Šaman píše: ↑pon zář 18, 2023 8:33 pm
Tak na muzikál by to chtělo výpravu: bomber, těžký boty, bejzbolku a úderny titul: Sejmi Krtka, Oi Oi Oi !!! ale to už jinde jsme....
Legacy BP 3.0 H6 '05 Impreza GG 2.0 '03 Forester SF 2.0 '01 Niva 1.7 '06
Tsakabaru píše: ↑pon zář 18, 2023 8:37 pm
uz k tomu chybi jen cleova skica na plakat...
Uz je zacatek tydne a slibovane zviratka z tve strany zatim nikde Mohl bys taky zapojit notysek s tuzkou k dilu A nech chudaka clea chvili odpocinout
Pekne hudebni nastroje
Šaman píše: ↑pon zář 18, 2023 8:33 pm
Tak na muzikál by to chtělo výpravu: bomber, těžký boty, bejzbolku a úderny titul: Sejmi Krtka, Oi Oi Oi !!! ale to už jinde jsme....
Tsakabaru píše: ↑pon zář 18, 2023 8:14 pm
uplne vidim Landu jak pise novej muzikal - "Krtkar"
Ze bych vytahnul fletnu a zkusil neco nacvicit? Myslim krysare, kdyby nekdo narazel na hudebni tabor z prci, prci, prcicky...
Auto proslo technickou a emisema. Radost mi udelalo, ze od toho mam zas na 2 roky pokoj.
Ale jinak me ten proces a nutnost ho podstupovat teda neskutecne se*e.
taky jsem byl vcera, resp. auto bylo, ale alespon nejaka motivace tech lidi davat ty pekace trochu do kupy, aby to tu nevypadalo jako v Rusku, kde nekomu na prejezdu ulitne cela naprava apod.
nedelam si iluze co by tu jezdilo, kdyby ty technicke nebyly, obcas ta statni buzerace proste byt musi
Mě to ani tak nějak nevadí. Zase jako lepší stav, než když po silnici jezdí všelijaké vraky.
Mě štve to hloupé nařízení, že auto tam musí stát určitou dobu. Technik to vše zkontroluje během 10 min a pak dalších 20 min tam čumíte oba jak trubky.
Taky díky tomu se samozřejmě náležitě zdražilo.
aha, tak to jsem ani nezaregistroval, ja tam auto postavim rano a vyzvednu odpo/vecer...
samozrejme s odvozem sebe sama no, chapu ze ne kazdy tu moznost ma