Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Právě je stř dub 21, 2021 6:11 pm
Autor |
Zpráva |
Člen_SubaruFanClubu
Registrován: sob zář 10, 2016 7:43 am Příspěvky: 12134 Bydliště: Most
|
_________________ Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
|
sob dub 06, 2019 10:30 am |
|
 |
Člen_SubaruFanClubu
Registrován: ned čer 12, 2011 8:16 pm Příspěvky: 9836 Bydliště: Kravaře
|
_________________ škoda superb ex WRX 2008
|
sob dub 06, 2019 10:36 am |
|
 |
Závislý uživatel
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am Příspěvky: 15283 Bydliště: Valašsko
|
_________________ Forester 2.0 SG 2002 Citroen Saxo Twist 1.1 2000 bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
|
sob dub 06, 2019 3:11 pm |
|
 |
Závislý uživatel
Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am Příspěvky: 15283 Bydliště: Valašsko
|
Špatně ne,jen máš jiné požadavky.Pro mě je v zrcátku zas nej nej řešení a taky se na to nedívám špatně...normální stav,proč se dnes věci řeší tak často ve stylu:ty máš špatný názor,špatné řešení,tohle je ale nej!!!Blbost,nikdo nerozumí svým potřebám tak jako každý sám a že se nenechá člověk zviklat okolím a masáží,není hned ovce to je přeci dobře. Kapku jsem odbočil od bačova asistenta,ten je taky originál a jak je boží 
_________________ Forester 2.0 SG 2002 Citroen Saxo Twist 1.1 2000 bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
|
sob dub 06, 2019 3:18 pm |
|
 |
Nováček
Registrován: sob bře 16, 2019 9:00 pm Příspěvky: 41 Bydliště: Pardubice
|
Ahoj všichni, chlapáci davám dotaz, nemáte někdo typ, proč při zařazení zpátečky na Tribece (2010) spustí přední "pískání"? Dělá to i když před autem nic není, popřípadě to nedělá vůbec. Doslova dvakrát ne a jednou jo. A nevíte, kde je ten pípak? Díky za možné rady a typy
_________________ Subaru Tribeca 3.6; Subaru Legacy 2.0R
|
čtv srp 13, 2020 10:17 am |
|
 |
Nováček
|
... mě při zařazení zpátečky najednou přestali fungovat senzory... při zařazení se neozve nic - žádný tón... nemáte někdo tip co s tím ?? (předpokládám že ty senzory v nárazníku jsou OK, když se neozve tón dlouhý př zpátečce.. nebo ne??? má to pojistku - nikde jsem nic nenašel
|
úte srp 18, 2020 7:34 pm |
|
 |
Člen_SubaruFanClubu
|
Co si vybavuji, tak v žádném Subaru nikdy za celou historii nebyly ve výbavě parkovací senzory (ani dopředu, ani dozadu). Vždycky to tam bylo dodělávané, byť někdy třeba rovnou prodejcem, takže bez vlivu záruky na nové auto. Takže z tohohle pohledu je tam vždy něco dodělané a je potřeba zjistit co to konkrétně je a jít po tom. Z tohohle důvodu to obvykle ani separátní pojistku mít nebude a bude to připevněné někde na stávající instalaci (zadní senzory v té nejobyčejnější verzi se v podstatě připojují akorát na zem a světlo zpátečky - z tý se krmí, když je zařazená).
Takže, co se týče těch zadních, tak bych jako první hledal tu přidanou jednotku (je otázka kam to dali, ale zkoušel bych to za tapecem u zadních světel) a tam začal zjišťovat, jestli tomu to napájení nějak neupadlo, jestli tam je, atd.
U těch předních je to horší... zase - může to být dodělané kdekoliv. A navíc ty přední z principu své funkce nebudou takhle primitivně zapojené... nicméně jestli to "jenom" detekuje překážku, tak bych při nalezení té krabičky asi jako první zkusil, jestli není vadný některý z těch senzorů (tj postupně je po jednom odpojovat, jestli to přestane).
_________________Subaru Outback BH 3.0 H6  Subaru Libero SDX  Hyundai i20 1.2 2012 
|
čtv srp 20, 2020 4:35 pm |
|
 |
Nováček
|
Ahoj, to je právě to, když to zrovna nepískalo, tak jsem je obcházel a všechny fungovali jak měli. Každopádně jsem dnes zajel přímo na autorizák a nechal jsem ten předek odpojit, myslím, že bez něj dokážu žít  . Už to bylo občas opravdu otravné. Měli to za moment hotové a když budu mít třeba někdy náladu, můžu to znova rozběhnout a poladit.
|
čtv srp 20, 2020 4:45 pm |
|
 |
Vášnivý uživatel
|
Od minulého léta mne trápí takový problém, že mi tak od venkovní teploty cca 20° začnou pískat zadní parkovací senzory ihned při zařazení zpátečky. Když je zima a chladnější počasí, tak fungují bez problémů. Už jednou hned po pár měsících se měnil jeden senzor, ale začlo to dělat znovu. Nesetkali jste se někdy s tímto chováním v závislosti na vysoké teplotě?
_________________romik Subaru Forester 2.0i Comfort ES CVT MY18  Subaru Forester 2.0D Comfort MT MY09 EURO4 SW 22611AP20 7 
|
úte dub 06, 2021 9:25 am |
|
 |
Nováček
|
Ahoj, mě to dělalo spíš podle nálady na předku, někdy jo, pak zase ne, vetšinou při z ničeho nic před odjezdem (a to i když jsem před autem nic neměl) řazení z "P" přes "R" na "D" takže to třeba 30s kvičelo a pak už byl klid. Ale jak jsem už tady psal, nechal jsem to umrtvit a je po problému.
|
sob dub 10, 2021 6:25 pm |
|
|