Kdo nebo co vám udělalo radost?

Odpovědět
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19032
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od hamoun »

Krásné !! Ale měl by člověče počkat na nějaké deště, ať je to trochu podmáčené.. takhle to musela být téměř nuda :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
petr
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 5154
Registrován: stř zář 24, 2014 8:25 pm
Jméno a příjmení: Petr Němec
Bydliště: Beskydy

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od petr »

běhal jsi jo , dobře děláš , je třeba se hýbat ;-D
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od sima »

Mikulov. Dali jsem si reparát Mikulov a okolí na kolech, po 9 letech, tentokrát ale základna přímo v Mikulově, v jeho centru.
Bylo by toho na povídání opravdu hoooodně, tak jen pokus o stručný výtažek : Mikulov a okolní vesničky jen vzkvétají, žije to tam zas o level jinak a víc, vše je stylovější, upravenější, přibylo i nějakých těch cyklostezek, moc se mě opět osvědčily mapy cz. člověk si tak nějak naplánuje trasu, plus mínus jo, něco zůstane v hlavě a pak se když tak mrkne kudy dál, někdy to jde i za jízdy, opatrně jo, kde by to bylo lepší, zábavnější a mapy poradí, vidí, ostatně i navi v autě užívám teď už jen mapy.cz, neotravuje, dovede rozumně kam potřebuji, taky se už zdokonaluje jinak...
Skvěle jsme si to užili, opravdu skvěle!!! Přes den na kolech, všude možně, dali jsem denně jen 50 km, ale v těch subtropech stačilo, zastávky byly častější, já se vodou teda víc poléval, než pil :-) zvládl jsem to bez pokrývky hlavy bez úpalu...:-) a taky jsme dali pár kopců a v tom hicu docela výkony na hranici, teda max na hranici co se ještě dalo ve zdraví zvládnout, jedno místní nej stoupání ix kilometrové jsme zdolali včera, to byl teda maras ultra mazec, pak jsme už jen kola tlačili, jindy by se to dalo vyjet, ale v těch 45 C či kolik bylo na slunci a to jsme jeli po typické rozpálené asfaltce, stromy, stínek žádný, to už nebylo možné, pro nás ne, ani pro nikoho jiného, nikdo jiný tam nejel, krom pár elektrobajků, tak dvou, či tří :-) ale ani ti nás nepředjeli, nevím, asi to pak vzdali. My jsme nějak došmatlali na vrchol, sahara hadra, lehli jsme pod jeden z mála stromků u vinice a leželi a spřádali síly na sjezd dolů, vážně jo :-) nikde ani živáčka, ani toho vrabce, nic :-) jen občas auto projelo.Dáme si vždy do těla, ačkoliv si den předtím říkáme- zítra už fakt na pohodu... :-)
Dehydrace byla na pořadu dne- vypiješ litry vody, dáš pár zmrzlin, nebo píva po návratu domů, čehokoliv a tělo vše absorbuje, nechodíš na hajzlík, vůbec! :-)
No ale o to víc jsme si to užili večer, na náměstí, kapela, muzika, otevřené hospody, stánky, teplé letní noci venku pod oblohou, nebo jsme se vraceli cestou zpět k jedné nenápadné hospůdce, čistě venkovní, můžu jen doporučit co se týče kvality péče o pívo!!! Je to přímo u policejní stanice :-) Mikulov, u žel. dráhy. Měl tam Plzeň, Radka 10 a úředníka https://www.havlickovatovarna.cz/ vše moc dobře pitelné teda musím říct, pivo čisté jak slovo boží, bylo vidět, že se majitel stará a pravidelně sanituje, hodili jsme řeč, moc fajn atmosféra, rock muzika -i příjemně tichá, nevtíravá, moc fajn obsluha, jídlo(základní sortiment ála něco na grilu a dokonce i letní salátky k tomu ) taky, člověk by od pohledu řekl, takový stánek pomalu jen, to zas bude, ale neee :-)
Je to kraj zas jiný, lidi, nářečí, zvyky, energie, moc fajn změna a jak jsme to zas tak kolmo projížděli...fakt je naše mini zemička moc pěkná, tolik krásných míst zde je, jj :-)
Jen to víno jsem nedal, neměl jsem na uváženou degustaci prostor, měl jsem žížeň jak pes, to chtělo nějaký ten žejdlík píva, dobře bylo.
Edit: byla to taková rychlá akce, volba, byl jsem nakonec přeci jen uvolněn z práce, na tři dny jo, tak den před odjezdem zabukováno ubytování, náhoda, vše bylo jinak plné, o to víc, fajn, že vše nakonec vyšlo a hlavně i to počasí, i když doslova tropické, kor tu na jihu jo :-)
pršet začlo až v noci a v den odjezdu, co víc si přát, stihnout se toho dá hodně, i za ty tři dny, člověk si během té chvilky připadá v místě samém pomalu jak doma.
No a na parkovišti hotelu jedno XV a jedno historické subo, no a na cestách kolmo mě zas cukala pravice zdravící, když jsme potkali subo :-) jinak platí, že zas tolik se i tu jihu moravy nezdraví, ne tak jako tu na valachách, ale pár zdravic proběhlo. Konec hlášení, uffff.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49122
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od VDC »

Šímo super !!
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19032
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od hamoun »

Paráda ! Umíte úžasné zrelaxovat i bez chalupy. To klobouk dolů, jak jste při tom vytížení ještě akční !

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od sima »

Jo bylo opravdu náramně dobře, těžko popisovat vše, ještě musím zmínit v noci stále otevřený zámek, dali jsme si tam pivko a poseděli, v zahradě, na hradbách, okolo nás prošla najednou bílá paní 8() říkám si už by jsi měl přejít na vodu vole... :-)
No a tu odkaz na zmiňovanou zahrádku, klučina co to provozoval byl z Ostravy, rozuměl pívu a jak ten se staral o pípu, o trubky, co třetí den sanitoval, to pívo bylo vážně jako křen! Průzračné, čisté, teplota tak akorát, vzal jsem na milost i zas po delší době Plzeň, bo takhle má chutnat dobře natočená, opečovávaná, byla vážně skvělá (*_^) |,,,, taky to pívko ouředník, nefiltr...radegast 10 jsem nezkoušel, ten znám, euráč ředina, ale chyba, když je fajn natočený dokáže být taky dobrý.
To jsme si tam takhle prvně znaveni ve finiši cyklo výletu sedli, že už je to jen kousek domů do sprchy :-) a jak jsme tam tak popíjeli i teda další bajkeři, pejskaři atd :-) tak říkám, tu by opravdu cajti nemohli dávat dýchat...jako kdysi u nás jednu dobu měli takovou snahu naši cajti ve valmezu přímo na konci stezky...no a ihned potom co jsem to dořekl se podívám a vidím pár metrů ode mě nápis: služebna PČR Mikulov :-D a přesně v tom okamžiku tam vjela dodávka policejní, tak říkám tak už jsou tady :-) oni to chudáci vidějí z okna, jak se tam krásně popíjí a nemůžou, ani v tom hicu :-)
Dal jsem si mysliveckou klobásu na grilu, křen s brusinkami, moooc dobré, k pívu co víc si přát =)
Jen proč jsme se tam vůbec zastavili: první impuls byl nápis na asfaltu cyklostezky- bernard. Tak říkám: dva bernouše si dáme, máte? Bo na tabuli v hospě už nebyl psaný...úsměv- ne nemáme, ten nápis jsme stále nesmazali, jde to blbě :-) no a pak říká jak se zná s Bernardem, přes jeho sestřenku či co, co s ním chodila do školy... že mu říkal, že jeho pívo nemá rád, nemá rád píva byť i jen s jemně nakyslou chutí, na to měl samotný Bernard samozřejmě plno svých argumentů, jak jen on to umí a ve finiši mu řekl a víš co vůbec? Já toho kolikrát nakecám a ono mě to lidi všechno věří :-D :-)
Ještě mě bavila symbioza, souznění samotné obsluhy, hospodský versus jeho hospodsky a kulinářsky velmi aktivní partnerka, mladá šikovná holčina, ta měla na něj vždy spoustu řečí, nic mu nedala zadarmo, žádnou jeho narážku, ženská jak má být :-) jsme se s nima nasmáli, bylo fajn. Bylo vidět, jaký ta má něj vliv, to teda jooo, on byl docela ukecaný, ale stačilo pár jejích slov a umlčel se, usmál se potěšeně, láska jako trám, to bylo vidět, utřela mu pěnu do jeho fousů, když jí řekl, že má šetřit a nepřelévat pívo pěnou pod výčep( měli problém s jednou z píp)
Musím jim napsat velice pochvalnou recenzi, bo i z hovna se dá uplést velice slušný bič, skoro doslovně z hovna ted jo =) :-)
https://www.google.com/search?q=hospoda ... nt=gws-wiz

A ještě jeden tip, bo jak známo v Mikulově je problém někam zajít po desáté večer, to platilo už před léty, tehdy teda ještě o moc víc...taky je tam nepoměrně nepochopitelně málo míst k sezení, myšleno hlavně teda venku na zahrádkách, rezervace se nedávají, asi bokem uplácejí, bo se v reálu nakonec přeci jen dávají...tak moře lidí korzuje jen po náměstíčku a okolí, číhajíc na sesli a nakonec je stejně obsazeno úplně všechno na čem se dá sedět, lavičky, schody, patníky, zas mají lidi k sobě blíž, že jo :-) ...ale jinak je tam samozřejmě podniků spousta, to zase jo... tak tento podnik je skvělý, krásný uvnitř, dokonce jako jediní dají pívo do kelímku s sebou pryč, obsluha velmi mladá, příjemná.
https://www.u-zajice.cz/
Na čepu pivo zajko, chutnalo, jen už bohužel ne tolik jako opečovávané a čepované do skla jako ve zmiňované oné zahrádce na staré celnici, tam mělo dokonce každé pívo své vyhrazené sklo :-) holt spíš moje chyba, moje volba-pívo do kelímku, protože jsme nechtěli sedět uvnitř, i když zároveň venku ve dvoře tohoto podniku.
https://untappd.com/b/kyjovsky-pivovar-zajko-12/4358436
Nechci s tímhle už víc nějak snad otravovat, vím, recenze pív by měla zaznít jinde, ale ono by ty zážitky a tipy byly pak rozsekané, díky za trpělivost, píšu to tady halabala.
No a lesník, ten mě- nám radost udělal taky, to už napíšu do svého vlákna.
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Avis
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 259
Registrován: stř čer 05, 2019 8:49 am
Jméno a příjmení: Iva Svobodová
Bydliště: Praha

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od Avis »

Makovica píše: stř srp 03, 2022 4:40 pm Vyhlad z chaty v Zazrivej.
Uz teraz vidim tie krasne offroad trasy, len neviem, kedy a ci vobec budem mat v krvi 0, aby som ich vyskusal.
IMG_20220803_163248157.jpg
Vzadu vpravo Rozsutec.
To je nádhera. Já se na to Slovensko musím zase vypravit. A konkrétně do Zázrivej bych se chtěla moc podívat.
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
Makovica
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 4920
Registrován: čtv dub 21, 2016 11:28 pm

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od Makovica »

Subaru Forester 2.0i CVT Comfort MY16 (G91F Rest in pieces Cooper Discovery ATT / SJ6 ,,,,| (*_^) |,,,,)
Obrázek
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3074
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od Šaman »

Dnes cestou ze Zlína bokem do Uherského Hradiště smršť Subaru a skoro všichni zdravili. Potěšilo.

No a podle hesla: kdo si hraje nezlobí, jsem si ubytoval doma další hračku.
Když se mnou muziker.hu vyjebal, tak jsem oslovil Music-city v Hradišti a úplně něco jiného. Borec mi 3x volal a zjišťoval parametry. A při přebírce dnes všichni super. Ochotni, ukázali, vysvětlili, odkázali, poradili... Trošku jiný přístup, moc se mi tam líbilo....

I když má muziker ceny f topu, tak NEBRAT! Už jim ta velikost stoupla do hlavy.
Pardon, musel jsem si ulevit....
Přílohy
IMG_20220811_195146.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Makovica
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 4920
Registrován: čtv dub 21, 2016 11:28 pm

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od Makovica »


Asi este treba potvrdit, foto je ilustracne.
Subaru Forester 2.0i CVT Comfort MY16 (G91F Rest in pieces Cooper Discovery ATT / SJ6 ,,,,| (*_^) |,,,,)
Obrázek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24291
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od sima »

Šaman píše: čtv srp 11, 2022 8:20 pm Dnes cestou ze Zlína bokem do Uherského Hradiště smršť Subaru a skoro všichni zdravili. Potěšilo.

No a podle hesla: kdo si hraje nezlobí, jsem si ubytoval doma další hračku.
Když se mnou muziker.hu vyjebal, tak jsem oslovil Music-city v Hradišti a úplně něco jiného. Borec mi 3x volal a zjišťoval parametry. A při přebírce dnes všichni super. Ochotni, ukázali, vysvětlili, odkázali, poradili... Trošku jiný přístup, moc se mi tam líbilo....

I když má muziker ceny f topu, tak NEBRAT! Už jim ta velikost stoupla do hlavy.
Pardon, musel jsem si ulevit....
Je to strašně dávno, ale myslím, že jsem tam tehdy kupoval svou první- teda první NOVOU- el. kytaru, působí tam teda už tak dobrých skoro třicet let??? :-)
Susede v tomto ti tak strašně fandím a závidím! Umíš se bavit a kor muzikou bavit, tj ten nej relax a odvázaní jaké může být, za mě určitě jo!!! Super.
Edit: ne tak už jsem si vzpomněl, byl jsem tehdy v Napajedlích, speciálka na kytary, omlouvám se za tu nepřesnost, já tehdy coby náctiletý mladík CZ mapu tolik neřešil :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10643
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od Mira »

Včera radost až na kost na hradech, teda na Veveří. Počasí vyšlo, nesmažilo tolik, takže jsem dorazil přesně na Trautenberk. To je začátek jak má být, tanzmetal nás baví. Pak bylo UDG, tak jsme se věnovali různým pochutínám a pivu. Od Radka Rázná 10 je na fesťák velmi dobrá volba, na Plzeň ani nedošlo. Z desiny se flekama ve výhni neodprásknete a fajn se to pije, točená je dobrá. Jen mě nakonec začala pálit žáha, ale to mohlo být taky kuřecím gyrosem, klobásou, belgickýma hranolkama nebo palačinkou či Bukanérem. Nicméně jsme takto přežili potom i Malátnýho s jeho squadrou. Největší radost byl ovšem koncert Visáčů, kteří vystupovali před ním a dostali od pořadatelů k 40. výročí v jedné sestavě! celkem 80 minut a ty jsme si teda užili. Tak skvělej pankovej kotel jsem ještě neviděl. Většina lidí kolem si časem prostě k někomu odložila věci a šli se vyřádit. Většina to dala pouze do 10 minut, měli dost a šli na střídačku si oddechnout, jen kámošův syn byl tak asi 5x. Skvrnou na obecenstvu bylo asi 10 znuděnejch bab, který byli oblepený hned pod jevištěm, na který upozorňoval Pixies (kytarista), že todle je punk, ne Chinaski, ty přijdou až po nich. Tak se k nim na chvíli aspoň přivrtěl ten chaoticky poskakující kotel, aby si to holčiny taky trochu užili. :-D
Potom jsme na vlastní kůži zažili jaký to je, když vás odněkud vyštípou. Když Chinaski potom hráli, chtěli jsme se podívat trochu blíž, ale naprosto znafanatizovanej dav fanynek od 3 let do snad i 100 do nás začal strkat a řvát, kam se prej cpeme. Takže jsme pak v relativním bezpečí na úplně druhý straně areálu u pivka přemýšleli, kam ten svět spěje, když i pěkný holky poslouchaj takovej odpad. No a potom už byl Divokej Bill a ten mám moc rád, protože jsou velká kapela a víc nástrojů vždy znamená víc muziky. Banjo mají výborný. No a závěr s Rybyčkama už jsem brzy vypustil, moc mi neberou.
Jen tu radost mi kazí fakt, že dnes nemůžu chodit, to ten kotel u Visáčů. =)
A soráč za dlouhej příspěvek, su jak Šíma. :-D
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49122
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od VDC »

Aspoň vidíš Míro, jak blbej festival sis vybral. Na Brutalu bylo 25000 lidí a zfanatizovanej tam nebyl nikdo. Klid, pohoda a tolerance. :-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10643
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od Mira »

No dyk při panku byla pohoda a všichni společně křepčící a strkající byli k sobě navzájem tolerantní. To jen Chinaski má poblbý publikum. A největší pohoda byla při Vypsaný fixe.
Brutal je pro nás vesničany už moc brutal. =)
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
VDC
Předseda klubu
Předseda klubu
Příspěvky: 49122
Registrován: ned črc 26, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Tomáš Vlasák
Bydliště: Srázná 477/16a, Plzeň
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdo nebo co vám udělalo radost?

Příspěvek od VDC »

Já to chtěl jen odlehčit. :-) Tak to je v pořádku, že normální kapely jako je Fixa, mají normální publikum. Chinaski vem čert, i s publikem. :-)
http://monstersubaru.eu
https://www.instagram.com/vdc.monstersubaru/
Subaru Outback 3,0 H6 '01
Toyota Previa 4WD 2.4 ´97
Odpovědět

Zpět na „Žvanírna“