Chorcheho otloukánek
Re: Chorcheho otloukánek
1 rubl je teť 0,24 Kč. Ten drackuv kurz platil dřív kdyš byl rubl na tom líp. Mě cena plynu za 6,50 Kč příde v pohodè
. Jejich vejplaty obecnè neznam, ale kamarád co dělá údržbáře strojů na barvení plastů v automotive bere kolem 100000. A za nájem bytu v paneláku v Moskvě platí 5000. Ceny žrádla sou tam plus mínus stejný jak u nás. Energie výrazně levnější. Podle mě v celkovym koši na tom budou stejně jak my.

offroadforum.cz
- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
Buď ti ve vejplatě přebejvá nula, nebo jsou na tom hoši výrazně líp.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
Jo, sem zapoměl, nervák psal (i posílal nějaký videa z márketů), že v regálech je běžně "západní" zboží. Včetně českýho piva. Takže ty "sankce" sou stejnej bullšit jako to že nekupujem jejich plyn a ropu... Taky byl překvapenej z toho kolik za těch 6 let co sme tam byli vybudovali novejch dálnic. Skoro čekám, že mi teď řekne, že i do Dálnejch Zelenců uš vede asfaltka... To pak ta divočina na Kole úplně stratí kouzlo... 

offroadforum.cz
- Mira
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Miroslav
Tak to sou na tom mnohem líp. Protože nájem ve výši 1/20 měsíčního platu je na Moskvu docela sranda.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem
to jo, ale já to beru tak, že von má nadstandartní plat, je kvalifikovanej zaměstnanec v "značkový" firmě. Někdo jinej může mít vejplatu třeba poloviční.
offroadforum.cz
-
- Uživatel fóra
- Jméno a příjmení: Jan
Se 190cm to v BP bude dost o ničem, já v něm spím vcelku běžně, ale máme s přítelkyní +-168cm a mám nohy přesně na 5tych dveřích...
hrb mi srovná karimatka, takže za mě pohodlný

Vyrůst do větších rozměrů, tak už bych spal radši vedle auta

ex - BMW E36 318Ti Compact / r.v. 1997 / 103kW
ex - BMW E46 320d touring / r.v. 2002 / 110kW
ex - Subaru Impreza / r.v. 1996 / 85kW
Současný Subaru OUTBACK / r.v. 2008 / 127kW
ex - BMW E46 320d touring / r.v. 2002 / 110kW
ex - Subaru Impreza / r.v. 1996 / 85kW
Současný Subaru OUTBACK / r.v. 2008 / 127kW
jo, já mam taky kufr bp akorát, votáska jen byla jesli to bs neni ještě kratší...
jináč nervák má další zážitek
do Zelenců dojel, jenže za těch 6 let co sme tam nebyli se z toho stalo hlídaný pohraniční pásmo (přímo v Zelencích je vojenská radarová základna), do kerýho musíte mít propustku. To nervák netušil a tak ho tam po pár hodinách poflakování a rybaření votchyt nějakej kapitán a nahlásil to na FSB. Takže nervák musel ráno vopustit místo a míří někam na služebnu FSB kam mu řekli že se má dostavit. Po cestě se setkal s nějakým pohraničníkem kerýho mu poslali naproti a toho mi dal k telefonu. Ten mi vysvětlil, že se nic neděje, jen že to s nim musej sepsat na služebně (nedostane pokutu ani nic jinýho) a že problémy by nastaly, kdyby tenle přečin zvopakoval. A že příště stačí se zastavit kdekoli na služebně fsb a sdělit, že chce ject do pohraniční oblasti a že mu vystavěj propustku. Maník byl úplně v pohodě, jen se omlouval, že tam prostě teď platěj takovýdle pravidla. Nervák bohužel ještě fčera večer smazal fšechny fotky ze Zelenců, takže vám tu nemůžu poskytnout důkaz toho, že dojel sůbem k Barentsovu moři. Dálný Zelence sou navíc nejvýchodnější bod u Barentsova moře kam vede cesta. Úmyslně řikám cesta, ne silnice, protože to je kamenitá cesta se spoustou louží a brodů hlubokejch kolem 30cm.
jináč nervák má další zážitek

offroadforum.cz
tak prej to nakonec s fotkama nebude úplně v řiti, snat nějaký mu zůstali, tak uvidim co pošle, kdyš tak sem něco šoupnu. Kdyby někoho zajmalo o jakym místě se bavíme tak zde votkas na mapu https://maps.app.goo.gl/d1xp7Ni8mFK2XM5j8 . Původně vědecký městečko s cca 10000 obyvatelama a dvouma vědeckejma ústavama (meteorologickym a pro skoumání vlivu počasí na materiály), dneska tam žije asi stálejch 50 lidí + vojenská radarová stanice na kopci nad městečkem. Za bolševika skoro celej Kolskej poloostrov byl obydlenej, bylo tam spousta vesniček a městeček, většinou kvůli dolům na všechno možný. Dneska většina z toho opuštěná a příroda si to bere zpět. Pro offrouďáky ráj, kdo máte ambice vyskoušet opravdovou divočinu a Rumunsko uš vás nebaví, vřele doporučuju
Klidně mi napište soukromku, poskytnu info o trasách co sme projeli a kde co je zajmavýho k vidění.

offroadforum.cz
- culda84
- Uživatel fóra
- Jméno a příjmení: Petr Culek
Přiznávám se bez mučení, že tam bych se sám asi nevydal
ale jinak nádhera 

Subaru Levorg
Volvo XC60
VW Golf IV
Volvo XC60
VW Golf IV
Možná by vás moch navnadit muj cestopis na pokračování co sem onehdá publikoval tajdle https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2 ... .html#more
offroadforum.cz
- Cliffer
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Tadeáš Pospíchal
Někomu vadí, že je to Rusko. Stačí si ale říct, že je to Finsko, který je Ruskem okupovaný 

Subaru Outback 3.0R 5AT, MY08
- Skotsko 2022 (5567 km)
- Rumunsko 2021 (3574 km)
- Norsko 2020 (7007 km)
- Ukrajina 2019 (4060 km)
Subaru Outback 2.5i MT, MY08, LPG-v rodině
- Balkán 2018 (4457 km)
- Balkán 2017 (5884 km)
- Skandinávie 2016 (8300 km)
Škoda Felda 1.6
- Istanbul 2012 (6100 km)
- Skotsko 2022 (5567 km)