Jí tu fotku alespoň pošli, ať má alespoň co dát na volvo fórum Na autíčkáři kdysi vyšel článek, kde se zabývali stereotypy mezi motoristy různých značek. Co tam všechno už bylo si nepamatuju, ale zmiňovali tam, že subaristi musí pořád postovat videa jak vytáhli kamion ze škarpy, zatímco volvo fórum se hemží fotkama rozstřelenejch vraků s popisem "hele co jsem přežil"
Vono to nebylo zas takový drama. Vylítla ze silnice, kolo i s ramenem urvala o drn, čímž postavila auto na čumák a dopadla na střechu. Jako že bych si to chtěl vyzkoušet, to ne, ale jsou drsnější způsoby, jak ztotálkovat auto.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Hezký, Štěpáne chválim za pomoc. Asi to bereš jako samozřejmost, a já si taky nedokážu představit, jak někdo tohle vidí a nezastaví, ale úplně standard to asi nebude.
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Není o co stát. Tohle se mi kdysi taky podařilo. V zatáčce hladko jak blázen dostal jsem smyk najel jsem na kraj do kopce ,hup a ještě jsem jel kus po střeše. Vysel jsem jak uzenka v udirně na provázku.
Vláďo, tak pomoc beru jako samozřejmost. A zavolat rychlou je to nejmíň, co člověk může udělat.
Hamoune, ty seš vůl :-) Ne, nebyla na mne dost mladá, ani jedna z nich :-)
A Vláďo, Tribeca je bohužel ze hry. Pravděpodobně máme vybráno. Subaru to nebude :-( Počkej si, genezi výběru popíšu, až přijde čas.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12