Bílá technika - rady, tipy, informace

Odpovědět
Makovica
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 4943
Registrován: čtv dub 21, 2016 11:28 pm

Re: Bílá technika - rady, tipy, informace

Příspěvek od Makovica »

Jaj originalne ? To vobec neries, tieto spotrebne veci maju kopirovaci premakane celkom dobre. Su to len handricky, valceky a vrtulky, jednoduche mechanicke veci :)
EDIT: Pozeral som to spred 5 rokov v objednavke z Aliexpressu , bolo to za podobnu cenu ako teraz a myslim, ze to nebol ziadny "original". Ked som to vytiahol z police a porovnal s povodnymi dielmi z vysavaca (valcek, filter), tak nevidim ziadny rozdiel - farba, rozmer, material.
Isto som vtedy nesiel nejako specificky po originaloch. Mozno je to aj ta ista fabrika.
Subaru Forester 2.0i CVT Comfort MY16 (G91F Rest in pieces Cooper Discovery ATT / SJ6 ,,,,| (*_^) |,,,,)
Obrázek
Uživatelský avatar
námořník
Místopředseda klubu
Místopředseda klubu
Příspěvky: 20664
Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
Jméno a příjmení: Jiří Mareš
Bydliště: Most

Re: Bílá technika - rady, tipy, informace

Příspěvek od námořník »

Objednal jsem a nic nepasovalo i když mělo. Proto bych raději origo když pasuje i podle čísla. To jsem bohužel nenašel.
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
yeti
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3036
Registrován: úte říj 26, 2010 3:20 pm

Re: Bílá technika - rady, tipy, informace

Příspěvek od yeti »

Asi po roce rozhodování a odkládání jsem využil toho, že manželka na týden odjela a koupil jsem robotickej vysavačo-mop :-D >B-)
Po hromadě hodin strávených nad internetem - recenze, videa, ceníky... a po anabázi s nějakým obecným "robotem" před cca 10-ti lety, jsem byl rozhodnutej, že jedině iRobota.
Pak jsem tu četl chválu na Neato D8, ale ten se už asi nedělá a pak tu někdo chválil Roborock. No a tak jsem se už asi ten rok soustředil na irobota a roborocka, přičemž jsem se rozhodl pro roborocka, hlavně kvůli baterii.
Byl jsem rozhodnutej jít do modelu S7 MaxV s vyprazdňovací stanicí. Někdy před vánoci ho měli za cca 15tis, ale jak jsem furt čekal až ho slevní na 14500,-, tak mi ho, kurva, prodali a pak už stál přes 21... >:-&
Když už jsem byl rozhodnutej, že teda jako do toho půjdu, tak jsem měl vymyšlený, že za 15130,- koupím jen robota a za cca 3600,- na amazonu vyprazdňovací stanici. Celkem to vycházelo na +-18tis a za tuhle cenu to komplet nikde nebylo. No, už jsem to měl naklikaný a jak mám ve zvyku, tak jsem ještě před odesláním zapátral po netu abych měl jistotu, že beru v daný okamžik "to nejlepší" a narazil jsem na model Q Revo. Tak jsem strávil další čas recenzema a načítáním a nakonec mi ho včera dovezli. Chtěl jsem udělat rodinou seanci a seznámení s novým členem rodiny ála "babičky dobíjejte přesně", ale tak nějak jsem to nevydržel a včera jsme to s mladým rozdělali a zprovoznili.
Musím říct, že jsem teda jako dost spokojenej. Zatím. Doufám, že se to nějak brzo nepodělá, nebo to nebude mít velkou spotřebu drahýho spotřebáku. Ale máme tu ty aliexpresy a amazony, že jo.
Bordel to bere hezky a dokonce i ten mop má jakýsi efekt. Překvapilo mě, jak je tichej. Nejede na plnej výkon, ale účinnost mi stačí. Pecka je, že si sám v průběhu úklidu zajede do stanice vyčistit mop. Ve stanici jsou cca 4litry vody on dojede, vymeje mop, případně doplní vodu a pokračuje, kde přestal. Po úklidu si vymeje mop a vysuší ho! 8() Oproti tomu superdrahýmu modelu S7/S8 Ultra má jednodušeji vymyšlený čištění mopu. Nic se mu tam nehýbe, žádnej další kartáček a filtr, ale zkrátka když je potřeba, tak se vytáhne z doku taková podložka ve které se může držet bordel z mopu a opláchne se pod vodou.
Takže kdyby někdo uvažoval o robotovi za bratru 20tis, tak můžu doporučit.
Subaru Legacy wagon 2.0 R 121kW "sociál" MY06
Subaru Forester SF 90kW MY98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“