klicnikovo Legacy a Impreza 09

Diskuse o vozidlech jednotlivých členů fóra na jednom místě.
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49227
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: klicnikovo Legacy a Impreza 09

Příspěvek od VDC »

Bezpečnostní rezerva je 20% .
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
klicnik
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Příspěvky: 118
Registrován: čtv led 30, 2020 10:45 pm

Re: klicnikovo Legacy a Impreza 09

Příspěvek od klicnik »

Cas bezi a koukam, ze jsem tady dlouho nehodil nejakou aktualizaci.

ad co se vleze do nadrze plynu - nojoo, on byl nakonec for ten, ze ja tu nadrz nikdy predtim nevyjel az do dna :D Nakonec se tam tech 51 litru vleze v pohode, odzkouseno na dovolene.

---

Pred rokem navsteva u p. Trendla s obema vozidly pro antikorozni nastrik, maji nejake reference i ze sveta motoru, kazdy auto tam meli 4 dny, tak snad to k necemu bylo, nicmene se tam budu muset stejne zastavit znovu.

Na Impreze v nejakych 185kkm shnil original vyfuk, tak z toho byl chvilku aspon zvukove sportak :-) a uz je tam novej (PL druhovyroba). Planuju kontrolu nastriku, tak pri te prilezitosti necham ten vyfuk striknout taky. Holt, o nerezu od p. Malka jsem se dovedel az prilis pozde.
Docela mne tam ale porad prudi hluk, nekde jsem tu zahlidnul fotky z odhlucneni dveri - to bych snad mohl zvladnout i samodomo, ale celkem bych zvazoval i strechu... ta asi bude komplikovanejsi a bude lepsi si to nechat nekde (plzensky bestaudio?) udelat, paklize by to melo smysl?



Legacy proslo kontrolou a nastrikem taky, nicmene uz se u jednoho zadniho lemu objevily puchyrky, tak pujde lem novej (a pak zas jeste doosetrit). Spodek vsech dveri krom spolujezdcovych uz trochu kvetl taky, tak tedka prochazi velkou promenou. V cloveku uz sice trosku zacina vrtat cervik pochybnosti, kolik do toho ma jeste smysl nasypat, ale jestlize tam uz bylo meneno vyjma prevodovky snad vsechno, co se hybe, tak to prece nenecham shnit. Snad jeste dlouho vydrzi.
Jo a doplnil jsem si za radio krabku od Grom audio s jackem do CHR portu. Haleluja, todle je oproti FM vysilacum nebe a dudy :D
Odpovědět

Zpět na „Vozidla členů SFC“