Vláďo tak si kup tu ohejbačku, budeš to Jendovi před barákem ohejbat a on to bude převážet ke mě na svaření. Budem to takhle vyrábět měsíc a zahrádka ho vyjde na 65000 v benzínu
Tome neblbni, by ta zahrádka procestovala víc než já ještě než by byla vyrobena Stačí už, že toho zažije víc i moje oblečení a jídlo
Jendo, trubky na zahrádku půjdou asi i jen s ohýbačkou na trubky topení, třeba. Případně takový ty ohýbačky hydraulický, s panenkou a nástavci, něco jako tohle... šlo by to při troše umu vyrobit provizorně i doma, stačilo by koupit ty nástavce na konkrétní rozměry trubek. https://www.ahprofi.cz/hydraulicka-ohyb ... 12t-ta1202
Stando, jestli tu zahrádku bude chtít dát na střechu tak jo, to by chtělo
_________________ Subaru Outback '04 BP 3.0 H6 180 kW <vlákno zde> Subaru Forester '05 SG 2.0 H4 92 kW <vlákno zde> ex Ford Mondeo II '00 1.8 I4 85kW ex Alfa 156 '99 2.5 V6 140kW CUORE SPORTIVO!
Vláďo tak si kup tu ohejbačku, budeš to Jendovi před barákem ohejbat a on to bude převážet ke mě na svaření. Budem to takhle vyrábět měsíc a zahrádka ho vyjde na 65000 v benzínu
Tak já si na to převážení těch trubek půjčím doma to TDI, které vyrábí naftu a ještě ze mě bude milionář
Největší botka kterou mám je 2". Tloušťka stěny instalatérskejch trubek je běžně 3-4 mm.
On je podstatně větší problém ohejbat tenčí stěnu, než tlustou. Má tendenci se bortit při větším ohybu. To se řeší naplněním pískem, což je pracnej vopruz.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru