Porucha středový panel atd.
- kwt2000
- Vášnivý uživatel
- Jméno a příjmení: Petr Jelínek
Re: Porucha středový panel atd.
Vyzkoušel jsem to jen teď ráno v garáži a vypadá že to bude OK.
SUBARU OUTBACK 2,5i CVT SPORT 2015
SUBARU FORESTER ACTIVE 2,0i 2018
SUBARU LEGACY 3,0 2005
PONTIAC FIREBIRD
SUBARU OUTBACK 2,5i Lineartronic Comfort 2010 - minulost
"nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný"
"seru na sociální sítě, mám rád skutečné přátele"
SUBARU FORESTER ACTIVE 2,0i 2018
SUBARU LEGACY 3,0 2005
PONTIAC FIREBIRD
SUBARU OUTBACK 2,5i Lineartronic Comfort 2010 - minulost
"nejezdím rychleji než létá můj anděl strážný"
"seru na sociální sítě, mám rád skutečné přátele"
Re: Porucha středový panel atd.
Nebudem zakladať nové vlákno, skúsim tu. Prebehol som diskusiu aj dnes aj dávnejšie - serie ma panel kúrenia...
Origo US radio nebol 10 rokov žiaden problém.
Po tých 10 rokoch som na skúšku zohnal UK variantu z faceliftu s duálnou klímou (US model mal duálnu), kvôli radiu s RDS a ladením párných frekvencií.
To že UK radia sú kodované ma nesralo kedže Kenwood je po stránke zvuku úplná tragedia.
Radio som vyhodil a použil Panasonic z Forestra SH a ostal mi len panel kúrenia.
A teraz k problému, skapal panel kúrenia, ovládať ide kompletne, ale nič nevidieť...
Vtedy som tu čítal že sa sem tam niekomu stalo to isté a zrovna mám tiež "šťastie" a display zdochol asi za pol rokal aj mne.
Nevadí, podarilo sa mi zohnať druhé funkčné EU radio a dnes čo je zhruba zasa pol roka, panel klimatizácie znova kaput!!!
Vymyslel niekto nejaké riešenie, opravu toho displayu/panelu kúrenia, alebo bez šance?
Už mám dva s rovnakým problémom
Už vtedy ked skapal prvý som si zohnal panel klimatizácie z novšej generácie že ho možno nejak "esteticky" dobastlím do BL-ka (má navyše aj DUAL/MONO mód), má viacpinový konektor - zapojených je 9 pinov z 12, ale aj zabudovaný výstražný trojuholník, teda panel v podstate potrebuje asi tolko isto pinov ako ten v BL-ku bez výstražného trojuholníka (7 pinov z 8)...
Fakt nemiením kupovať tretie radio kvôli zdochýnajúcim displayom kúrenia...

Origo US radio nebol 10 rokov žiaden problém.
Po tých 10 rokoch som na skúšku zohnal UK variantu z faceliftu s duálnou klímou (US model mal duálnu), kvôli radiu s RDS a ladením párných frekvencií.
To že UK radia sú kodované ma nesralo kedže Kenwood je po stránke zvuku úplná tragedia.
Radio som vyhodil a použil Panasonic z Forestra SH a ostal mi len panel kúrenia.
A teraz k problému, skapal panel kúrenia, ovládať ide kompletne, ale nič nevidieť...
Vtedy som tu čítal že sa sem tam niekomu stalo to isté a zrovna mám tiež "šťastie" a display zdochol asi za pol rokal aj mne.
Nevadí, podarilo sa mi zohnať druhé funkčné EU radio a dnes čo je zhruba zasa pol roka, panel klimatizácie znova kaput!!!

Vymyslel niekto nejaké riešenie, opravu toho displayu/panelu kúrenia, alebo bez šance?
Už mám dva s rovnakým problémom
Už vtedy ked skapal prvý som si zohnal panel klimatizácie z novšej generácie že ho možno nejak "esteticky" dobastlím do BL-ka (má navyše aj DUAL/MONO mód), má viacpinový konektor - zapojených je 9 pinov z 12, ale aj zabudovaný výstražný trojuholník, teda panel v podstate potrebuje asi tolko isto pinov ako ten v BL-ku bez výstražného trojuholníka (7 pinov z 8)...
Fakt nemiením kupovať tretie radio kvôli zdochýnajúcim displayom kúrenia...

Subaru Impreza 2.0GX, 5MT, rv2001...
Subaru Legacy 2.5i, AT, rv2005...
Subaru Legacy 2.5i, AT, rv2005...