Dvoulitr, cerna, automat, cely cas v jedne rodine.
Interier slusne zachovaly, zdokumentovana servisni historie do 105kkm.
Najezd pri koupi 155k km, prumerna spotreba predchoziho majitele 10/100 (brrr! holt, pan taky bydlel v horach na samote u lesa, po mym najeti 200 kilaku jsem to srazil uz na 9,7

Zitra vyzvedavam po prvnim servisu v Dobranech - oziveni klimosky, vymena vsech naplni, kontrola vule ventilu, nove zadni brzdy a nejaka drobotina kolem.
Jeste bude cekat servis druhy - priruby a tesneni na vyfuku, mirne prusaky oleje kolem simeringu (?) a stity k zadnim brzdam.
Jizdni dojmy za tech par kilaku, co jsem s tim jel, jsou super. Ma to sice jenom o 10 kW vic vykonu jak Lego, ale prijde mi to vyrazne zivejsi - prevodovka je o neco akcnejsi a v mistech, kde se mi Lego zoufale snazi sbirat rychlost na dvojku z 25 km/h, tam si Impreza soupne jednicku a vyleti jak raketa.

Musime si jeste rozzvyknout, jak to udelat do budoucna. Najezd se ocekava alespon zpocatku o poznani mensi, ale rozmery kol mam stejne jako u primarniho Legacy (s plynem). Dilema je, jestli pri malem najezdu vzit jenom celorocky na alu kola (nicmene, jsme v 800 metrech), nebo vzit normalne dve sady a pripadne je pak pouzit na Lego (aby spis nedegradovaly starim, nez sjetim).
Pokud bude potreba Imprezou jezdit nejak vyrazne casteji, pujde zplynovat taky. Nakonec ten novejsi motor pro LPG neni prekazkou, pokud se montaz LPG udela dobre za pouziti privstriku benzinu (nebo primazu? se mi to nejak plete). Ze pry se potom ventilove vule nerozjedou tak rychle a vydrzi to klidne 120k km, nez bude potreba resit serizeni. Ale to se uvidi.