Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Taková karanténa, tj sen
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6341
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vid, taky bych si dal rict
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20605
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Než bejt v karanténě, tak si raději uvařím sám . Nechceš to vzít přes Most?
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To si musíš vybrat, tohle je jen pro izolačky
Já nic nevařil, ale odebírám mízu z břízy a piju jí, jednak mě to hlavně chutná, mírně, opravdu mírně, téměř neznatelně nasládlá voda, druhak údajně přímo zázračné účinky, to asi znáte.
Blbé je, že mě pomalu přestává chutnat pívo a pil bych jen tu mízu, to musí být to tělo dobře zanešené, ono si umí říct, ne že ne
Já nic nevařil, ale odebírám mízu z břízy a piju jí, jednak mě to hlavně chutná, mírně, opravdu mírně, téměř neznatelně nasládlá voda, druhak údajně přímo zázračné účinky, to asi znáte.
Blbé je, že mě pomalu přestává chutnat pívo a pil bych jen tu mízu, to musí být to tělo dobře zanešené, ono si umí říct, ne že ne
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- Tapan
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 14836
- Registrován: úte kvě 16, 2017 8:13 am
- Jméno a příjmení: Štěpán Z.
- Bydliště: Zliv (České Budějovice)
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vrťasovo zákoutí mi připomnělo mou dnešní večeři. To je tak, když vám před víkendem klekne lednička a musí se dát péct všechno maso z mrazáku. Myslíte, že se dá dostat dna z jednoho jídla?
Lvl. 1 Subaru Necromancer
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
Outback BP H6, Impreza GG Wagon 2.0, Justy KAD ECVT, 2x Libero E12
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Nedá, jen si šáhneš na dno, tak jako tak, tělo každé má své limity
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Dnes kolega slavil 30-tku, ráno před šestou donesl takové příjemné osvěžení není tam vše vidět, ale bylo tam vše-krom všeho i sekaná, tlačenka, sýry a hlavně mimořádně skvělé výpečky...atd atd no zbylo to jen na mě- šéf si nedal, utekl domů a měl své předchystané dobroty, parťák zaskakoval na velíně, tak se přežral tam. Dal jsem si jen trochu, oběd jsem skrz tohleto nakonec přeci jen zrušil, i když kuřecí kapsa s hranolkami mě teda brala
Dal jsem si k tomu zel. misku co chystají tu v práci, mám rád zeleniu jakkoliv, takže i kdyby tam bylo jen bílé zelí jsem spokojený
Dnes v pátek byl opravdu konečně pátek, žádné hektické lítání a řešení, jen se furt průběžně pracovalo a měl člověk čas i na staré resty a trochu i papíry, agendu jinou, tak byl čas si to jídlo konečně i vychutnat
A to jsem začal jíst trochu jinak, mám vždy takovou potřebu, jednou za čas jo, tohle bylo zase jak naschvál další pokušení v tomto týdnu, už druhé, kámoš předtím donesl do práce uzený bůčes a klobásy...to jsem si dal jen opravdu jeden vzorek, tyhlety věci dopoledne moc nemusím, jasně jak ochutnám jsem v pasti, ale tj právě ono, už se toho varuji, v tento čas jo
Dal jsem si k tomu zel. misku co chystají tu v práci, mám rád zeleniu jakkoliv, takže i kdyby tam bylo jen bílé zelí jsem spokojený
Dnes v pátek byl opravdu konečně pátek, žádné hektické lítání a řešení, jen se furt průběžně pracovalo a měl člověk čas i na staré resty a trochu i papíry, agendu jinou, tak byl čas si to jídlo konečně i vychutnat
A to jsem začal jíst trochu jinak, mám vždy takovou potřebu, jednou za čas jo, tohle bylo zase jak naschvál další pokušení v tomto týdnu, už druhé, kámoš předtím donesl do práce uzený bůčes a klobásy...to jsem si dal jen opravdu jeden vzorek, tyhlety věci dopoledne moc nemusím, jasně jak ochutnám jsem v pasti, ale tj právě ono, už se toho varuji, v tento čas jo
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- fox
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1199
- Registrován: pon dub 27, 2015 9:13 pm
- Jméno a příjmení: Petr
- Bydliště: Votice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Ta první fotka je fajn, lákavá. Ta druhá je na můj vkus až moc barevná, až si tak říkám, jestli to není zdraví nebezpečné.
No a na poslední fotce je už zasejc svět v pořádku.
No a na poslední fotce je už zasejc svět v pořádku.
Subaru Forester 2.0X SG
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
Subaru Impreza 1.6 ex
Subaru Impreza 2.2 ex
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Vše to proběhlo bez následků na zdraví
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- cleo
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 6341
- Registrován: čtv lis 20, 2014 11:38 am
- Jméno a příjmení: Pavel Klofáč
- Bydliště: Poddžbánsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jirko, pres Most samozrejme jedu, kluk tam bydli. Ale to budes muset cihat a prepadnout me . A to jeste vezeme do Nove Vsi dort .námořník píše:Než bejt v karanténě, tak si raději uvařím sám . Nechceš to vzít přes Most?
Sent from my iPhone using Tapatalk
MY2020 Subaru Outback 2.5i Active - otouš
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
ex 2016 Subaru Forester 2.0i-L Comfort CVT - modrásek
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20605
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- ybrcek
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 5315
- Registrován: sob lis 12, 2016 8:54 pm
- Jméno a příjmení: Martin Vetyška
- Bydliště: Půlpánov u Štatlu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Zase IKEA kyblík a beeef
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-N960F pomocí Tapatalk
AUDI quattro A6 Avant 2,7V6 TDI
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
ex Tribeca 3,6 H6
ex Forester 2,5 XT SG9
ex VeCe GTS 1,9CDTI
ex VeBe CC 2,5V6
ex Kadett GSi 2,0i
ex Škoda 100
ex Škoda 110R
http://www.drkteam.cz/team_member/martin-vetyska/
KTM 950 SuperEnduroR
-
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2718
- Registrován: pon srp 26, 2013 2:38 pm
- Jméno a příjmení: Standa H.
- Bydliště: Šumperk/Ostrava
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak jsem to zkusil a dal z pulky sul a z pulky mouckovej cukr, a je to vyrazne lepsi, ale i tak celkem slany. Jeste jsem nekde cetl, ze to pred korenenim davaji do vody, at se vytahne sul. To zkusim pristezhor píše:
To s tím cukrem budu muset zkusit taky. Zkoušel jsem dělat basturmu, ale tam bylo nakladáni jenom do soli, a výsledek byl, že to sice bylo dobrý, ale strašně slaný. A někde jsem četl, že tam přidávají 1/5 cukru do soli. Tak to zkusím dát asi půl napůl, aby to nebylo sladký.
Odesláno z mého SM-G973F pomocí Tapatalk
Subaru Impreza GG WRX EJ205 165kW 2003
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
Volvo V70 D5 120kW 2002
ex - Subaru Impreza GG EJ201 92kW 2001
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1415
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Svačinka na víkend, králík, slanina, krkovice atd
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010