-blábol, ale je to svatá pravda.
You cannot imagine the immensity of shit I do not give
Subaru Legacy wagon MY2004
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Trocha té ne tolik dávné historie. Není to sice tak zajímavé, ale nevím kam to dát, hyde park se zrušil, uzamkl, tak to dám sem, snad to nebude vadit.
Já jsem pořád přesvědčen, navzdory Klímovi, kterého uznávám a má zcela bezesporu mega znalosti z podsvětí a zločinu vůbec, že Mrázek s jeho archívem byl nebezpečný především tehdejším státotvorcům, vládě, jistým lidem z této grupy, proběhlo o tom všem spousty informací a teorií, samozřejmě se můžu mýlit, ale nedá mě to spát, nevím proč, tohle téma mě hodně zajímá, jak to vlastně celé bylo, protože těch indicií, co fungovalo a nefungovalo, přitom by mělo je tolik, až to přímo řve do očí.
Od 17:30 cirka.
Naposledy upravil(a) podvlada dne ned čer 23, 2024 9:55 am, celkem upraveno 1 x.
Důvod:upraven media odkaz
KTM 990 Adventure
Nevím, do jakého vlákna to patří, tak to zkusím dát sem. Zítra je poslední termín, kdy můžou být vaše data vyňaty k testování na AI u META.
Lépe to popisuje článek zde: https://www.root.cz/zpravicky/uzivatele ... oqG2_wmXew
Oficiálně zažádáte přímo na stránce Facebooku/METY. Je to na dvě minuty. Důvod, proč to tak chci, jsem nechal napsat AI
▶︎Subaru Outback BP 2.5i 127kw MT 2008, vlákno zde ▶︎Suzuki Swift SPORT 1.6 92kw 2007 ▶︎ Ex Mazda 323f BJ 1.5 65kw 2000
pekne pocteni, celkem znaje nemeckou ponorkovou konstrukcni skolu jsem si pri cteni popisu ponorkou hezky "prosel"
pekny byl i ten zaver s poukazem na zmenu taktiky ve vyuzivani ponorkoveho lodstva, ktera se naplno rozjela ve druhe svetove
Jestli někdo občas sledujete v televizi kanál Spektrum, mají tam občas taková zajímavá videa. Zkuste na to mrknout, upravené a zrychlené to mají tak, že vše vypadá jako modely.
Web: https://www.littlebigworld.de
Jako příklad třeba 4 roční období v Alpách:
KTM 990 Adventure