Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5157
- Registrován: stř zář 24, 2014 8:25 pm
- Jméno a příjmení: Petr Němec
- Bydliště: Beskydy
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
a my zase brambory s podmáslím
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dlouho jsem tu nevidel nějaké burgery. Takže dva z krutích stehen s pancettou, sýrem atd. A včera jen nalehko z tresky se salátem.
Subaru Impreza WRX MY 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19076
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Všecko krásné !!! Paráda ...
Já zas klasika .. jakási krkovice ... ještě teď je mi blbě z přežrání:-D
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Já zas klasika .. jakási krkovice ... ještě teď je mi blbě z přežrání:-D
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Pěkné Hamoune, já si minule koupil roštěnec z bejčka v Lidlu, jak jsi to tu dával kolikrát k dobru a já se tě ptal jak jej připravuješ.
No, bohužel, musím říct, že na ty hovězí steaky moc opravdu nejsem, nejelo mě to. Ale jako špatný nebyl, ale mám radši prasátko, či vážně to kuřecí, na to nedám dopustit, vím, že to moc lidí nemusí, že je suché, ale není, je to jen otázka přípravy a akurátního grilování, za mě teda jo.
No, bohužel, musím říct, že na ty hovězí steaky moc opravdu nejsem, nejelo mě to. Ale jako špatný nebyl, ale mám radši prasátko, či vážně to kuřecí, na to nedám dopustit, vím, že to moc lidí nemusí, že je suché, ale není, je to jen otázka přípravy a akurátního grilování, za mě teda jo.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19076
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
ja se clovece taky vzdycky vracim k prasatku ...
ale .. dnes bylo to kilo krkovice na obed nejak moc ..
zitra mam sice 1,3kg, ale jsme na to dva .. jestli mladej nedojde nebo nebude jist, tak jsem regulerne mrtvej
ale .. dnes bylo to kilo krkovice na obed nejak moc ..
zitra mam sice 1,3kg, ale jsme na to dva .. jestli mladej nedojde nebo nebude jist, tak jsem regulerne mrtvej
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
ty bláho, já si právě říkal, kolik jsi toho musel mít, když už jsi měl i ty dosti a ono kolik tolik tak to bych nedal
Tak zítra si nehamounsky rozděl porce a nech něco i na pozítří a vůbec na celý týden, jde to, jen se od toho odervat Ať to přežiješ bez úhony
Edit: já ten hovězí steak neumím, nedělám ho, zkusil jsem ho nejdřív dle tvého stylu, aspoň zhruba jo, tak ať je šťavnatý, ale měl furt pro mě moc příchutí krve a to já nerad, to nemůžu, no a pak už nezbývalo nic jiného, než jej dodělat, krátce a už byl zas trochu podrážka, ne moc, chutnal mě nakonec jo, ale už to znovu zkoušet zatím nemám v plánu.
Tak zítra si nehamounsky rozděl porce a nech něco i na pozítří a vůbec na celý týden, jde to, jen se od toho odervat Ať to přežiješ bez úhony
Edit: já ten hovězí steak neumím, nedělám ho, zkusil jsem ho nejdřív dle tvého stylu, aspoň zhruba jo, tak ať je šťavnatý, ale měl furt pro mě moc příchutí krve a to já nerad, to nemůžu, no a pak už nezbývalo nic jiného, než jej dodělat, krátce a už byl zas trochu podrážka, ne moc, chutnal mě nakonec jo, ale už to znovu zkoušet zatím nemám v plánu.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Dneska zase burgery, tentokrát z divokého lososa s domací bazalkovou majonézou.
Subaru Impreza WRX MY 2008
- podvlada
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 10650
- Registrován: úte led 01, 2019 5:43 pm
- Jméno a příjmení: Vláďa Podlešák
- Bydliště: Plzeň
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Moc pěkný
Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde>
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde>
ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW
ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5157
- Registrován: stř zář 24, 2014 8:25 pm
- Jméno a příjmení: Petr Němec
- Bydliště: Beskydy
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
joo vepřová krkovička tak to já taky můžu po kilech hovězí je fajn né že né , ale za mě prasátko vede na všechny způsoby Hamoune paráda , myslím , že by mi ani ty brambory nevadily
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19076
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
to me tesi, ze se to libi brambory tak delam proto, ze s tim neni zadna prace
.. jinak .. dalsi den nastesti mladej neco snedl, takze jsem prezil a nemusel snist tu vetsi davku ... a druhy den jsem to udelal jeste lepsi ... vic jsem to po poduseni jeste vypekl a bylo to NESKUTECNE luxusni
.. jinak .. dalsi den nastesti mladej neco snedl, takze jsem prezil a nemusel snist tu vetsi davku ... a druhy den jsem to udelal jeste lepsi ... vic jsem to po poduseni jeste vypekl a bylo to NESKUTECNE luxusni
Naposledy upravil(a) hamoun dne pon srp 15, 2022 2:32 pm, celkem upraveno 1 x.
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5548
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
A dost už. Mám slinu
- vita1kulisek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2279
- Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
- Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
- Bydliště: Město Touškov 330 33
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Tak po tomhle bych to "blbě" moc rád přežil! Mi bylo celou neděli blbě po sobotní pijavici s exkluzivním rumem a už mám zase roupy. Hamounil bych...
Víťa Kulíšek
Subaru Outback 2,5i, 124kW, 2022, Field
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
Subaru Impreza 2,0i, 115kW, 2018 Comfort
Subaru Forester 2.0i, 110kW, 2016 Comfort
Š100-120-Favorit- Lada 1300- Felicia-Fabia Combi-Rapid.
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1414
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Vim, že je pozdě, ale když musíš, tak musíš
Někdy to prostě nezastavíš, dnes jsem koupil docela vyzrálé syrečky, jedny už jsem vdechnul
Někdy to prostě nezastavíš, dnes jsem koupil docela vyzrálé syrečky, jedny už jsem vdechnul
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Zas vám to tu vrhnu jiným směrem. Mlsám salát s grilovaným haloumi. Pěkně vrže mezi zuby a příště dám míň soli a bude to úplná paráda.
Už se to podepsalo: od března -14,5kg a už budu brzdit. Tlak mám ok a těch plus mínus 91kilo mi bude stačit
Už se to podepsalo: od března -14,5kg a už budu brzdit. Tlak mám ok a těch plus mínus 91kilo mi bude stačit
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5548
- Registrován: stř kvě 03, 2017 9:41 pm
- Jméno a příjmení: Zuzka Wolfová
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
Pěkné. Gratulace. A mňam