Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
marzi
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1210
Registrován: čtv led 21, 2010 11:32 am
Jméno a příjmení: martin zich
Bydliště: plzen

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od marzi »

...kdyz uz hoooodne vyjimecne neco delam, tak se musim pochlubit.... bramborovy placky...
Přílohy
20230120_181632.jpg
Subaru Outback 2.0D MY 2008 prodáno
Subaru Legacy kombi 2,5GT MY 2010 prodáno
Subaru Impreza WRX STi MY 2006
BMW 330 Ci cabrio MY 2001
MB GLC 43 AMG MY 2018
Jaguar XK8 MY 1998
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2340
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Hmmmm, zemňákové placky - hned bych si dal, ale asi to nepůjde....:-)
Dnes nebyl čas na vyvařování tak jen forem pseudokyperský sýr smahnout a mrsk s ním na chlebík....
Přílohy
20230120_191901.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020
Uživatelský avatar
fox
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 978
Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
Jméno a příjmení: Petr
Bydliště: Votice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od fox »

Dneska mám plodnej den, ještě jsem se pustil do goudy.
Už se to rýsuje. :-)
37E2A895-2797-4C46-B1BE-74E500B40BFF.jpeg
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Uživatelský avatar
fox
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 978
Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
Jméno a příjmení: Petr
Bydliště: Votice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od fox »

Tak, nastal čas pomalu začít s přípravou kolen. V tejdnu jsem je naložil, dnes na ně plácnul koření a zítra jdou do tepla. :-)
IMG_6472.jpg
IMG_6473.jpg
IMG_6474.jpg
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1096
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Paráda, už to chce vidět křupavé a očuzené :-()()-:
Dal bych si!!!
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
.dundee.
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 2397
Registrován: stř kvě 18, 2011 1:08 am
Jméno a příjmení: Pavel
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od .dundee. »

marzi píše:...kdyz uz hoooodne vyjimecne neco delam, tak se musim pochlubit.... bramborovy placky...
Správně Obrázek bez vína se nedá vařit Obrázek
Subaru Impreza WRX STi MY04
ex Subaru Legacy 2.0D MY09
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 827
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Večeře, samozřejmě se ještě nějak upraví :-)
Přílohy
DSC_0228.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 12045
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

Mňam :⁠-⁠)
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
podvlada
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 9405
Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
Bydliště: Plzeň

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od podvlada »

Cheza, pěkná potvora :-) ukaž co z toho bude, mam to rád, ale nevím co s tím, tak to nechávám na kuchařích v restauracích :-)
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 827
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Udělal jsem ragú s těstovinami. Původně jsem chtěl dělat salát, ale na něj by to chtělo víc kousků, tak někdy příště.
Přílohy
DSC_0230.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 15127
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Já jen skromně jednu klobásku k večeři :) Obrázek

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 15127
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Proti dobrotám na ftn to bude nuda ..
Ale ... ObrázekObrázek

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 827
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Včera jsem si zrovna říkal, že se tu dlouho neobjevil Hamoun se svoji specialitou :-)
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 12045
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

Je to zase ten Hamoun, tak jak jsme ho znali :⁠-⁠)
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 15127
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Žádná specialita .. jen klasika ..
Nic jiného dělat neplánuji :)

Dnes zas na večeři stejná klobáska, jako včera ...
Po dlouhé době klobáska, co jím jen s chlebem bez hořčice a všeho ostatního podobného ... je luxusní ... no nekupte je v 50% slevě ... za 80kč za kus bych o ně ani nezavadil pohledem :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“