sima píše: ↑úte lis 22, 2022 9:34 pm
Bárte ty to tuníš jedna radost!!!
Jen dobově
No kapitola další, už skoro rok jsem měl v merku pochromovaný kryty mlhovek. Pomalu každý druhý člověk co se semnou bavil u auta mi říkal že kolem mlhovek mi něco chybí, že je tam díra. Někdo k tomu dodal že ta plastová mřížka s čárama přes světlo. Na to jsem vždycky odvětil že mám v plánu jinou. Ty plastový s mřížkou přes světla tam prostě hezký nejsou, to je hezký v tom "terenním" packetu třeba s předním "rámem" a tak aby to vypadalo teréně, což uplně nepěstuju.
Ale taky jsem na to přišel uplnou náhodou že existují tyhle rámečky mlhovek. Ono totiž SF před face má jen tu plastovou "terenní" asi protože že ta chromová přišla až s Foresterem poFL kde to myslím má každej forejs ty chromový nebo plastový s mřížkou. A ono to nejde zas tak vidět a pak sem to náhodou zjistil že to existuje, ověřil si že má stejný mlhovky předFL a poFL a nápad byl na světe. Koupit to už nebyl problém akorát sem se k tomu musel dokopat a najít normální cenu.
Po koupi jsem to jen ručně přeleštil leštěnkou na chrom a dostat to na aute byla opravdu radost jen nacvaknout.
No a je to!
Díra mezi blatníkem a mlhovkou je dejme o pár milimetrů menší ale poznat to jde a díra je menší. Pecka