Vývoj webu

Uživatelský avatar
HonzaCZ
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22003
Registrován: pát črc 31, 2009 12:00 am
Bydliště: Praha

Re: Vývoj webu

Příspěvek od HonzaCZ »

catana píše:Jako nutnost však beru společnou registraci, aby účet, který mám na fóru mi fungoval ve fotogalerii, srazech, wiki.
Ve fotogalerii a wiki samozřejmě sdílení účtů funguje, včetně oprávnění a skupin. A to včetně cookie - tedy nemusíš se znova ani přihlašovat.

Srazy jsou na prvním místě ve vývoji. Je to v systému, který také sdílí účty (zatím bez cookie).
catana píše:Na samotné publikování článků bych řekl, že nějaký redakční systém typu Wordpress (Joomlu vynechávám, tu teď mám na novém projektu a je to neštěstí)... zafunguje. A hlavně je to hotové, odladěné, vyzkoušené.
Zrovna publikování článků, které my potřebujeme je docela nenáročné, takže mi přijde redakční systém (CMS) zbytečný. Jak už jsem psal. Bude to akorát další open source bazmek, který se bude muset ohnout a zaintegrovat do našeho "prostředí". Vytvořit pro něj šablonu grafiku taky není zrovna na pár minut. Obecně open source spíš neuznávám - nikdo nezaručí kvalitu, nikdo se za to nepostaví a neřekne: "Jo tohle dělali lidi, za který dám ruku do ohně. Je to kvalitní produkt."


RallyCAD: Jo, umí čistit starší příspěvky, tuším, že i nastavitelné na úrovni jednotlivých fór.

Jinak prosil bych toto téma šetřit na odbornější diskuzi. Obecné dotazy a návrhy radši do Zlepšení a úpravy webu. Děkuji.
SOLCtech
V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby!
Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) Obrázek [vlákno o autě]
Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
Odpovědět

Zpět na „Web, připomínky, dotazy, komentáře“