Dnes jsem projížděl Josefovem a už se to tam pomalu chystá (nějaký cedule, zátarasy atd.), až jsem se musel podívat, od kdy do kdy to je. Kdybyste k nám našli cestu, tak budete vítáni, jen se napřed ozvěte na telefon, abychom zrovna nebyli v Pardubicích u tchýně
Ty cedule!Holaňďanka píše: ↑čtv srp 04, 2022 3:23 pm Tak to tě Tome omlouvá![]()
Já to mám komplet všechno na zahradě. Bazén a hromadu dětí vlastních teda a ve vzduchu švédská letadla co stále létají na Hřensko. Jsou to fakt borci.
No a sousedy mám super taky, ale plot si udržuji taky vysoký, na to abych jim podala domácí vajíčka nebo právě upečený koláč se ta škvírka vždycky najde
Moc pěkný, z čeho to pálíte z nerezu?
Já mám právě velmi dobrej přístup k nerezi, takže bych měl tu cenu asi tak jako za tu ocel. Zjistím a případně bych mohl i něco dodat když by byl zájem.podvlada píše: ↑sob srp 06, 2022 7:41 am Nene, obyčejná ocel S235, 5mm tloušťka, to neprorezne. Rozhodně ne dřív než okolí![]()
Z nerezu bych uměl taky, ale bylo by to minimálně dvakrát dražší.
Tyhle dělám aktuálně za 2500,-.
Nerez dělal Kofilka ještě před zdražením za 5k. A Tomáš říkal, že to je v podstatě zbytečný - není důvod tam dávat nerez, těm 5 mm oceli se nic nestane.