Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Šaman píše:Candáta bych taky rád ochutnal....
Dostal jsem chuť na oškvarkovou pomazánku. Šli jsme s ženou kolem lokálního řezníka - chrám U Černockých a vyslal jsem ženu, já bych to neustál.
A donesla ředitelské oškvarky. No uznejte, že z toho dělat pomázánku zavání zločinem. Zhltli jsme je hned.
Chrám u Černockých :-D :-D tj trefné :-)
Jj susede, tak už jsi je tam taky koupil, je to šílenost, já jich koupil teda nebezpečně hodně, je to rizikový tovar :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1227
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Cheza »

Mira píše: Ryba se solí vždy syrová, po úpravě ji nikdy nedochutíš. Candáta považuju za nejlepší sladkovodní rybu.
Hamoun tu rybu dělal alá steak a jestli ji udělal rare, tak ji vlastně ještě solil syrovou:-)

Jinak s candátem souhlas. Ono i málokterá mořská ryba ho překoná. Úprava jednoduchá, jen ho nasoleného opeču kůží dolů, přihodím máslo, malou větvičku rozmarýnu a polévám ho. Výbornej je třeba i smaženej.
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19065
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

nene .. hamoun ji nedelal rare :) .. ale z toho vychazel. a fakt mi to tak moc chutna :)
ja mel predtim prave taky candata nejradeji (maji ho tam taky :) ) ..
ale ten sumecek mi proste chutna vic ... je vyborny i bez koreni ...

posledne jsem zkousel nejakou rybu s cervenou kuzi .. uz jsem zapomnel, jak se jmenuje ..
ale bylo to zajimave, protoze to maso bylo normalne tuhe ... clovek musel žvýkat rybu. bylo to zvlastni :)
škoda superb
ex WRX 2008
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24300
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Nejsem teda vůbec rybomilovník, ale candát je jak známo nej ryba, i pro mě teda, to můžu :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1199
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Do pekáče 82cm cca 6kg:)
Přílohy
IMG_20211004_193001.jpg
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19065
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

krasny ulovek !!!! :)

este, ze ja si ty prasata nemusim lovit :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Mira
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 10646
Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
Jméno a příjmení: Miroslav
Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Mira »

A kde takový rostou? Já vím i o větších, ale už 2. rok sonduju kde a kdy, protože se tam nesmí a hlídá se tam. Štiky pod 65 tam nejsou, protože je sežerou ty větší, kapry jsem tam viděl 70 cm a jsou tam sumci, co polknou i ty.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19065
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

mam pujcenou remosku :)Obrázek

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1199
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Tak to je lepší než ten můj zubatej kapr :) :)
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19065
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

trapne se opakuju ...

zjisteno, ze sul a pepr uplne staci :)
Obrázek
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3077
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Hamoune, Ty vrahu! To je krása! Děláš mi chutě. Slint!
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
OZP
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 4328
Registrován: úte pro 09, 2014 3:36 pm
Jméno a příjmení: Ondřej
Bydliště: Praha

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od OZP »

Remoska je super, jedem ji hlavne na chalupe a je to skvely- vyborny jidla relativne bezpracne.
VW Multivan T6.1 / HAWK- Impreza WRX STI MY2006 / BLOB- Impreza WRX STI MY2003 / EX-Ford Focus combi 1,6 MY2000 RIP†2016 /
V rodině též Levorg MY2017
/ OZP SUBARU Youtube
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19065
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

myslim, ze kombinace el.kontaktniho grilu a remosky mi uplne vyhovuje ...

ten zpusob pripravy i pro jednoho. bez prace, jednoduse, ...

k tem zebrum chleba, horcice .. co chtit vic?

tesim se na dalsi testy dalsich potravin .. :)

Šaman, vrtasp: diky :)

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Cheza
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1227
Registrován: úte úno 14, 2017 10:32 am

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Cheza »

Když se tady zase dělají chutě, tak jedno zapomenuté foto z léta. Nejlepší steak je stejně...pořádný řízek :-)
Přílohy
řízek 2.jpg
Subaru Impreza WRX MY 2008
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19065
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

cast dnesni vysluzky vcerejsi zabijacky, kde jsem teda nebyl :)Obrázek

Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“