Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
Uživatelský avatar
Tapan
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 10425
Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
Jméno a příjmení: Štěpán Z.
Bydliště: Zliv (České Budějovice)

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Tapan »

To je ale krásná chobotnička, určitě to byla velká dobrota!
Lvl. 1 Subaru Necromancer

Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 13518
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

Chuťově nějak nebylo co vylepšit ...
Bylo to fakt DOBRÝ :)

Mladej měl libovější.. a brambory pěkněji připečené:)

(Ale přece nebudu čekat dalších 10 min na hezčí brambory kvůli fotce :) ) výborné byly i tak :)

Obrázek

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk


škoda superb
ex WRX 2008
Avis
Uživatel fóra
Uživatel fóra
Příspěvky: 137
Registrován: stř čer 05, 2019 8:49 am
Jméno a příjmení: Iva Svobodová
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Avis »

Dnes obídek ala Hamoun. S knedlíčkem a kedlubnovým zelím. Foceno v průběhu pečení, pak už nebyl čas ani prostor.
Přílohy
20220618_105258.jpg
Subaru Outback 2.5i 2018 129kW CVT
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 13518
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od hamoun »

To je ovšem NÁDHERA !!!!!

(a vážím si toho příměru:) )

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk

škoda superb
ex WRX 2008
Cheza
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 541
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Vy si teda vyžíráte :-D

Já dělal večer k pivu jen pár talířů brambůrek na grilu:
Přílohy
DSC_0116.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Cheza
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 541
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Na kameni na ohni opečené kuřecí prso, stehno a pita chleba. K tomu zelenina s chili papričkou.
Přílohy
DSC_0123.JPG
DSC_0126.JPG
DSC_0127.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Cheza
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 541
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Dezert se ještě chladí v ledničce. Jahodové tiramisu s kubánským rumem.
Přílohy
DSC_0119.JPG
DSC_0120.JPG
Subaru Impreza WRX MY 2008
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 908
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Čerstvý chlazený polotovar, tentokrát beze strat na mase, kulka šla pěkně na hlavičku, 40 za kilo
Už se těším na rizecky ,,,,| (*_^) |,,,,
Přílohy
DSC_1963.JPG
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 908
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

První kolo
Přílohy
DSC_1964.JPG
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2045
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Trochu to tu Gobovi naruším. Byl jsem hodný a na veceřu v tom hycu si dávám mozarelu s rajčatem a doma vytištěnou bazalkou a"pivem" :-D
Přílohy
IMG_20220623_204124.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 908
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Buček na kousky z toho mazlika se jen rozplývá, 3 dny nasolenej v lednici, nemrazeny čerstvý, navzdory letni salátové sezóně :-DDD
Takže male kontra Šamane :-D
Přílohy
IMG_20220623_210813_380.jpg
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2045
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

A to já se zase moc ráth podívám, co jsem dřív mohl. :-D
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík
Goba
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 908
Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
Jméno a příjmení: Petr Gobernac
Bydliště: Pardubice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Goba »

Vsak ja taky můžu všechno, zbytek už vydrží v mrazáku, posunem se podle sezóny, za chvíli jsou cukety. Cibule brokolice, nové brambory, a pod, to budou dobroty z darů země!
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 2045
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Šaman »

Libové maso můžu, takže mlsám. A zítra budu zas :-D
Přílohy
IMG_20220625_202859.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík
Cheza
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 541
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Příspěvek od Cheza »

Připojuji se s divočákem. Včera jsem ho měl opečeného na ohni.
Přílohy
DSC_0001_BURST20220625165352871.JPG
Naposledy upravil(a) Cheza dne ned čer 26, 2022 1:23 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru Impreza WRX MY 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“