Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
ja zapomnel na tvuj gril .. uz to chapu
pecka !!!
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
pecka !!!
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5157
- Registrován: stř zář 24, 2014 8:25 pm
- Jméno a příjmení: Petr Němec
- Bydliště: Beskydy
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
krásné ... nic proti bramborům tady , ale klidně bych ty žebírka zvládl sníst bez nich
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Protože to mám rád, tak jsem demokraticky zvolil, že na oběd bude německý bůček prošpikovaný anglickou slaninou z Polska, posypaný drceným pepřem ze Zanzibara a upečený v České troubě, pozřený valašským párem...
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
krasne jsi vyuzil objem pekacku nadhera
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1414
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Na tohle se vždycky dobře kouká
Rychlovka k obědu kotletka nalozena
Rychlovka k obědu kotletka nalozena
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Večerní dezert....a po upgradu....
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
upgrade me nebere .. ale ten zaklad je KRASNY !!!
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1201
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hovězí +divočák:)funim tedy , ale dám nto:)na čepu Plzeň 12:)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
vrtas .. jak funim ... kurna .. ty nejses kamarad .. ses bestie ... este s tou fotkou
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1201
- Registrován: čtv říj 01, 2009 9:40 pm
- Jméno a příjmení: Petr Vrtilka
- Bydliště: Kyšice okr.Kladno
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dáme si na tebe dobrej rumíček:)fakt to bylo super na Moldavském víně:) odpočívám:):)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
rumicek si dej .. ten nemuzu
... doufam ted, ze tu mam aspon plechovku piva ...
... mels to fakt krasne !!!
... ja mel "jen" kebab v chlebu ... ale po znamosti (me znaji u kazdeho zradla v okoli) a kurna dobry
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
... doufam ted, ze tu mam aspon plechovku piva ...
... mels to fakt krasne !!!
... ja mel "jen" kebab v chlebu ... ale po znamosti (me znaji u kazdeho zradla v okoli) a kurna dobry
Odesláno z mého SM-G781B pomocí Tapatalk
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19072
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
nevaril, nepekl .. jen nakoupil ...
panove .. u nas se dnes obejvily trhy plne italu a jejich zbozi ..
to mi nemela zena rikat ...
nabehl jsem tam a jen vzal "na ochutnani" 40dkg ovciho syra (ja si rikal, ze to nebude vic nez 20 .. ale .. jak se to kraji z tech velkych kusu, kurna to se neda odhadnout :D )
.. a 35dkg stanglicka "salam milano" ...
nechal jsem tam 700 ani jsem nemrkl .. pokud tam budou este zitra, jdu tam pro olivovy olej ...
maji litrovku za 500 .. to uz jsem dnes psychicky neunesl .. ale .. ja se kdysi v italii naucil olivovy olej "jist" .. protoze ... chutna uplne jinak nez to, co se kupuje bezne u nas
ty jejich pochutiny jsou neskutecne dobre ... miluju tyhle italske dobroty !!!!!
jejich chleby a sladkosti teda nevyhledavam, ale .. syry a susene salamy a masa jsou neuveritlene dobre ...
mozna by bylo fajn, kdyby to zabalili a jeli dale ...
panove .. u nas se dnes obejvily trhy plne italu a jejich zbozi ..
to mi nemela zena rikat ...
nabehl jsem tam a jen vzal "na ochutnani" 40dkg ovciho syra (ja si rikal, ze to nebude vic nez 20 .. ale .. jak se to kraji z tech velkych kusu, kurna to se neda odhadnout :D )
.. a 35dkg stanglicka "salam milano" ...
nechal jsem tam 700 ani jsem nemrkl .. pokud tam budou este zitra, jdu tam pro olivovy olej ...
maji litrovku za 500 .. to uz jsem dnes psychicky neunesl .. ale .. ja se kdysi v italii naucil olivovy olej "jist" .. protoze ... chutna uplne jinak nez to, co se kupuje bezne u nas
ty jejich pochutiny jsou neskutecne dobre ... miluju tyhle italske dobroty !!!!!
jejich chleby a sladkosti teda nevyhledavam, ale .. syry a susene salamy a masa jsou neuveritlene dobre ...
mozna by bylo fajn, kdyby to zabalili a jeli dale ...
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008