Fotopostřehy

Odpovědět
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Petr Hanek

Re: Fotopostřehy

Příspěvek od hamoun »

no dobry .. jsem netusil, ze něco takového se da sbírat :) ..
ps: trochu jsem se s tim QR kodem trapil .. :-D
prikladam pro ostatni
https://www.chmi.cz/informace-a-sluzby/ ... radiosondu
škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Příspěvek od Holaňďanka »

To tedy taky koukám 😳 a děkuji za objasnění 😘
Subaru Tribečka 3.0 H6 2005
Subaru Forýsek SF 2.5 1998 😕 ex
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

Zuzko tj foto postřeh :-D tož nejsi blondýna, jinak by jsi pištěla!
Dane, opět nádherné fotky, smekám.
Míra, co to vlastně je, nechce se mě už pravda přemýšlet.
My dnes byli na špacíru okolo chalupy, dojel švára se svým božím a všemi milovaným Lokim, konečně! Tolik radosti a srandy s tím tvorem opět bylo...neskutečný dobračisko pes, skvělá povaha a teda švára ho má vycepovaného luxusně!!! Ten poslouchá jak hodinky, i když už to švára při druhém psu tolik nepřeháněl a pes má tu jistou důležitou svobodu, jednoduše je vše vyvážené, tak akorát, aby byli oba spolu spokojeni a žili si štastně. Loki z něj nespustí oči, když jdeme lesem, vyběhne vpřed, ale vždy po pár metrech se zastaví a ohlédne se, kolikrát se vrátí ke švárovi jde s ním doslova u nohy, sám od sebe, fakt závislák totální :-)
Loki má rok a měsíc, je to kus psa, krásně stavěný, s nádherným kukučem a moc chytrý, to ani není možné, jak ti psi umí naslouchat a rozumí lidské řeči, intonaci a hned se dle toho zachovají :-) =) samozřejmě má spousty, spousty průserů, co ten vše už zdemoloval a nejhorší je, když mají noční na zahradě s jeho kámoškou, divopsem huňatým a obrovským, to dokážou teda věci, celou noc řádí, něco vždy přijde k úhonu a ráno někde zalezou a dělají že nic, my tu nejsme, jak typické.
Švára třeba přijde domů, koukne na zahradu, co se tam zas stalo, jestli jo nebo ne a když jo, tak už ví, pes nikde...jen ucho trčí z boudy, jak se tam krčí, nebo si jen tak leží na stole pod pergolou, natáhlý jak je dlouhý a široký, fakt bomba pohled :-D
No bylo by toho opravdu moc, těch historek, já se chtěl se vším podělit, je to fakt kopec srandy a příběhů, ale nedávám to, to by bylo na dlouho a patří do spíš do vlákna miláčků. Máme ho moc, moc rádi, je to opravdu miláček.
Šíleně miluje aport, létající talíř!!! Ale až tak, že jakmile ho švára vezme do ruky, tak kdyby Lokimu člověk dával uzené, tak ho jen očichá, ale odvrátí hlavu a zpět upřeně hledí na onen božský talíř :-D =) dnes na špacíru ověřeno. A má lov talíře už tak vychytaný, že i na ix desítek metrů ho za sprintu sleduje a pak jej dokáže chytit do tlamy, i ve větru, v kopci, kdykoliv kdekoliv a to furt dokolečka dokola, on by se i uhnal, musíme toho pak nechat.
Když jsem dovezl šváru domů, tak jsme šli do jeho garáže, jestli se tam časem vleze můj vozík...a pak jsem vyšli ven a totálně zmrtvený Loki usnul na zemi v garáži, během pár vteřin a neměl se k odchodu, měl toho plné psí zuby, ale to je dobře, zítra nebude zlobit, má načerpáno hodně zážitku a hodně vysílen bude.
Taková procházka s pejsanem tak krásně ubíhá (mám to v živé paměti, ještě když jsme měli našeho nej nej nej šarpeje Maxíka) a je úplně jiná, zábavnější, je to opravdu jiné, samozřejmě když je pes poslušný a přiměřeně závislý na majiteli, že ho nemusíte tahat na vodítku ani v lese, těch pár km uběhlo opravdu jak nic, kopce nekopce, švára se psem ušel dnes 20 km a do pěkných hrbů převýšení teda, jinak každý den těch 10 km musí být tak či tak. Ona ta procházka uběhne taky v neposlední řadě velice rychle i s mým neskutečným švárou, on je doslova jak Pepin z filmu Postřižiny, mluví a mluví, hubu nezavře ani při jídle ani při výšlapu kdy sotva všichni popadáme dech, má to po jejich mámě... :-) =) navíc má vždy spousty neuvěřitelných historek a hlavně vše líčí neskutečně vtipně a živě, doslova to zněj dříská...když kolikrát přichází k naší chalupě a zře mě, tak začne: tak jsem švagře tady, prý jsi nějaký marod...joo on to o sobě ví :-D ale přesto když jsem mu to dnes řekl, že hubu nezastavil celou tu tůru, tak jen řekl, vždyť já vůbec nemluvil!!! 8() :-D :-D no jeho přítelkyně to je to samé, ti dva když k nám dojdou, tak nemáš šanci pomalu něco říct, ti se našli a jak krásně se našli :-D =)
Tak tu dávám pár netříděných fotek z dnešního špacíru, jsme tam my s Díťou a Lokim, švára s námi a okolní kopce, taky v dáli je vidět naše chalupa, na 15 fotce nazumované je to ta chalupa nejvíc uprostřed fotky, ta chalupa s hnědou střechou...dnes bylo docela pěkně a hlavně i teplo, i když zimu bych teda v tomto období bral radši, ale co už.
Jo a taky jsem našel krásný strom, jen pár desítek metrů od naší chalupy a já o něm dosud neměl tucha! Moje žena hned, jééé, tam na něj musím vylézt, ten je nádherný a jak uviděla žebřík na něm, tak o to větší radost <:-< :-D
Byl to dnes krásný, krásně prožitý den, někdy se to tak nějak fajn sejde, konstelace všeho dobrého, takové zdánlivě obyč věci, které člověka neskutečně nabijí do dalších dní a života samého, opravdu jo, cítím-e se moc fajn, fajn, fajn.
https://www.rajce.idnes.cz/sima33/album ... -10-2-2024
Naposledy upravil(a) sima dne sob úno 10, 2024 11:42 pm, celkem upraveno 5 x.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Radek- šíma

Příspěvek od sima »

hamoun píše: sob úno 10, 2024 10:49 pm no dobry .. jsem netusil, ze něco takového se da sbírat :) ..
ps: trochu jsem se s tim QR kodem trapil .. :-D
prikladam pro ostatni
https://www.chmi.cz/informace-a-sluzby/ ... radiosondu
Teda taky jsem neměl samozřejmě o tomhel ani tucha, to jsou mě věci 8() :-) já ten QR kod viděl, že to pak zkusím teda, ale natrápil bych se s tím jako ty, já teda určitě víc :-D jenomže jsem mezitím psal svůj veledůležitý elaborát a odložil ono pátrání, tak díky za objasnění (*_^) |,,,,
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Jméno a příjmení: Miroslav

Příspěvek od Mira »

Já normálně rádiový sondy nesbírám, já to našel na louce a hned jsem si kliknul co to je. Ono je to na ní i napsaný, ale jak to tu ořeže rozlišení obrázků, tak se to rozmázlo. Bylo to na asi 10 metrech špagátu se špulkou a prasklým balonkem na louce asik 30 metrů od lesa. Dle data byla vypuštěna 26.1. a z Prahy doletěla přesně sem https://maps.app.goo.gl/BaYyuinq86yeXh6Q7
Prostě jen náhoda,
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Avis
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Jméno a příjmení: Iva Svobodová

Příspěvek od Avis »

Mira píše: sob úno 10, 2024 10:01 pm Já dnes na vejletě našel 250,- Kč.
Taky jsem našla a odnesla. A na účet pak přišla odměna.
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
Dušan
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Jméno a příjmení: Dušan Šindel

Příspěvek od Dušan »

Fotopostřehy ze zimního táboření [IRONIE]
.
Víkendový výlet ….. opravdu to mělo být zimní táboření. Jenže už třetím rokem po sobě nám to v domluveném termínu vyšlo bez sněhu. V sobotu bylo dokonce krásně teplo, chvilkami svítilo i slunko, tak jsme si aspoň zaplavali v jezeru. Voda jen 2,1°C (naměřeno chytrými hodinkami) a řezala jak žiletky. Večer u ohně jsme při slivovičce spřádali plány, jak v neděli hned ráno půjdeme zase do vody, ale nakonec z toho sešlo. Bylo pošmourno a mžilo, takže jsme to vzdali. I tak pohodička. A koupání v tuto roční dobu bylo pěkným zpestřením.
2024 02 Polsko  01.JPG
2024 02 Polsko  02.JPG
2024 02 Polsko  03.JPG
2024 02 Polsko  04.JPG
2024 02 Polsko  05.JPG
2024 02 Polsko  06.JPG
2024 02 Polsko  07.JPG
2024 02 Polsko  08.JPG
Tam je jakoby cesta .....

Forester 2003 - manuál, zvýšený, oplechovaný
Toyota Land Cruiser 95 - r.2001, Ironman 2", šnorchl
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Příspěvek od spm »

V Praze zvrací jednorožci :-) Z fotky to tolik nevyniká, ale takhle sytou a výraznou jsem asi ještě neviděl :-)
Přílohy
20240212_162735.jpg
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Subaru Outback BS 2.5i Obrázek
Avis
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Jméno a příjmení: Iva Svobodová

Příspěvek od Avis »

Právě jsem se vrátila domu z Vyšehradu. Není na mě ani nit suchá, ale stálo to za to. Viz spm.
Přílohy
20240212_162441.jpg
20240212_163035.jpg
20240212_163119.jpg
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
Holaňďanka
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Příspěvek od Holaňďanka »

Překrásné fotky, to se vážně moc povedlo