Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2275
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

sima píše: čtv pro 01, 2022 9:59 pm :-DDD
Víťo, plně věřím Šamanovi, co mě případně podsune to bude zaručeně kvalitní =) :-)

Zuzko pěkné si to ráno umíš udělat :-)
No Hamoun se nedělí, ten jen případně šátrá a bere, to už tu asi bylo, tak jen pro připomenutí :-D
Tak lidi neznám, teď už aspoň Hamounkovo ruku šátralku! :-D Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19062
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

to tu teda nebylo ... :-DDD
škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5525
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

:-DDD :-DDD :-DDD
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

:-D Mě tohle před šestou hodinou ranní připomněl náš šéf, můj dlouholetý kámoš, když jsme šli na vzteč vůči našemu mančaftu, na krátkou pravidelnou poradu s nimi, co se stalo, co chceme, co se bude dít...tak jsme probírali co bude mít na snídani šéf a co já a a a atd, to by bylo na déle, ale on vzpomněl zrovna tohleto-Hamouna, hned jsem se si vzpomněl na tebe, opravdu hned Petře :-D ;-D a dnes jsem to konečně dohledal!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

vita1kulisek píše: čtv pro 01, 2022 10:07 pm Tak lidi neznám, teď už aspoň Hamounkovo ruku šátralku! :-D Víťa Kulíšek
A ta je obrovská, mocnááá!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2275
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Tak to jsem viděl velmi dobře! 🙂
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5525
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Dneska jen rychlovka, krůtí nudličky ve smetanové omáčce
Přílohy
IMG20221203114243.jpg
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19062
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

vypada to vyborne :)
škoda superb
ex WRX 2008
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1227
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

To jo. Já se dneska odbyl lečem s klobásou, ale to už jsem sem asi 2x dával...
Subaru Impreza WRX MY 2008
RudaK
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 755
Registrován: úte zář 03, 2019 6:34 am
Bydliště: Ostrava

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od RudaK »

Obrázek
Speciálně pro Hamouna, taky se toho nebojím mi :-)
Subaru Levorg 1.6 2019
Suzuki Swift 2015 mama car
Uživatelský avatar
vita1kulisek
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2275
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov 330 33

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

RudaK píše: sob pro 03, 2022 3:23 pm Obrázek
Speciálně pro Hamouna, taky se toho nebojím mi :-)
Však by ses sakra bál, kdyby tu tvou mističku Hamounek vyčenikal. Jeho ruka šátralka zahmátne a měl bys k večeři prázdnou misku. Jen bys zaslechl spokojené zamlaskání, zafunění a kde nic, tu nic.... :-DDD
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
[WINNER]
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19062
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

RudaK: umělecké dílo

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5525
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Přesně. Kam že to máme dorazit?
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

vita1kulisek píše: sob pro 03, 2022 7:06 pm Však by ses sakra bál, kdyby tu tvou mističku Hamounek vyčenikal. Jeho ruka šátralka zahmátne a měl bys k večeři prázdnou misku. Jen bys zaslechl spokojené zamlaskání, zafunění a kde nic, tu nic.... :-DDD
Víťa Kulíšek
:-D :-D jj ruka šmátralka- tj pěkně mazaná rodina.
Radovane tohle je vážně už umění :-D skvost (*_^) |,,,,
Mimochodem, v úterý jdu zkusit přeměnit hodiny a hodiny mé práce v blahodárný toť nápoj- slivovici. Přikoupil jsem na ní další demižon, tak snad ne zbytečně :-) Tak dám vědět jak jsem dopadl, hruškovice se stále odvětrává, tu mám ve velkém demižonu, z té mám radost, že docela slušně natekla.
Jooo a dnes děláme odpoledne na zahradě, já štípu dřevo, schovávám bečky, vozím četinu na zakrytí růží (všude bahno v lese, musel jsem být hodně opatrný, klouzalo to jak sáně, lesník je jak prase, ale dal to :-) ) a v tom vidím soused Jožka došel až k nám, k chalupě, tradičně obešel nejbližšší sousedy s koštem jeho vypálené slivovice. To mě vždy udělá radost, že se k nám vždy taky zastaví, že už nás vzal za své, on je takový trochu samorost, žije sám, rodinu má mimo svůj barák, koně už dal pryč, je na penzi, na které mimo jiné společensky velmi ožil, holt už má čas a doslova si to užívá =) i telátko vždy pořídí, ať je maso na zimu a taky prodává čerstvé maso...
Tak až vypálím, tak za ním zas taky zajdu...jak od nás odcházel, já ještě štípal dřevo, už padala tma, tak říkal jak je rád, že už má vše obejité a na nikoho nezapomněl a že teď už jen vánoční stromek a žádné povinnosti pro něj jiné :-D holt žil tu na pasekách odjakživa a má to takto zažito a neměnil by ani za nic, prý se rozešli se svou ženou (nicméně se stále jako rodina stýkají) protože chtěl být tu nahoře, v klidu, mít svého koně na práci, ale to vím jen z doslechu, tihleti lidi mě baví.
Edit: to nejdůležitější jsem zapomněl! Jeho slivovice je opravdu vynikající!!! Já už jí tak samotnou skoro nepiji, dělám z ní většinou zázvorovici a to mě stačí bohatě, byť si jí dávam opravdu jen maličko, ale zato pravidelně :-) tak jsem byl trochu ostražitý, jak bude moc silná, ostrá a hlavně moc čerstvá-vypálil teprve toto pondělí. No nevěřil jsem a teď potvrzeno, dal jsem si další košt a je tak akorát, nekope, klouže dolů, následný záhřev žaludeční :-) a ani stopy po nevyprchanosti, čerstvosti. Holt stará škola, žádné všechno se musí vysbírat a šup s tím do sudu, zralé méně, nebo vůbec, to vidím furt v mém širokém okolí, nacpou do sudu všechno :-D jsem si říkal kde soused zas letos nabral tolik stovek litrů trnek, když byla letos úroda chabá... ale vím kde, sbírá od začátku do konce úplně všechno a pak mě zase říkal, jak malou výtěžnost má vždy, tak jedna a jedna jsou dvě, ale tj jeho věc, to já jen se divím, že se někdo pak diví. Kvalitu neznám, nezkoušel jsem, je to fajn člověk, máme už pár let slíbené, že si spolu vypijem, ale on zatím jen furt pracuje a pracuje, tak snad jednou =)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Jinak my dnes a zítra taky "jen" zeleninové rizoto se žampiony atd... Mám ho moc rád, je to ano tvrdá dieta taky :-) jen se na mě žena takovým tím pohledem co jen ženy umí podívala a zeptala se, jestli jsem k tomu vážně sežral celou zakysanou smetanu, krom teda sýra tvrdého, jak říkám tvrdá dieta.
Jo sežral, jeden celý kelímek, já totiž zakysanou smetanu doslova miluji, hodí se k spousty pochutinám, k rizotu obzvláště :-) ale klidně si jí jen dám tak samotnou, naštěstí to nedělám, ale můžu to i takhle.
Na zítřek mě čeká další 200 gr smetánky- mazánku, jj.
Jen mě trochu nasrali ve zdejší podhorské hospůdce s domácí kuchyní, na programu měli netvrdou dietu- vepřo-knedlo- zelo a vývarek k tomu, nebo pizzu, kdo to má vše stíhat.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“