No je to furt dokolečka dokola, ale ty SJ6 byly a jsou neskutečné držáky. Zrovna tuto středu jsme u Šamana krom obhlídky jeho nového Tivoli korejce probírali i zimní pneu a on mě se smíchem zatáhl k jeho SJ6 co má obuté na SG, prý počkej, ukážu ti veterány a tam ročník 2011? Myslím, že jo

no vzorek pořád naprosto dostatečný a měkost ještě taky slušná, na ty roky ani nemluvě. Neuvěřitelné, opravdu jo.
Já ty své DMV-2 mám vlastně po 4 zimách taky měkké, po porovnání s SJ6 jo.
Petře, tak třeba ty najezdíš za zimu cirka jednou tolik co já, v zimě toho najezdím trochu méně...může to být i tím, ale kolik najezdí jiní to samozřejmě nevím. Možná jim fakt dáváš větší záhul, ale zas to mě neštymuje, já jim zas dle mě dávám daleko víc za uši tu na asfaltu, v zatáčkách, které jsou opravdu všudepřítomné a ostré, tu cestou na chalupu jo. A hlavně najezdím na asfaltu víc než ty, no pak zas ale opět ty najezdíš za zimu víc, takže se to plus mínus nebude výrazně lišit- takže nevím čím to

Geometrii máš jistě OK, sjíždí se ti pneu vícemnéně rovnoměrně, to by jsi tu napsal, či řešil...