Tak to nevím zda to stihnu, mám auto v servisu kurde

No nic dám vědět kolem středy jinák bych to musel odpískat.
Mrzí mě to , těšili jsme se na vás.
NN, sraz je na Nouzově u Semil, u Kapličky, nelze minout. Je to cca 3-4km od Cimbalu. Sraz okolo 9:00 h.
Od čtvrtka má zas sypat, tak uvidíme. Mynuly rok, nám taky z pátku na sobotu napadlo cca 20cm a ježdění bylo super.strider píše:mno, jeli sme to zkusit dneska vecer vsude mozne kouknout kde by se dalo jezdit, a ani ty obvykle mista az vzadu daleko nejsou letos nic moc.. je to protazene a namrzle protoze i tam je max -1--2 i ted v noci, oproti lonsku bida, cekali sme to lepsi. Mozna zase switchnu na FTN na Feze, vedle silnic je tam snehu dost, to jo ;x
Budu tam v Sobotu 9:00jkotek píše: Neboli zde https://goo.gl/maps/DxFRPGwpsK4xXYtJ9
Podle toho, čím jedeš. Placky jedou svou cestou a off-road, možná nějaký náhradní boty, něco na spaní..Proffesor píše: Budu tam v Sobotu 9:00
Co bych měl mít s sebou? Na takové akci jsem poprvé. Dík!
Lopatu, tažný voko a kurtu.Proffesor píše: Co bych měl mít s sebou? Na takové akci jsem poprvé. Dík!
Pokud chceš ušetřit, vezmi si na spaní spacák a prostiradlo, nebudeš tak platit ložní prádlo a jeho vyprání. Berou pouze hotovost. Dostatek benzínu. Kurty a lana, lopatu a pilu beru. Co kdyby, že jo.Proffesor píše:Ježíš, co to bude
Ok, budu snažit se
Přijedu Forestrem