Nemá to vyšlahnutý výkon a je to v podstate primitívne auto, kde sa nemá moc čo pokaziť.
Lexus IS 250 je niečo ako 3-er, ktoré sú 3x viac oblúbené a aj 3x viac vydojené a neviem presne ktoré benzínové motory sa to sypali o 100šesť na rozvodoch, už to nebola stará E46
Lexus je viac luxusnejší a s lepším motorom...
Za mna sa dá zabaviť na čomkolvek čo má výkonovú rezervu a nemusí to byť zrovna ani motokára. Ked sa človek orientuje na tie "oblúbené" tak sa skôr prehrabáva "odpadom čo dostával za uši"...
Preto Mazda 6, preto Lexus IS...
Ked si človek kúpi niečo po čom túžia "onanisti" tak potom chodí do servisu ako na klavír
Povedal by som to tak že čím novšie tým horšie a ked človek nie je zručný tak musí platiť a pri dnešných cenách v servisoch je každá somarina pomaly na to aby si človek šiel vybaviť úver.
Už som to spomínal aj tu, problém sú predražené diely, pretože servisy využívajú expresné doručenie a tú službu musí niekto zaplatiť a nie je to servis, ale zákazník.
Ja som teraz objednával blbé brzdové platničky na zadnú napravu. Objednané štvrtok 18.5 o 7:00, až piatok to spracovali a odoslali a doručovanie z neznámeho dôvodu až utorok 23.5!!!
No mohol som si platničky objednať v miestnom servise, mal by som ich v ten den poobede, ale miesto 14,90€ by stáli tak 28€ a takto to jednoducho je, za rýchle doručenie je prirážka 90-100%.
Pri platničkách to nie je problém, ale ked bude človek potrebovať dvojhmotu, tak je sakra rozdiel či za nu dá necelých 400€, alebo tú istú mu naúčtujú za skoro 800€ (vid obrázok, totožné produkty, horná polovica obhod s dodaním 48hod, dolná polovica obchod s dodaním aj do 6hod)...
Dnes je servis drahý na každé auto, aj na blbú Fabiu, rozdiel je len v tom kolko vecí si viem vyriešiť svojpomocne a kolko musím nechať na servis