Přesně tak, proto jsem se podivoval na hypotetickým hybridním Outbackem, protože by mi to vyřešilo dilema mezi Outbackem a hybridní RAV4gerda píše: ↑pon zář 18, 2023 9:36 am Myslím, že Augi mluvil o hybridní RAVce o objemu 2,5:
2,5litrového zážehového čtyřválce s proměnným časováním ventilů, který pracuje v Atkinsonově cyklu a kombinuje přímé a nepřímé vstřikování. Maximální výkon spalováku činí 130 kW.
Pomáhají mu ještě dva elektromotory, jeden má 88 kW, druhý, pohánějící zadní kola, pak 40 kW. Maximální systémový výkon dosahuje 163 kW.
Když jedu jiným, tak se zapomenu a zdravím i tak
A tu je důkaz, Šaman měl poněkud zvrhlé choutky, už měl toho řezání dost a jal se přeleštit mé nedávno přeleštěné světla, tentokrát by to byla radikální a zjevně poslední renovace
Kolik nás tu je?sima píše: ↑čtv zář 21, 2023 8:32 pm A tu je důkaz, Šaman měl poněkud zvrhlé choutky, už měl toho řezání dost a jal se přeleštit mé nedávno přeleštěné světla, tentokrát by to byla radikální a zjevně poslední renovace![]()
A já udělal pak už houby a jel jsem z chalupy domů, trošku jsme se zakecali. Cestou domů jsem dokonce ještě potkal Zuzku a oboustranná veselá mávačka, teda teď jsem ale úplně mimo, fakt to byla Zuzka? Jela ve forestru??? Nebo v korejčíku? Přišla na mě krize, zavírali se mě víka, jel jsem na autopilota, tak jsem to vážně zazdil a teď vůbec nevím, teda Zuzka vlasatá to byla, ale to auto, hmmm![]()
![]()
moooc tatanka!
Tu jsi jen jedna jediná, jedinečná, všude přítomná, přece ty