Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Právě je stř dub 21, 2021 5:38 pm
SPMovo Nejlepší auto na světě (Libero SDX '96)
Autor |
Zpráva |
Vášnivý uživatel
|
Polevoj že? Jenže pod tou hromadou asfaltu to nebude o moc lepší :D:D koupila Lenka mám pocit....
|
stř dub 07, 2021 10:45 am |
|
 |
Závislý uživatel
Registrován: pát úno 05, 2010 2:58 pm Příspěvky: 15189 Bydliště: Středozem B-)
|
 |  |  |  | mišus píše: Marceli a ostatní, co to vidí černě....to auto je opravdu v pěkným stavu. Je naprosto běžný, že Libera mají upadlý chlazení výfuku, odhnily zadní misky pružin, odhnilou hlavní příčku od zadních ramen, odhnily krycí plechy v podběhách, odhnily přední hrnce. Děravý trubky vody a brzd.....na tomhle nic takovyho nenajdete. U koroze je pravidlo, že vypadá hůř na fotce, než to je to ve skutečnosti...ano ten rám je orezlej, ale narozdíl od jiných liber je na tom jen zlomek práce s co si budeme povídat, bylo to odstavený v bazaru nasoleny, to se na tom dost podepsalo.....všude … |  |  |  |  |
no tak SUPER !!! nicméně stejně máte oba můj neskonalý obdiv, Honza za to, že do toho repasu šel a ty za to, že umíš co umíš !!!
_________________M a r c e l B -) FORESTER 2.0 XT SG AT 04 (iXTéčko) FORESTER 2.0 Sturbo SF MT-R 00 LPG (TEJPRESTR) OPEL TIGRA 1.6 KROSTIGRA MULTICAR M25 4x2 MULA IMPREZA 2.0 WRX STI 02 (BERUŠKA) <Scenic 2.0<Felicia Combi 1.2LXI LPG<3x GARDE<120LS<110L<kolo<plastová Tatra<odrážedlo<kočárek
|
stř dub 07, 2021 10:53 am |
|
 |
Uživatel fóra
|
Jojo. Bylo to zdravy Misusi a neni to asfalt 
_________________ Subaru Forester SG II Subaru Libero SDX-SR Universal Carrier No.1 Mk.III
|
stř dub 07, 2021 11:11 am |
|
 |
Vášnivý uživatel
|
Já vím že to nebylo blbý.... Ber to jako vtip, žádný libero není bez koroze, kromě těch zrenovovaných:D
Dobře, tak ne asfalt, ale kaučuk, nebo něco podobnýho z kartuše;D
|
stř dub 07, 2021 11:17 am |
|
 |
Uživatel fóra
|
No to mas recht, na muj vkus uz byl ten boj s korozi moc vycerpavajici  Ale bylo to vyjimecne zachovaly, myslim, ze podobny nesezenes. Doufam, ze ho Lenka nepohrbi.
_________________ Subaru Forester SG II Subaru Libero SDX-SR Universal Carrier No.1 Mk.III
|
stř dub 07, 2021 12:52 pm |
|
 |
Člen_SubaruFanClubu
|
Já na to tvoje tenkrát koukal  Akorát to bylo v tý době doma dost politicky neprůchozí (teda, asi bych v něm vážně musel bydlet, kdybych ho tenkrát dovezl  ) a než jsem diplomaticky vysvětlil, že potřebujeme čtvrtý auto, tak si ho Lenka odvezla  Takže jsem o pár měsíců později pak koupil tohle. Ale ono je to asi fuk, mišus by ho stejně rozebral do posledního šroubku taky 
_________________Subaru Outback BH 3.0 H6  Subaru Libero SDX  Hyundai i20 1.2 2012 
|
stř dub 07, 2021 1:00 pm |
|
 |
Uživatel fóra
|
Tak to kazdopadne 
|
stř dub 07, 2021 1:57 pm |
|
|