LED žárovky, LED pásky, LED reflektory atd...
Re: LED žárovky, LED pásky, LED reflektory atd...
Tak to je blbý. Na slinivku odešel rychle i Steve Jobs. A to měl prachů, že si mohl zaplatit jakoukoliv léčbu kdekoliv na světě.
Peugeot ION elektro (rv.12, najeto 100 tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv. 07 najeto 320tis)
Subaru Outback 2.5 LPG AT (rv.99 najeto 350tis)
Peugeot 206 1.4i MT (rv. 99 najeto 270 tis)
Audi A4 Avant 1.9 TDI (rv. 97 najeto 260 tis)
Peugeot J5 obytná alkovna (2.5TD, rv.91 najeto 150tis)
- VDC
- Předseda klubu
- Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
- Kontaktovat uživatele:
Šímo škoda. Slinivka je svině. Na tu odešel táta. Za měsíc už to bude 4 roky.
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru XT 1800 coupé ´89 + Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Subaru-Robin Generator 3 kW
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru XT 1800 coupé ´89 + Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Subaru-Robin Generator 3 kW
ad LED ve světlech_
- mně vyhovují moc jak svítí, je rozhodně líp vidět než cokoliv jiného, co jsem měl dřív v autě. A to včetně automatických dálkových, které mi zhasínají fakt pěkně a sám bych to dřív přepnout nestihnul.
- protijedoucí auta mě někdy oslňují LED světly, ale většinou když je v protisměru nějaký kopeček a nestačí se světla srovnat/sklopit, tj. svítí jim to chvíli trochu více nahoru.
Mám zkušenost i s MATRIX LED u VOLVA a co ta technologie umí, vystínovat protijedoucí auta apod, tak to je teda pěkný.
Blbý je, když na to ale lidi spoléhají za všech podmínek, protože to nefunguje dokonale. Např. v mlze, dešti, sněžení apod. Aci nečtou manuály k autům, kde je fůra disclaimerů (což máme i u SUBARU v manuálu pro EyeSight
)
- mně vyhovují moc jak svítí, je rozhodně líp vidět než cokoliv jiného, co jsem měl dřív v autě. A to včetně automatických dálkových, které mi zhasínají fakt pěkně a sám bych to dřív přepnout nestihnul.
- protijedoucí auta mě někdy oslňují LED světly, ale většinou když je v protisměru nějaký kopeček a nestačí se světla srovnat/sklopit, tj. svítí jim to chvíli trochu více nahoru.
Mám zkušenost i s MATRIX LED u VOLVA a co ta technologie umí, vystínovat protijedoucí auta apod, tak to je teda pěkný.
Blbý je, když na to ale lidi spoléhají za všech podmínek, protože to nefunguje dokonale. Např. v mlze, dešti, sněžení apod. Aci nečtou manuály k autům, kde je fůra disclaimerů (což máme i u SUBARU v manuálu pro EyeSight

Mate niekto tip na LEDky do interieru ? Pripadne nejake odporucanie co mate namontovane ? Nerad by som kupil nieco co sa bude zhavit a pripadne mi spravi problem. Dik moc
Subaru Outback 2019 (Comfort)
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Prakticky všechny LED náhrady v interiéru se dají koupit od Osramu. Bude to dražší než Alík, ale nebál bych se, že mi to zapálí auto.
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
@Tapan: dik doby tip, ale ako a kde zistim ktoru ziarovku mam kupit pre ktory replacement (nahrada originalu). Existuje niekde nejaka tabulka udajov ?
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Na nějaký starší model jsem našel v uživatelském manuálu někde vzadu... myslím. Takže někde to asi bude, ale kde to najdete v těch 1000stránkových manuálech k aktuálním autům, to neporadím :-)
Lvl. 1 Subaru Necromancer
@Tapan: neva, aj tak dik.
Ak by niekto priamo vedel nech postne ak mozem poprosit.
Plus skusim si teda preliezt tu knizku ci tam nieco najdem
Ak by niekto priamo vedel nech postne ak mozem poprosit.
Plus skusim si teda preliezt tu knizku ci tam nieco najdem
-
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Němec
taky mám osram philips a super, i nějaké ty noname mám a fungují už roky celkem dobře , mám blbou zkušenost s usporkou od osramu , začla mi hořet v lustru od té doby vše vyměněno za ledky a zatím ok , snad to tak zůstane
v autě mám nově couvačky a interiérové osvětlení a je to bomba , většinou z toho rabexu , snad nebudou odcházet, svítí fakt skvěle , odkazy už tu dával Sima někdy dřív , měl jsem je pořídit už dávno , couvání je radost svíti to skoro jako dopředu
aha ty jsi myslel interiér v autě ja myslel že mluvíš i o domácnosti
nejlepší je se prostě podívat co tam máš a pak objednat
v autě mám nově couvačky a interiérové osvětlení a je to bomba , většinou z toho rabexu , snad nebudou odcházet, svítí fakt skvěle , odkazy už tu dával Sima někdy dřív , měl jsem je pořídit už dávno , couvání je radost svíti to skoro jako dopředu

aha ty jsi myslel interiér v autě ja myslel že mluvíš i o domácnosti

jen tak mimochodem, fšim sem si, že ledky u bp/bl co sou v kufrovejch dveřích nalevo sou z části falešný 

offroadforum.cz
-
- Zkušený uživatel
- Jméno a příjmení: Peter Vido
tie hmlové svetlá sú reálne rovnako veľké predfl aj pofl, to len predlf. ich má viac schované.
Teda aj ledková časť je rovnaká (súdruhovia šetrili), to naozaj len vyzerá väčšie.
Ja som to vymenil práve za takéto anglické cúvacie svetlo (ako je na obrázku od Chorcheho) a dal som dvojitú Led žiarovku, čo svieti na bielo/červeno.
Keby som chcel, tak dám bielo/červenú ledku aj do pravého svetla, ale tam mám len bielu vysokosvietivú led žiarovku.
Naposledy upravil(a) pietro235 dne sob bře 11, 2023 1:17 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
Petře ty couvačky jsou fakt božííí

Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Závislý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Němec
hlavně mě nadchly tyto do outbacka https://www.rabex.cz/led-auto-zarovka-b ... 1156-bila/
udajně 2000l , nevím jestli je to až tak ale svítí skvěle , na forynovi jsou o něco slabší ale taky uplně stačí
udajně 2000l , nevím jestli je to až tak ale svítí skvěle , na forynovi jsou o něco slabší ale taky uplně stačí