No hezky jste to tu rozjeli, musím říct, že mě taky cyklisti kolikrát serou, ač taky jezdím občas na kole, ale nebudu dále komentovat...
Tak moje mini storka ze zlozvyků šoférovic- jel jsem tuhle z dovči z Mikulova po dálnici a opět se vyskytl za mnou vyblikávač v dodávce, navíc neměl proč a co řešit, přede mnou v levém auta, brzdili navíc, před vyblikáním jsem jel víc než je limit, to jako fakt se najdou hovada, omezenci furt co se takhle "seberealizují" ???

vzpomněl jsem si v té chvíli na slova tu někoho z fora, že v ten moment volá policii, že ho někdo vyblikává a že neví co bude následovat dál, jaká další reakce jeho...má pravdu, takoví tupouni by se měli ihned řešit, jinak to lepší nebude a člověk se fakt už obává čeho všeho je ten dement za ním schopen, kdo svírá křečovitě ten volant, protože on přeci musí jet rychleji, seč to logicky nejde, že

měl jsem ho kvalitně natočeného na zadní kameře, no moje občanská téměř povinnost selhala, nezachoval jsem se adekvátně a neřešil to nadále nijak, nehlásil, ale tímhletím vše vzniká,počíná, nebezpečné situace, nahlásit ihned ohrožení někým naprosto chápu, moje chyba, tím tohle vše začíná...jsem na tohle až moc free, nemám rád hlášení, ale v tomlehtom případě by jsem se všichni měli chytit za nos a tyhlety dementy jednoduše udat a zkusit postihnout.