sima píše: ↑sob kvě 20, 2023 10:33 pm
Jen si říkám, že jsi kapacitou mozkovny jinde, když hraješ, tak tě napadne řešení něčeho úplně jiného? Jako u tebe se fakt nedivím, to je jen taková řečnická otázka, netřeba odpovídat

Na mě nemohl nikdo při hraní ani promluvit, anebo mohl, ale většinou jsem ho nevnímal, anebo jo a byl jsem silně nevrlý
No jo, jenže když na tebe někdo mluví, to je něco úplně jinýho. To je právě ten rušivej prvek, kterej nemůžeš ovlivnit. Teda aspoň já to tak mám.

U toho hraní právě asi nastupuje na řadu jiná část mozku a ta co řeší ty problémy, tak je najednou mimo hlavní tok a má prostor "pracovat". Já nevím, prostě to tak mám. Podobně to mám při řízení, ale jenom když jedu pilu. Když jedu normálně, tak ne.
sima píše: ↑sob kvě 20, 2023 10:33 pm
Jinak -ještě, že nemám ten tvůj mega hrací set, to by mě dost možná hodně chytlo a pak nevím, no vím, byl bych možná opět i nevrlý, že musím taky ještě nějak jinak a jinde fungovat, zažil jsem tohle kdysi, v menší míře, ale jo
Ono to není zase tak zlý. Třeba teď jezdím prakticky výhradně Dirt Rally 2.0 a vydržím tak hodinu za den, když už se k tomu vůbec dostanu. Ono to totiž upřímně není vůbec prdel.