Je to tlupa magoru, u nas o tom taky psali, jake maji pozadavky. Ale uz se nekolik zenskejch od nich nechalo sterilizovat, protoze maji strach, porodit deti do tohoto sveta. Mozna se Pavlovo prani vyplni, a oni opravdu vymrou.
Metuzalem píše: ↑stř kvě 24, 2023 11:54 am
Máme kliku, že naši analogové Letzte Generation nejsou zatím tak agresívní.
Oni ani ti němečtí nejsou tak agresivní...zatím. V německých médiích se debatuje i o tom, jestli nejsou na začátku podobné cesty, jako Frakce Rudé Armády (RAF), tj. skupina Baader Meinhof
Subaru XV 2.0 Exclusive r.v.2018, facelift EyeSight CVT nonhybrid
Busík Hyundai H1
Fendt Platin 470 (ne, není to traktor)
Nemá to nic společného s elektromobilitou, ale ukazuje to tu hloupost dnešních lidí. Paní co griluje maso z Argentiny( a ještě ho zkurví), protože má Green egg , tak počítám že griluje ( už jenom to grilování podle mne moc eko neni) na big block uhlí z amazonie, tak tahle paní řeší, že ten výrobek není zabalený v plastovém obalu a jak je to skvěle ekologický. Nehledě na to, že to co se stane s tím plastem po rozbalení asi hlavně ovlivní ten rozbalovatel. A energetickou a ekologickou náročnost výroby papíru asi taky nemá cenu rozebírat. https://blog.grilykrby.cz/recenze-grilo ... ndy-meater
ono obecne dneska lidi ve valne vetsine jedou na Eko vlne spis formou nejake "pozy", protoze kdyz se kazdy zamysli na dilcimi aspekty sveho chovani a zivota - nakonec by opravdu musel utect nahej do lesa nebo se obesit na lane, ktere si vlastnorucne upletl z kopriv aby tomu soucasnemu Eko tlaku vyhovel
svet a ekonomika je globalizovana, fakt nema cenu resit v cem je to ci ono zabalene, kdyz to ke spotrebiteli putuje pres pul zemekoule (nedejboze s prihlednutim s k vyrobnim procesum v zemich puvodu)
Ono v reálu je úplně jedno jak se bude chovat evropa.
Stačí se podávat na čínu, indii, USA. USA dle mě absolutně vedou v podobě vyprodukovaného odpadu na hlavu. Indie se množí tak, že to není do budoucna udržitelné. Čina má průmyslovou revoluci a podle toho taky vypadá její energetická spotřeba.
A pak je tu ještě hromadu dalších států, kteří s nějakou ekologií moc hlavu nedělají.
V současné době je stále vše jen o prachách. Nějaká příroda jde stranou pokud se jedná o zisky nadnárodních společností (přeprava, těžba atd...).
námořník píše: ↑čtv kvě 25, 2023 11:15 am
Nemá to nic společného s elektromobilitou, ale ukazuje to tu hloupost dnešních lidí. Paní co griluje maso z Argentiny( a ještě ho zkurví), protože má Green egg , tak počítám že griluje ( už jenom to grilování podle mne moc eko neni) na big block uhlí z amazonie, tak tahle paní řeší, že ten výrobek není zabalený v plastovém obalu a jak je to skvěle ekologický. Nehledě na to, že to co se stane s tím plastem po rozbalení asi hlavně ovlivní ten rozbalovatel. A energetickou a ekologickou náročnost výroby papíru asi taky nemá cenu rozebírat. https://blog.grilykrby.cz/recenze-grilo ... ndy-meater
Pobavilo, že vysoká cena se kompenzuje nízkými náklady na provoz. Takže mně z toho smrdí klasickej PP. Nic víc.