No tak sem musel se project ještě s real celicou

po těch 3 zlatých medailích

zase sem zapomněl zkusit nastartovat se spojkou.... a na pár metrů sem slyšel ten pazvuk cca 10 metrů pak to zmizí, dřív se ten sound objevoval al za jízdy.... to bylo blbý... teď ne. Tak zkusim start někdy se spojkou... a nebooo si projedu ten manuál v němčině.... jestli se tam píše jak se má celica startovat

Tak pívo, doutníčky... a pokec... jak jinak

s čim jste to přijel??? toooo je co to jeee??? Noooo to je moje druhý zlatíčko. Sice bych jí měl umejt, aleeee sem línej

ale je pěkná i špinavá.... pani: no je zaprášená??!!! jakto že to vidíte??? no vidim

Nooo do myčky nesmí, má deflektory a ty by se urvaly... takže to dělám sám, pani: a co wapka??? Ne, to neni dobrý.... to nateče tam kam by ta voda nenatekla ani normálně.... na vodu pozor! Voda je pěkná svině. A to máte v garáži??? že je tak zaprášená??? jo aleee víte co 1/2 roku je u mechanika v garáži, kdy se na ní dělá atp.... je to s ní těžký, je to takový moje dítě.... s dětma je to těžký....
Ale jááá znám Celicu??? znám to jméno... řiká.... jo tahle je ale skoro 32 let stará, 1989.... uffff tak to nedala

flash-back

Nooo je to tak. čas běží.
Aleee dobrej pokec... už chápe že neprojíždim ale že sem odtud... pani pokladní

Ty voe ještě se o mně bude povídat... to je ten co má to subaru a tu celicu tajnou

A co o něm víte dál???? no nic....

jakto že o něm nikdo nic neví

Bastardo

Puta Madre

nečmuchat

ale jo načmuchal sem se celicy... tak si dám ještě jízdu virtuání asi

je to skvělý stejný krásný auto

---- YES, ale i ve hře jedu rychle, aleee dávám bacha abych jí neodřel

optimálně

pak máš zlatou medaili...

Ale jo je podle mě už jediná modrá 2.0 GTi s původní barvou 8G7 resp 8J1 v republice.... už asi jo.... takže je jedinečná. Modrých bylo vždycky málo.... ale už je jediná. Tim sem si jistej.... ostatní jsou vraky. Prostě budou jen červený, stříbrný a bílý.... možnáááá aleee modrá je jediná TAHLE.

byl to boj a je to boj o know-how.
Navíc je nejstarší ze všech 10/1989 co víc si přát....

modří už vědí... co ostatní teprve čeká.....
Jen taková blbost... ale udělala mi radost... expanzka je z celicy 6G tohle je 5G, made in Taiwan vyrobeno 4.2020 jako novinka konečně průhledná expanzka

Toyoty maj totiž expanzky starší prostě neprůhledný.... nevidíš ani prd. A tahle je hustááá

sice má jeden úchyt stejnej ale druhej jinej, ale mechanik mi jí tam dal.... je šikovnej

a teď vidíš jak po jízdě ti tam přibejvá a prostě jí vidíš mezi min a max.... přesně to potěší

No a takovejch blbovin je na autě dost... takže fakt nehrozí že by jí někdo ukrad atd.... sorry.... jo jepůvodní motor, kastle, aleee je tam takovejch mega pikačovin, že bych si to auto prostě našel...

má jinej benzínovej filtr, jinak udělanej atd atd..... 3prdele věcí

Ona je blbost upravovat veterána jako aby byl 100% původní... aleeeeee je lepší si tam hodit svoje vychytávky... čim víc tim líp

pak můžeš sledovat jestli někdo nehledá nááááhodou původní díly... zajedeš tam s bouchačem a hotovo.
No Toyoty a Subaru maj výhodu že se nekradou... neni to vhodný zboží

a i kdyby bylo, stejně by to udělal jen magor... sichr je sichr

Ne jako sranda je identita.... tak jako mě nikdo neznal, nezná... ale celicu lidi znali znaj a budou znát.... identitu subaru XV taky lidi znaj aleee netušej že má něco společnýho s celicou

to je druhá identita

Ale oboje lidi znaj... a mě ne

ale tak proto sem byl na foru toyotaclubu a teď na subarufanclubu.... je to tak fain.... i když je to divný, aleee tak je to tak lidi znaj víc auto když je zajímavý než tebe

A faktem je že nechci aby mě každej znal

Auta znaj ale všichni

měly by mít svuj facebook

Ne stačí tohle, facebook atd maj jak subaru tak toyota zakázaný

dobře makaj

to pojede

zvítězíme

no nechtěl bych se napíchnout na tu vyklápěčku to ti povim

to asi i zabolí než umřeš

ale je divný že to auto nehrálo nikdy v nějakým hororu

jako nabodávali by se ty šmejdi fest dobře

pak by se to ještě poupravilo

nože místo plastu... ooooo to by bylo zajííímavý

teoreticky by tam šly přidělat 2 katany.... ouuu YES

A z milýho srandovního autíčka by bylo najednou vraždící monstrum... oleeee jemně lidi nabouráš a pak je seříznou katany.... náááádhera... sem s tim filmem.... konečně je film kde může hrát celica.... aleeee že to trvalo ho vymyslet...

No když by ty katany byly přidělaný na vyklápěčkách... a budou spát... tak tam jen budou trochu překážet.... a domoredej polda řekne jo to je vtipný
A v noci se vyklopěj a začne vraždění.... pořádný sekání... sekec mazec

Ale jo celica by si zasloužila takovej film

Začátek... někde v bazaru... aleeee to je roztomilý autíčko.... ty očíčka

no podivejtte na něj....

tak jo tak ho koupíme.... a ukrande jim to psychopat co ho poupraví a bude s nim sekat lidi

porcovat prostě....

takovej veselej horor

B-class jo asi by to fachalo...

to auto je divný.... a mohlo by vraždit

protože je divný

Ne mě mrzí že celica neměla nikdy roli zatim v nějakým filmu.... tak bych jí dal tuhle roli--- auto psychopata jo prostě. ale totálního... když už...
Musí to bejt surový.... jako že já nevim kamarádi někde stanujou a kámoš přijede a začne je drtit

vystoupíš z auta a jouda seklej katanou řiká--- ty vole to ses asi posral ne?

neeee.... a usekneš mu hlavu, otevřeš kufr a tu hlavu tam hodíš.... a jdeš po dalších.... prostě surový---- tak to myslim

už sem dlouho neviděl podobnej film... ale muselo by to bejt udělaný dobře... aby se na to nedalo přijít na ty usekaný hlavy a tak....

ale celica by tam hrála

Ne fakt mě ser že nikdy nikde celica nehrála.... ve filmu jako proč???
"Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel" hustá komedie..... """""je VYNIKAjÍCÍ""""" a hraje tam Mitsubishi Eclipse moje první auto

co sem měl 3 tejdny.... který pak sešrotujou.... aleeee takovej výbornej film jako je tenhle!!! aby se do něj Celica hodila..... a nemusela bejt sešrotovaná když už

tohle je dost dobrá komedie.... 10/10-
ale jo vyber si horor komickej nebo jen komedii... ale to auto si to zaslouží

Ale jo lidi se toho auta i bojej... je divný

a hodilo by se do masitý komedie nebo hororu

ideálně oboje najednou

No nevim jesti bych dal svoje auto do filmu.... noooo bál bych se o něj... ale je podobných dost... nooo tak dal bych i svý auto do filmu jo aleeee muselo by bejt okej... prostě okej.
No a další podstatná věc je že poldům vždycky ujedeš... v určitý kárce... tak ty vole.. ale nic se netočí a stojíme tak tohle nejde

My policajti taky nemáme co dělat a nechápeme co to tu do prdele děláte???

Pánové jděte se prosím podívat na to divný auto.... venku... božeeeee

kámo ty lidi nejsou normální... vidíš to? to je celica... veselý auto... ahoooj.... ty vole já už chci jít domu... hej.... no nic... tak jdeme k němu... komediant ty vole....

20m start engine.... ty vole co to dělá on nás chce rozesmát asi....

.... to neřeš jdeme k němu... celica vyklopí vyklápěčky s katanama.... a jedeeeeeee

Hej vidíš to? ty vole to auto nás chce zabít! joooo do prdele.... kurfa do prdele.... do hajzlu.... a oba rozsekaný..... a pak může příběh pokračovat jakkoliv

ale musí tam hrát celica.... o to jde

někde v garáži nebo na statku bude stát.... a ejjjj

No tak teď sem, se v tom zamotal i já

abych nedostal kolabs jako Hamáček

Seru ti na kolabs, se vyseru a vybleju co chci a kdy chci... abych neměl kolabs... kokot

Neee co kdybysme všichi kolabovali

prostě všichni budeme kolabovat

CT24 všichni kolabujou... to je havárie!!!! CT24 system havaroval.... a zkolaboval i bez covidu

no pár kretenů možná i s kovidem... debilové

Já to vidim tak že všem jde jen o to naočkovat mě.... a to nende toto... protože sem proti. mě nedostanete magoři napíchaný

orangutani aniiii hovno

Nepřibližujte se k tomu autu.... nebo vás zabiju vy infikovaný šmejdi

pohni se o metr a je po tobě.... ty mRNA šmejde... mě neopícháte.... nechť si to všeci zapamatují... tohto....

Tak jo měl sem rád ty scifi filmy aleee to s timhle nemá co dělat... to byla sranda, ale tohle je válka kámo

budou nás chtít napíchat tim svinstvem všechny... a to ani hovno

tebe možná, mNě ne s N....

naschvál sem tam dal mně místo mě... sem vinen

já to vidim tak že nejsou na řadě ani mý rodiče 60 cca takže na to seru.... kdyžtak si koupim falešnej test nebo cokoliv a nasrat...
na mě dojde řada tak za rok a půl

a to se stejně nechci nechat píchat...

já totiž očekávám že někdo nějaká tajuplná firma vymyslí konečně prášek...

ten si rozmíchám s mlíčkem, nebo s nějakým jiným sajrajtem, třeba pivem a bude to fain

shake it down

Noooo to by se prodávalo rovnou v hospodách...

Shake it down Covid

beer

to by byla tak rychlá očkovací fáze že to ještě nikdo nikdo neviděl

představ si situaci že jdeš do hospody... a tam už to všichni vypili--- tak to vypiješ taky

a je proočkovanáno

Na tohle čekám...
http://station-sound.ru:8000/pt-2