Díky za:
- tip na poznání R.D.J.;
- povídání o klipu si o volné chvíli přečtu;
- video z natáčení
- nevadí ohledně oficiálního videa, ale je to trochu škoda
U Fatboye spíš poslouchám jednotlivé písničky než jeho sety. Ale začalo se mi to líbit a zkusím si při práci něco pustit.
No přijde mi, že jsem se rozohnil nějak málo

Co mě tak napadá, tak nemám víceméně problém s žádnou hudbou (i pěknou dechovku si poslechnu).
Namátkou ještě, co jsem ještě zhruba před rokem nebo rokem a půl neznal, je LP. Ten hlas má fakt famózní a klipy taky
Pak bych se mohl rozohnit nad dalšími zahraničními kousky jako AC-DC, Aerosmith, Alphaville, Amélie z Monmartu, Blink 182, Bon Jovi, Bruce Springsteen, Bryan Adamas, Coldplay, Cypress Hill, D12, Deep Purple, Depeche Mode, DMX, Earth Wind and Fire, Elton John, Eminem, Enya, Eric Clapton, Eurythmics, Freddie Mercury (Queen), Fugees, Cher, INXS, Kanye West, Kill Bill, Lenny Kravitz, Lil Bow Wow, Linkin Park, Limp Bizkit, Madonna, Manu Chao, Michael Jackson, Nazareth, Nelly Furtado, Oasis, Onyx, Outkast, Phil Collins, Peter Gabriel, Pink Floyd, Pulp Fiction, R.E.M, Red Hot Chilli Peppers, Robbie Williams, Rolling Stones, Roxette, Scorpion, Simon and Garfunkel, Simply Red, Ska-p, Snoop Dogg, The Beatles, The Corrs, The Doors, The Police (Sting - koncert v katedrále byl super > A Winter’s Night), The Who, Tina Turner, U2, Xzibit a na spousty dalších
No a u nás a Slovensku např. 100 zvířat, Buty, Čechomor, De Fuck To, Dareband, Děda Mládek, Divokej Bill, Dragoun Roman, Elán, Eletric man, Fleret, Chaozz, Chinaski, Indy a Wich, Kabáti, Kontrafakt, Landa, Lucie, Mig 21, Mňága a Žďorp, Naše věc, Nohavica, Polemic, Pražský výběr, Richard Müller, Těžkej pokondr, Tři sestry, Vec, Wanastovi Vjecy, Wohnout atd.
Tak jsem rozšířil seznam o další oblíbené kapely, co poslouchám tak nějak od mala

Budu rád za nějaké další tipy, co neznám a stojí určitě za zmínku; rád objevuji nové věci. Stačí kdyžtak názvy kapel nebo jen písniček, co se komu případně povedlo. Něco jako např. Europe - The Final Countdown nebo Joan Jett & The Blackhearts - I Love Rock 'N Roll...