Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2099
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Tak papriky jsou sice Kaufland ale rajčata domácí a rýža by měla být trošku lepší ( je na ní popis v neznámé znakové sadě a englicky) majoránka pěstovaná v květináči a kus masa od řezníka :-)
Mně ta konzistence nevadí, dostal jsem na to chuť....:-)
Díky
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 9848
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Brno

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Mira »

Plněný papriky pouze vychuceným mletým masem, s rejží je to fuj. A samozřejmě dobrou rajskou k tomu.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Cheza
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Zbylo mi rajčatové pesto s ricottou, tak jsem ho jen přihodil na pánev k oleji, česneku a rajčatům a oběd za 10 min. hotov. Sice jsem při něm znehodnotil extra panenský olivový olej, ale co se dá dělat :-)
Přílohy
DSC_0157.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 546
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od SWRT »

Dneska rib eye steak
20220806_192214.jpg
20220806_190755.jpg
Sent from my SM-A135F using Tapatalk

Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10810
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

Ten je!
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 13859
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

KRASA :)
škoda superb
ex WRX 2008
vita1kulisek
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1111
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Nádhera! To musela být lahůdka. 🥩
Víťa Kulíšek
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19368
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

Mira píše: pát srp 05, 2022 11:45 am Plněný papriky pouze vychuceným mletým masem, s rejží je to fuj. A samozřejmě dobrou rajskou k tomu.
Ač tohleto bohužel vůbec na talíři nemívám, plněné papriky na sto způsobů mám moc rád! Šamane dobře ty!
Nikdy ale nezapomenu na kořeněné, pálivější plněné papriky masem, donesené na mega pekáči v předvečer svatby-byli jsme na slovensko maďarské hranici, ženil se bratranec, narozen tu kousek od valmezu...my seděli na balkoně, užívajíc alkoholu, dobrého tabáku a veselíc se při samo made in akustické muzice, pánové to bylo to bylo ŽRÁDLO! To sedlo, to bodlo, zas byla žíža potom, mocné jídlo, jejich tamnější kuchyně je úžasná musím říct (*_^) |,,,, no a to byl teprve začátek všeho, svatba probíhala až do ranních hodin a my pak jeli domů do čech, já téměř nespal, řídil, vím, je to špatně, nicméně dobře to dopadlo, je to už dávno...dal bych si zase líbit tyhlety papriky, chjooo :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
vita1kulisek
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1111
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Já mám podobný zážitek ze svého předsvatebního dne, kdy jsme mohutně požívali a soused donesl ten obrovský, hluboký pekáč Živáňské, kde obří kousky masa byly utopeny v tom vynikajícím sosu. A my to k té kořale žrali a žrali a jak nám to pomohlo! To byl grunt pánové! Tu libou chuť mám dodnes.
Víťa Kulíšek
Víťa Kulíšek
Uživatelský avatar
tomix
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 656
Registrován: pát srp 31, 2018 9:29 am
Jméno a příjmení: Tomáš Auer
Bydliště: Znojmo

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od tomix »

Dobrou chuť
image.jpg
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT (Whiteback)
Obrázek
ex: Hyundai i20 Active 1.4 - už nikdy víc!
vita1kulisek
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1111
Registrován: stř dub 13, 2016 9:18 pm
Jméno a příjmení: Víťa Kulíšek
Bydliště: Město Touškov

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od vita1kulisek »

Tak to musí být obrovská dobrota! Dal bych si...
🍗 Víťa Kulíšek
Víťa Kulíšek
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2099
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Neco z grilovací pánve....
Přílohy
IMG_20220807_181853.jpg
IMG_20220807_183819.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík
Uživatelský avatar
tomix
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 656
Registrován: pát srp 31, 2018 9:29 am
Jméno a příjmení: Tomáš Auer
Bydliště: Znojmo

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od tomix »

To byla, pak jsem to zaudil dubem na nízkou teplotu a paráda. Zauzené jsou ty vlevo. :)
18C6A678-9DEC-4899-88D8-9F2BF934D117.jpeg
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT (Whiteback)
Obrázek
ex: Hyundai i20 Active 1.4 - už nikdy víc!
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 934
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Krásné gril plnej rošt, vyhulit a sežrat.!
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19368
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od sima »

vita1kulisek píše: ned srp 07, 2022 8:11 am Já mám podobný zážitek ze svého předsvatebního dne, kdy jsme mohutně požívali a soused donesl ten obrovský, hluboký pekáč Živáňské, kde obří kousky masa byly utopeny v tom vynikajícím sosu. A my to k té kořale žrali a žrali a jak nám to pomohlo! To byl grunt pánové! Tu libou chuť mám dodnes.
Víťa Kulíšek
Jak vy tam u vás říkáte -ouplně to vidím :-) =) a cítím a žral bych to, živáňská nemá chybu!
No a když jste teda mohutně požívali, byl jsi ve svůj svatební den ready? :-) Živáňská tě dobře dopovala co :-) a byl jsi mlád, vím...ty kolik je to už vlastně roků? 40? :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“