Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 18642
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od spm »

hamoun píše:proc to nevyfotis s tim lahvacem? :)
Vidis, to jsem mohl... to je totiz ta zasadni vyhoda jezdeni na kole, ze si muzu toho lahvave dat. Jinak bych se na to vybodl :-DDD

Odesláno z mého SM-F926B pomocí Tapatalk

Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Cheza
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 662
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Oběd: Fish without chips
Večeře: Pečená treska s bylinkovou strouhankou a rukolový salát
Přílohy
DSC_0179.JPG
DSC_0182.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19745
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

hamoun píše: stř zář 21, 2022 11:25 pm Jo .. chleba bylo zbytečně moc :-D

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
:-DDD Chléb je boží dar, hříšníku!
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19745
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

vita1kulisek píše: čtv zář 22, 2022 3:00 pm No máš zase pravdu Předsedo! Jasně že poloosa z ptáka je lepší než jeho kozí maso. Navíc levnější. 🍗
Víťa Kulíšek
:-) je to tak, každý to máme jinak, cenu teda zatím ale opravdu neřeším, jím co mě chutná ;)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14212
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Šíma: jo . priste s nim budu vic setrit .. ;)
dopekam 1,7kg bucku ... nemuzu fotit, mam slepeny telefon (nejak po vymane displeje nedrzel pokupe), mam ho stazeny klamerkama a nechci s nim moc hybat .. to vas zachranuje od fotek ... :)

(pulku bucku zitra odevzdavam ... :) ponesu "svesticky" do prace sefovi ... :) )
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19745
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

:-DDD šetřit, takže takhle ty to uvědoměle máš nastaveno, chápu :-D
Bůčes ten by mě dnes teda položil, chvála tvému mobilu...vyžral bych lednici, měl jsem hlad jak prase, zahnal jsem ho miskou mozarelly s rajčátky a oliváčem, já to prostě miluji, můžu každý den, stejně jako bílý jogurt s různými ingredienci takhle hned po ránu...no a mezitím se ale trošku zprasím, aspoň jednou denně :-)
Edit: jsi si jistý těmi švestičkami???
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14212
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

jsem si jisty .. je toho dost >B-)
Přílohy
20220922_221340.jpg
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19745
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Jdi radši spát, víš jak... ;-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14212
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

tohle bude snidane ... fakt se tesim =) ,,,,| (*_^) |,,,,
škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1239
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

:-DDD jdi radši........ spát :-DDD
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14212
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

finalni barva .. oteviram, chladim ... 3 hodiny to trvalo :) asi si i kousek zobnu :-/ (*_^) |,,,,

(ok, uz vas nebudu trapit .. ani sebe :-DDD )
Přílohy
20220922_222441.jpg
škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1239
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Víš , že je to trestné týrat ženy ?😂😂😂
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14212
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

kdyz reknu, ze jsem pulku sve porce MUSEL sezrat, protoze jsem to chybne ochutnal .. a pak neslo zadnym zpusobem odolat, pomuze to?? jakoze uz toho je mene ... :)
škoda superb
ex WRX 2008
Holaňďanka
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1239
Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Holaňďanka »

Stále je tu ta druhá polovina ....
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 14212
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

O tu se hlásí mladej na odpoledne, až přijde ke mě dnes z tréninku ... no nic ... dostane polovinu poloviny .. kašlu na něj :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“