Garmin
Re: Garmin
nedá mi to neparafrázovat známou hlášku z offroudfóra "je to drahý a tady to neprodáš" ne dělam si prdel, přeju ti ať je někdo vezme, cena je dobrá a někomu službu určitě udělaj.
offroadforum.cz
Otloukánek = legacy outback BP 2004
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
pises to spravne ... chapu, ze jsou velke a stare a jeste specificke max. výbavou, kterou kazdy platit nechce
ale sralo by me, kdybych je prodal a pak slysel, ze by je tu nekdo vzal
ale sralo by me, kdybych je prodal a pak slysel, ze by je tu nekdo vzal
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- námořník
- Místopředseda klubu
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Když možná budeš kupovat nový, tak je rozbij a na nový dostaneš až 30%slevu. Což je u novejch fénixů víc než za ně chceš. Tak si je nech.
( teď dostala ségra -rozbity 5s a kupovala 7s pro.)
( teď dostala ségra -rozbity 5s a kupovala 7s pro.)
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
... hele ... mi je skoda je nechat lezet, kdyz jim nic neni ..
kdyz se neprodají, tak se neprodají ...
predpokladam, ze ty Samsungy mi dva roky urcite vydrzi ..
vim i o cloveku, co prave levne koupil nejaky "minuly" garmin a pouzil ho jako slevu na nove
kdyz se neprodají, tak se neprodají ...
predpokladam, ze ty Samsungy mi dva roky urcite vydrzi ..
vim i o cloveku, co prave levne koupil nejaky "minuly" garmin a pouzil ho jako slevu na nove
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
a ta výměna se týká jen stejný řady modelů nebo jakejkoliv starej gármin proti jakýmukoliv novýmu?
offroadforum.cz
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
Já slyšel jen o nabídce Fénix za Fénix
5 vs 6 tuším
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
5 vs 6 tuším
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
Nacpu se sem do tohoto tématu s postem který jsem umístil blbě jinam:
Osobně jsem byl hodně dlouho odpůrce chytrých hodinek zejména kvůli nutnosti nabíjení. Hodinky jsem si dokonce pořídil soláry abych nemusel měnit baterii. Štvalo mě, že při výměně jednou za x let se vykašlali na těsnění, tlakový testy a při vyzvednutí hodinek jen suše oznámili, že už nejsou vodotěsný. Proto soláry. S nimi jsem byl hoodně let spokojenej, ale čas i u mě dozrál k chytrým hodinkám. Základní důvod byl upozornění na hovor z telefonu v místech kde není slyšet. Když byl telefon blbě v kapse, nešla cítit ani vibračka. K tomu se přidal požadavek na základní zdravotní funkce.
Nejdřív jsem zkusil levný šlupky z Aliexpresu abych zjistil jestli to s tím vůbec přežiju. Za pár dní jsem si docela zvyknul a tak mě trochu štvalo když si hodinky začaly žít vlastním životem. Zdravotní funkce použít nešlo, to byl generátor náhodných hodnot, ale to upozornění bylo fajn. K reklamaci na Ali se radši zmiňovat nebudu. Věděl jsem tedy, že s tím dokážu žít a koupil hodinky od Garminu. Původně jsem chtěl Samsungy, ale z představy denního nabíjení na mě padaly mdloby. Každopádně jsem se s nimi dost rychle sžil a zjistil, že je to dost pecka.
A teď proč ten sáhodlouhý popis - máte nějaké tipy na zajímavý aplikace do hodinek?
Sám jako ciferník používám Data Lover který je skvěle nastavitelný.
https://apps.garmin.com/cs-CZ/apps/bcb5 ... 9e581df99c
Zajímavá je i aplikace Map Nav která na hodinky hodí základní navigaci z google map v telefonu.
https://apps.garmin.com/cs-CZ/apps/ac90 ... 2164c05202
Trochu zklamáním pro mě byla aplikace Spotify. Čekal jsem, že půjde ovládat z hodinek Spotify minimálně v telefonu, ještě líp v AVR Denon, ale chce to po mě připojit sluchátka k hodinkám. Takže vůbec nepoužívám. Nebo máte nějaký tip?
Osobně jsem byl hodně dlouho odpůrce chytrých hodinek zejména kvůli nutnosti nabíjení. Hodinky jsem si dokonce pořídil soláry abych nemusel měnit baterii. Štvalo mě, že při výměně jednou za x let se vykašlali na těsnění, tlakový testy a při vyzvednutí hodinek jen suše oznámili, že už nejsou vodotěsný. Proto soláry. S nimi jsem byl hoodně let spokojenej, ale čas i u mě dozrál k chytrým hodinkám. Základní důvod byl upozornění na hovor z telefonu v místech kde není slyšet. Když byl telefon blbě v kapse, nešla cítit ani vibračka. K tomu se přidal požadavek na základní zdravotní funkce.
Nejdřív jsem zkusil levný šlupky z Aliexpresu abych zjistil jestli to s tím vůbec přežiju. Za pár dní jsem si docela zvyknul a tak mě trochu štvalo když si hodinky začaly žít vlastním životem. Zdravotní funkce použít nešlo, to byl generátor náhodných hodnot, ale to upozornění bylo fajn. K reklamaci na Ali se radši zmiňovat nebudu. Věděl jsem tedy, že s tím dokážu žít a koupil hodinky od Garminu. Původně jsem chtěl Samsungy, ale z představy denního nabíjení na mě padaly mdloby. Každopádně jsem se s nimi dost rychle sžil a zjistil, že je to dost pecka.
A teď proč ten sáhodlouhý popis - máte nějaké tipy na zajímavý aplikace do hodinek?
Sám jako ciferník používám Data Lover který je skvěle nastavitelný.
https://apps.garmin.com/cs-CZ/apps/bcb5 ... 9e581df99c
Zajímavá je i aplikace Map Nav která na hodinky hodí základní navigaci z google map v telefonu.
https://apps.garmin.com/cs-CZ/apps/ac90 ... 2164c05202
Trochu zklamáním pro mě byla aplikace Spotify. Čekal jsem, že půjde ovládat z hodinek Spotify minimálně v telefonu, ještě líp v AVR Denon, ale chce to po mě připojit sluchátka k hodinkám. Takže vůbec nepoužívám. Nebo máte nějaký tip?
Subaru Outback 2.5i-S Executive - 19´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
sice spotify nepoužívám vůbec, ale tadle funkce v gárminech je proto abys moch poslouchat hudbu přes sluchátka připojený k hodinkám. Do garminů (ne všech, nevim jaký máš) lze nahrát i přímo mp3ky a pak poslouchat přes sluchátka připojený k hodinkám. Nepoužívám to ale někdo kdo třeba běhá a nechce sebou tahat telefon to může využít. Jinak já používám z apek kalkulačku, tlakoměr s vejškoměrem, teploměr, kompas, my battery pro detailní rozbor baterky, sun and moon (východy a západy) a Avioniq (navigace).
offroadforum.cz
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
spotify jsme pouzival rad, kdyz jsem nechtel mit telefon.
oznacil jsem playlisty, ktere chci v hodinkách, ony se tam stahly a pak jsem mohl fungovat s hudbou bez telefonu.
ovladani spotify v telefonu to neumi. alespoň si to myslim
to zas delaji moje soucasne Samsungy
oznacil jsem playlisty, ktere chci v hodinkách, ony se tam stahly a pak jsem mohl fungovat s hudbou bez telefonu.
ovladani spotify v telefonu to neumi. alespoň si to myslim
to zas delaji moje soucasne Samsungy
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
Zajímá mě, odkud bere Garmin data pro předpovědi počasí. Googlil jsem i na netu na různých fórech ale nenašel jsem. jednoznačnou odpoveď jsem nenašel.
Víte to někdo?
Díky
Víte to někdo?
Díky
Spotify tedy nevyužiju, myslel jsem že by šlo jednoduše z hodinek přepínat skladby. Mám Quatix 7X Solar. Trochu mě mrzelo, že na to není widget od Windy, ale ono je to počasí udělaný rozumně i v základu.
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Proběhla nějaká aktualizace která mi do Quatix 7X Solar přidala zobrazení fotek ve whatsappu. Předpokládám, že se to týká celé řady Fenix 7.
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
- roura74
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Ondřej Horák
- Kontaktovat uživatele:
Netýká.Harous píše:Proběhla nějaká aktualizace která mi do Quatix 7X Solar přidala zobrazení fotek ve whatsappu. Předpokládám, že se to týká celé řady Fenix 7.
Tribeca 2008 Executive
________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021
EX: Levorg 2017 Sport, Forester 2007 SG, Legacy GT 2010
________&________
Toyota RAV4 PHEV 2021
EX: Levorg 2017 Sport, Forester 2007 SG, Legacy GT 2010
Divný, ale třeba to uvolňují postupně. Nutno teda dodat, že to má fungovat jen na Androidu...
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure