Muzika a hudební tipy
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Míla
Re: Muzika a hudební tipy
jo to je treba
neni to tajny - .D.C., vesmes po ruznejch mensich "klubech" kolem sta lidi v dnesnim KV kraji, tenkrat se delaly party v kazdym druhym opustenym skladu, fabrice, vyrazenym krytu CO, rad na to vzpominam
spartanske doby, ale melo to sve kouzlo, nektera ta mista mela uzasnou akustiku, jako napr. vestibul jedne zavrene porcelanky v Chodove
to slo ale zas celkem rychle do kopru (pozarni predpisy, stiznosti na hluk, prusery s drogama atd.), tak jsem se pak presunul na sklonku "kariery" na jednu celkem peknou "dyzu", kde se jednou do mesice hral underground, pak vojna, prace a uz bylo vsechno jinak a priority jinde...
neni to tajny - .D.C., vesmes po ruznejch mensich "klubech" kolem sta lidi v dnesnim KV kraji, tenkrat se delaly party v kazdym druhym opustenym skladu, fabrice, vyrazenym krytu CO, rad na to vzpominam
spartanske doby, ale melo to sve kouzlo, nektera ta mista mela uzasnou akustiku, jako napr. vestibul jedne zavrene porcelanky v Chodove
to slo ale zas celkem rychle do kopru (pozarni predpisy, stiznosti na hluk, prusery s drogama atd.), tak jsem se pak presunul na sklonku "kariery" na jednu celkem peknou "dyzu", kde se jednou do mesice hral underground, pak vojna, prace a uz bylo vsechno jinak a priority jinde...
- fox
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr
K tanci i poslechu tu máme velmi povedené nové album od Dying Fetus - Make Them Beg For Death.
Přeji příjemný a ničím nerušený poslech
Přeji příjemný a ničím nerušený poslech
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
- gerda
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Michal Gerych
Po delší době jsem začal poslouchat Gorillaz a vydali zajímavé album Song machine.
Můžu poslouchat uklidňující hudbu s klipem klidně hodinu v kuse
Mají skvěle zakomponované realitu s jejich grafikou; ne jen u tohoto. Viz předchozí i další
Opium - název mluví za vše Od 2:40 začinají zpívat
Pak mě od nich zaujala tato hudba i klip
Toto mě překvapilo, kolik lidí, co poslouchají Gorillaz, nezná klip
Fatboy Slim - Don't Let The Man Get You Down (High Res / Official video)
A ještě jedna aktuální česká
Můžu poslouchat uklidňující hudbu s klipem klidně hodinu v kuse
Mají skvěle zakomponované realitu s jejich grafikou; ne jen u tohoto. Viz předchozí i další
Opium - název mluví za vše Od 2:40 začinají zpívat
Pak mě od nich zaujala tato hudba i klip
Toto mě překvapilo, kolik lidí, co poslouchají Gorillaz, nezná klip
Fatboy Slim - Don't Let The Man Get You Down (High Res / Official video)
A ještě jedna aktuální česká
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
Subaru Outback 3.63R 191 kW, MY11
Honda FR-V 1.8 i-VTEC 103 kW, MY08
Honda Civic Anglán liftback 1.4 66 kW, MY00
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
Gorillaz jsou klasa a Fatboy muj velkej oblibenec...
no a protoze se porad pachtim v "A", cotakhle starej dobrej Armand k te krane slunecni sobote?
I Want Your Soul proste cloveka zvedne ze zidle...
My My My (ke kterymu je tedy i zajimavej videoklip)
Full Moon
a mrte dalsich klasik:
"You Don't Know Me" - hrozne rad tenhle track posloucham v puvodni 8m verzi (mimochodem taky zajimavej klip k tomu byl )
"Summertime" - tezka pohoda!
"Flowers" - rovnez v puvodnim devitiminutovem podani je velka parada
"I Can Smell You" - trochu energictejsi, rychlejsi, pikantnejsi nejen zvukem
a mnoho dalsich, pokud nekomu zachutna tenhle vyber asi muzu rozhodne doporucit alba (je celkem jedno kterym clovek zacne, nudit se nebude)
rozhodne obrovsky talent (nejen) na houseove tracky, uzasna napaditost, zvukova rozmanitost a ta spravna "ujetost"
no a protoze se porad pachtim v "A", cotakhle starej dobrej Armand k te krane slunecni sobote?
I Want Your Soul proste cloveka zvedne ze zidle...
My My My (ke kterymu je tedy i zajimavej videoklip)
Full Moon
a mrte dalsich klasik:
"You Don't Know Me" - hrozne rad tenhle track posloucham v puvodni 8m verzi (mimochodem taky zajimavej klip k tomu byl )
"Summertime" - tezka pohoda!
"Flowers" - rovnez v puvodnim devitiminutovem podani je velka parada
"I Can Smell You" - trochu energictejsi, rychlejsi, pikantnejsi nejen zvukem
a mnoho dalsich, pokud nekomu zachutna tenhle vyber asi muzu rozhodne doporucit alba (je celkem jedno kterym clovek zacne, nudit se nebude)
rozhodne obrovsky talent (nejen) na houseove tracky, uzasna napaditost, zvukova rozmanitost a ta spravna "ujetost"
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
no a kdyz uz jsem zminil klip k "My My My" nelze neuvest mistrovsky AV dilko dalsiho meho velkeho oblibence na "A"
A neni to nikdo mensi nez sam Aphex Twin
jeho produkce uz asi neni zdaleka pro kazdeho, nicmene treba prave "Windowlicker" je myslim po audio strance celkem stravitelny a ten klip!
TEN LEGENDARNI KLIP!
jeho produkce uz asi neni zdaleka pro kazdeho, nicmene treba prave "Windowlicker" je myslim po audio strance celkem stravitelny a ten klip!
TEN LEGENDARNI KLIP!
- gerda
- Závislý uživatel
Diky za tipy, rad objevuji novou hudbu.
Jeste me nedavno zaujala kapela Deluxe.
Jeste me nedavno zaujala kapela Deluxe.
Člověk by se měl učit celý život. Všechno jde, když se chce. Když nemůžeš, tak přidej. Nebojte se ničeho.
- gerda
- Závislý uživatel
Neznal jsem, díkyTsakabaru píše: ↑sob zář 16, 2023 11:13 am no a kdyz uz jsem zminil klip k "My My My" nelze neuvest mistrovsky AV dilko dalsiho meho velkeho oblibence na "A"
TEN LEGENDARNI KLIP!
Tož ale jak to mám ohodnotit Hudba super, ženské super, jen pár nečekaných věcí tam bylo:
- limuzína
- stejné xichty
- překvápko s jiným xichtem
Nemáš někde odkaz na video z natáčení bez úprav?
- gerda
- Závislý uživatel
Fatboy je taky u mě jeden z TOP Nezapomenutelné je Push the tempo, kdy na soustředěních nebo trénincích jsme dělali šílené ujetosti
Toto jsem neznal, ale ty nejspíš na 99,99999999999 % jo
Armand jsem neznal, respektive možná nějaké písničky slyšel
Nějaké další prosím doporuč
- gerda
- Závislý uživatel
No a ten klip Windowlicker mi připomněl Christinu Aguileru
Něco pro námořníka
A spousty dalších úžasných klipů
Christina Aguilera - Hurt (Official Video)
Christina Aguilera - Your Body (Official Video - Clean)
Christina Aguilera - Fighter (Official HD Video)
Christina Aguilera - Dirrty (Official HD Video) ft. Redman
A Great Big World, Christina Aguilera - Say Something
Pitbull - Feel This Moment (Official Video) ft. Christina Aguilera
Něco pro námořníka
A spousty dalších úžasných klipů
Christina Aguilera - Hurt (Official Video)
Christina Aguilera - Your Body (Official Video - Clean)
Christina Aguilera - Fighter (Official HD Video)
Christina Aguilera - Dirrty (Official HD Video) ft. Redman
A Great Big World, Christina Aguilera - Say Something
Pitbull - Feel This Moment (Official Video) ft. Christina Aguilera
- gerda
- Závislý uživatel
Prostě musím
Daft Punk vydali Tron: Legacy (soundtrack), skoro
Daft Punk vydali Tron: Legacy (soundtrack), skoro
- gerda
- Závislý uživatel
- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
Jen doplním smutnou zprávu ke skupině Smash Mouth. Jejich bývalý zpěvák Steve Harwell minulý týden zemřel. Bylo mu pouhých 56 let.
A Bestie Boys se s touhle peckou https://www.youtube.com/watch?v=07Y0cy-nvAg objevili v dost dobrý akční scéně ve Strážcích galaxie 3. Ona všechna muzika do toho filmu je skvěle vybraná.
A Bestie Boys se s touhle peckou https://www.youtube.com/watch?v=07Y0cy-nvAg objevili v dost dobrý akční scéně ve Strážcích galaxie 3. Ona všechna muzika do toho filmu je skvěle vybraná.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
- Radek99
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek
- Kontaktovat uživatele:
Taky přihodím do diskuze, nedávno vydaná deska od Uda stojí za to. Už se těším zase někdy v Masters of Rock Café Zlín!
INSTAGRAM: @radek_subie
- Tsakabaru
- Člen_SubaruFanClubu
no pokud te to zajima asi by nebylo od veci poznat R.D.J. trochu vic:
https://www.youtube.com/watch?v=SOUvcVc14L4
co se tyce samotnyho klipu, tak pekne povidani s par fotkama je tady:
https://medium.com/12edit/aphex-twin-wi ... 102e8a069d
a objevilo se i toto:
https://www.youtube.com/watch?v=yXIZAJXQ37M
nejake oficko making of neni pokud vim a vzhledem k povaze R.D.J. asi ani nebude
co se tyce Fatboye, cos postnul je DJ styl ala James Hype, je to efektni, pusobive, rad si obcas pustim, bohuzel to pro me trochu postrada nejaky hudebni prubeh a krivku energie, nebo jak bych to vysvetlil - rozhodne poznas ten rozdil kdyz si pustit treba Fatboye na Brighton Beach, kde hral z vinylu...
navic tim, ze tam ma jen dva je jasne, ze aby dosahl ty barvitosti, ma tech tracku tam dost "prefabrikovanych", coz nijak nezavrhuju a ani to nijak nesnizuje jeho kvality - umi zahrat spickove v kazdem pripade, jen jsem v tomhle ohledu vetsi konzerva a dost stara skola
ono tak (oldschool) samozrejme jde hrat i na deckach, ale proste ty moznosti digitalnich medii svadi a asi i ten trend tu je a doba tomu proste fandi, ja to vsak vydrzim tak pul hodiny nez se mi to zacne zajidat
sam do toho ted pronikam, asi timhle stylem hrat nikdy nebudu, ale nektere ty ficury a moznosti tech novych masin jsou vice nez uzitecne
jinak ses pekne rozohnil ale alespon jsem si udelal prehled o tvych "topkach" a mame dost podobny vkus v tom, cos napostoval
- gerda
- Závislý uživatel
Díky za:
- tip na poznání R.D.J.;
- povídání o klipu si o volné chvíli přečtu;
- video z natáčení
- nevadí ohledně oficiálního videa, ale je to trochu škoda
U Fatboye spíš poslouchám jednotlivé písničky než jeho sety. Ale začalo se mi to líbit a zkusím si při práci něco pustit.
No přijde mi, že jsem se rozohnil nějak málo Co mě tak napadá, tak nemám víceméně problém s žádnou hudbou (i pěknou dechovku si poslechnu).
Namátkou ještě, co jsem ještě zhruba před rokem nebo rokem a půl neznal, je LP. Ten hlas má fakt famózní a klipy taky
Pak bych se mohl rozohnit nad dalšími zahraničními kousky jako AC-DC, Aerosmith, Alphaville, Amélie z Monmartu, Blink 182, Bon Jovi, Bruce Springsteen, Bryan Adamas, Coldplay, Cypress Hill, D12, Deep Purple, Depeche Mode, DMX, Earth Wind and Fire, Elton John, Eminem, Enya, Eric Clapton, Eurythmics, Freddie Mercury (Queen), Fugees, Cher, INXS, Kanye West, Kill Bill, Lenny Kravitz, Lil Bow Wow, Linkin Park, Limp Bizkit, Madonna, Manu Chao, Michael Jackson, Nazareth, Nelly Furtado, Oasis, Onyx, Outkast, Phil Collins, Peter Gabriel, Pink Floyd, Pulp Fiction, R.E.M, Red Hot Chilli Peppers, Robbie Williams, Rolling Stones, Roxette, Scorpion, Simon and Garfunkel, Simply Red, Ska-p, Snoop Dogg, The Beatles, The Corrs, The Doors, The Police (Sting - koncert v katedrále byl super > A Winter’s Night), The Who, Tina Turner, U2, Xzibit a na spousty dalších
No a u nás a Slovensku např. 100 zvířat, Buty, Čechomor, De Fuck To, Dareband, Děda Mládek, Divokej Bill, Dragoun Roman, Elán, Eletric man, Fleret, Chaozz, Chinaski, Indy a Wich, Kabáti, Kontrafakt, Landa, Lucie, Mig 21, Mňága a Žďorp, Naše věc, Nohavica, Polemic, Pražský výběr, Richard Müller, Těžkej pokondr, Tři sestry, Vec, Wanastovi Vjecy, Wohnout atd.
Tak jsem rozšířil seznam o další oblíbené kapely, co poslouchám tak nějak od mala Budu rád za nějaké další tipy, co neznám a stojí určitě za zmínku; rád objevuji nové věci. Stačí kdyžtak názvy kapel nebo jen písniček, co se komu případně povedlo. Něco jako např. Europe - The Final Countdown nebo Joan Jett & The Blackhearts - I Love Rock 'N Roll...
- tip na poznání R.D.J.;
- povídání o klipu si o volné chvíli přečtu;
- video z natáčení
- nevadí ohledně oficiálního videa, ale je to trochu škoda
U Fatboye spíš poslouchám jednotlivé písničky než jeho sety. Ale začalo se mi to líbit a zkusím si při práci něco pustit.
No přijde mi, že jsem se rozohnil nějak málo Co mě tak napadá, tak nemám víceméně problém s žádnou hudbou (i pěknou dechovku si poslechnu).
Namátkou ještě, co jsem ještě zhruba před rokem nebo rokem a půl neznal, je LP. Ten hlas má fakt famózní a klipy taky
Pak bych se mohl rozohnit nad dalšími zahraničními kousky jako AC-DC, Aerosmith, Alphaville, Amélie z Monmartu, Blink 182, Bon Jovi, Bruce Springsteen, Bryan Adamas, Coldplay, Cypress Hill, D12, Deep Purple, Depeche Mode, DMX, Earth Wind and Fire, Elton John, Eminem, Enya, Eric Clapton, Eurythmics, Freddie Mercury (Queen), Fugees, Cher, INXS, Kanye West, Kill Bill, Lenny Kravitz, Lil Bow Wow, Linkin Park, Limp Bizkit, Madonna, Manu Chao, Michael Jackson, Nazareth, Nelly Furtado, Oasis, Onyx, Outkast, Phil Collins, Peter Gabriel, Pink Floyd, Pulp Fiction, R.E.M, Red Hot Chilli Peppers, Robbie Williams, Rolling Stones, Roxette, Scorpion, Simon and Garfunkel, Simply Red, Ska-p, Snoop Dogg, The Beatles, The Corrs, The Doors, The Police (Sting - koncert v katedrále byl super > A Winter’s Night), The Who, Tina Turner, U2, Xzibit a na spousty dalších
No a u nás a Slovensku např. 100 zvířat, Buty, Čechomor, De Fuck To, Dareband, Děda Mládek, Divokej Bill, Dragoun Roman, Elán, Eletric man, Fleret, Chaozz, Chinaski, Indy a Wich, Kabáti, Kontrafakt, Landa, Lucie, Mig 21, Mňága a Žďorp, Naše věc, Nohavica, Polemic, Pražský výběr, Richard Müller, Těžkej pokondr, Tři sestry, Vec, Wanastovi Vjecy, Wohnout atd.
Tak jsem rozšířil seznam o další oblíbené kapely, co poslouchám tak nějak od mala Budu rád za nějaké další tipy, co neznám a stojí určitě za zmínku; rád objevuji nové věci. Stačí kdyžtak názvy kapel nebo jen písniček, co se komu případně povedlo. Něco jako např. Europe - The Final Countdown nebo Joan Jett & The Blackhearts - I Love Rock 'N Roll...