Já jak říkáš najezdím drtivou většinu po afaltu a za vyšších teplot než u vás tam nahoře, navíc je nešetřím kolikrát ani v zatáčkách, když je sucho. Tak nezbývá, že mají opravdu výdrž, jsem už min. třetí kdo to tu napsal.
Tak po dalších pár km za mě stále dobrý, sice jsem je ještě nevyzkoušel na tom sněhu (ale kdo by řešil marginality - při současných zimách, že?), kromě kousku na parkovišti ... (zatím) nekloužou, naopak drží dobře, v mrazech i +18, a hlavně se daleko lépe chovají než Nokiany, s těmi bylo řízení takové gumové a při ostřejším zatočení se nějak žvejkaly ... LM005 pěkně drží, řízení reaguje dobře...Albi píše: ↑pát lis 04, 2022 8:22 pm já měl Nokiany WR-G2, DOT 2011, ježděny od 2013 (před týdnem jsem na nich ještě chvíli jezdil) a byly pořád ok ...![]()
jinak už týden jezdím 215/45 R17 Bridgestone LM005 Blizzak 91V XL, a zatím vypadají sympaticky, okresky, dálnice, město, kostky, většinou tiché (no, místy teda slabě hučely, hučí i při silnějším brždění), drží zdá se dobře a řízení je méně gumové (než Nokian, samozřejmě horší než letní), uvidíme na sněhu
dokonce i sedí na 7,5" diskách ... ty Nokiany na nich vypadaly divně, dost do "A", ty disky jsou spíše na 225/45
a mají výrazně hlubší vybrání na lem disků, lépe je chrání - u mne už je tedy pozdě![]()
(letní mám na 7" diskách a to je na 215 akorát)