Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...

Odpovědět
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Naši nebyli doma :-D nebo: vstával jsem první... :-D neměl jsi to zrovna lehké se svým apetitem :-D
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
hamoun
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 19067
Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
Jméno a příjmení: Petr Hanek
Bydliště: Kravaře

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od hamoun »

teda ... rodice to meli asi horsi ... :)

aneb, jak se rika: nejsem liny se poradne nazrat :)

edit: ja treba nechapal kamose .. na koleje si dovezl domaci klobasky a mel na veceri 2 x klobasku a k tomu pulkrajicek chleba ...
ja mel koupeny jeden obycejny parek a k tomu 3 x 4cm krajic chleba a pul kelimku horcice :)
škoda superb
ex WRX 2008
Uživatelský avatar
spm
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 22699
Registrován: úte kvě 03, 2016 3:19 pm
Jméno a příjmení: Jan Krajdl

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od spm »

Ve skolni jidelne mam rekord 26 houskovejch knedliku. Ale normalne jsem jich az tolik nezral, jenom jsem si potreboval dokazat, ze dam vic jak ten druhej :-DDD pak jsem mel jeste podobnej rekord s bramborovyma, po kterych oponent dostal kvuli nehode zakaz pridavku v jidelne po zbytek skolni dochazky :-DDD

Odesláno z mého SM-N950F pomocí Tapatalk
Subaru Outback BH 3.0 H6 Obrázek
Subaru Libero SDX Obrázek
Hyundai i20 1.2 2012 Obrázek
Volkswagen Transporter T4 Syncro 2.5TDI R5 Obrázek
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3078
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Żena objevila recept na "lehkou" večeři. Cukinové misky plněné šunkou, sýrem, vajíčkem.
Zajímavé a dobré (nápojem jsem lehce vytunil....)
Přílohy
IMG_20210907_201028.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3078
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Připravil jsem si pár skleniček takových rychlovek, kdyby přišla ta sviňa chuť na něco.....:-)
Přílohy
IMG_20210913_184629.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Tohle miluji! =) (*_^) |,,,,Dávali jsme si to za mlada jako vyprošťovák v pivnici přerovské, u rychlíka ve valmezu, v sobotu a pak i v neděli, jak došel hlad večer u znovu píva a hrrr na akci zas :-) ono tam taky nic jiného nebylo, nic moc teda a tohle mě k pívu sedělo vždy maximálně :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3078
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

A došlo i na nakládané sýry. Testuju, jestli je vhodné dělat nakládaný blend nebo single....:-)
Přílohy
IMG_20210916_180655.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

Dneska burgry
Přílohy
DSC_0767_copy_2393x1350.jpg
sima
Člen_SubaruFanClubu
Člen_SubaruFanClubu
Příspěvky: 24303
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
Jméno a příjmení: Radek- šíma
Bydliště: Valašsko

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od sima »

Vy mě kluci zas dáváte čočku, ještě, že jsem dnes měl dobrý oběd i v práci- masové kuličky obalené ve slanině, emerické zemáky :-D k tomu omáčky různé, tak jsem si své dnes splnil bohatě :-)
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3078
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Bude maso ....:-)
Přílohy
IMG_20210918_123732.jpg
IMG_20210918_124815.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
SWRT
Zkušený uživatel
Zkušený uživatel
Příspěvky: 595
Registrován: sob črc 10, 2010 7:09 pm
Jméno a příjmení: Daniel Docekal

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od SWRT »

Presne tak to mam rad... Dobra prace!!!... Jaka to je čast masa?
Uživatelský avatar
Šaman
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3078
Registrován: úte zář 08, 2009 10:26 pm
Bydliště: Kateřinice

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od Šaman »

Normálně, ani nevím. Bral jsem 10kg balíček z (J)ZD, kde byly kosti, maso přední a zadní. A toto jsem říznul se sekce: zadní.
Řízl jsem ještě dva plátky a zbytek jsem nakostičkoval na guláš. Kosti použiju na vývar a z předků si něco usuším.
Přílohy
IMG_20210918_122232.jpg
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3878
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od puschpull »

Dotaz: našel jsem václavky. Tedy myslím (na 99% že to jsou václavky)
Může mi to někdo potvrdit?
Naposledy jsem václavky sbíral jako cca 10-letý
https://photos.app.goo.gl/UNvnbNDZw4mnGtRUA
:-)
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
vrtasp
Vášnivý uživatel
Vášnivý uživatel
Příspěvky: 1201
Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
Bydliště: Kyšice okr.Kladno
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od vrtasp »

Jj to sedí :) :) jen vyžadují pořádnou tepelnou úpravu:)
Uživatelský avatar
puschpull
Závislý uživatel
Závislý uživatel
Příspěvky: 3878
Registrován: pát dub 21, 2017 5:49 pm
Jméno a příjmení: Petr Püschel
Bydliště: Most, Korozluky
Kontaktovat uživatele:

Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd

Příspěvek od puschpull »

Já vím, guláš se bude vařit určite nejméně 30-40 minut. Šlo mi o to, zda jsem dobře poznal václavky
Subaru XV 2,0i Executive CVT (MY 2018)
Subaru Forester 2.0x SG (MY 2004)
Škoda Fabia Combi (2004)
Odpovědět

Zpět na „Dům, dílna, zahrada“