No a pak přišla fáze instalace Win 10..... jakooo čekal sem problémy, ale teda nasralo mě to.
Měl sem původní SSD z kterýho sem si nakopčil nějaký data na Sony VAIO.... redukce USB3 na SATA je hustá záležitost

tu sem si vzal kdysi od televize Sony .... kde byla na nahrávání

nikdo to nepoužíval.... praktická věc na přenesní dat..... do notebooku.... 128GB disk Hitachi ale jde o tu redukci.... to nemá chybu

Bez tohodle bych neměl klid.... protože SSD se bude formátovat že

no jediná a dokonalá možnost jak data z mrtvýho pc přenést do notebooku elegantně.
Tohle je redukce ze všech redukcí nejhustší

Tak fain format disk OK..... nechal sem tam jen jinej partition kde byl natvrdo nahranej boot disk WIN 10/pro instalační pack. Protože kdysi to na Abitu nešlo jinak.... usb instalaci nepovolil, a CD/DVD nevedu

tak sem tu instalačku win 10 dal na tvrdo do SSD
ok tak mělo by to jít jako po másle....
ale ejhle..... nejdřív ten debil nemoh najít ovladač..... jakejsi.... na netu ERROR1 je toho fůra podobnýho

----- pak sem se dostal do fáze 2 pokrok

----

Noooooo to mě poser co je tohle za pikačovinu

ERROR 2
tak sem to zkoumal na netu, převed sem na GPT

a ani hovno.... na tento disk nejde instalovat.... doprteleeee

ERROR 3
tep vysokej, nasranost mega..... kurfa fix debilové
tak fain total format disku..... a bez oddílů..... a zkusim usb stick 8GB když píčou že stačí..... Creation tool 20H2 stahuju a dělám boot usb disk---- hotovo.... fain....
Dávám do USB2 a něco se děje..... točí se bílý kolečko na obrazovce do nekonečna..... jako že něco dělá, ale dělá hovno..... jsou joudové co to nechali běžet přes noc....

no dělá to hovno

tak volám bráchovi.... ty voleee je tohle normální že je tam zaseklý kolečko a nic se neděje??? NENI.... Ty vole.... to jede hned Ahaaa tak dík Ty vole

Tak a teď už sem byl fakt vytočenej jako to kolečko..... dávám ho do usb 3.0 to samý..... ok....
Takže použiju ten Hitachi 128GB USB3 a zkusim to z něj.... znova dělám instalační usb disk na Hitachi.... ok.....
zapojim a instalace jede IHNED..... no to mě poser.... proč tam ty kokoti píšou že ti stačí 8GB usb flash disk.... když to má 27GB!!!!!!! do prdeleeee-----!!!!!!
tomu řikám bordel ,mega info bordel..... přes tu redukci a Hitachi byla instalace mega rychlá jako až sem čuměl.... fičák.....20H2, problém je že ti nestačí ani 16GB flash disk.... na 20H2..... je potřeba minimálně 32GB medium. dementi
Pak sem se předtim zasek na SATA..... použít RAID a nebooo AHCI???? Nooooo??? tak píšu bráchovi..... použil bych ACHČI..... rozhodně

tak joooo _:-) pak mě ještě v biosu dostal Legacy/ UEFI boot disk........ UEFI prej..... tak to je ta modernizace po 15 letech mnoooo

kdo se v tom má vyznat kraviny....

Ale joooo system jede..... krásně.... jen se zabydlet..... Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCIex už je taky in.... klasika...

No chce to si odpočinout.... instalace win 10 je hohorší záležitost než HW.....
http://soma.fm/spacestation130.plsNo tak GeForce GTX 1650 si našel sám původní ovladače, dal sem mu pak nový... po nějakým čase... no ale nemá rád Creative Sound Blaster X-FI

ty se musej nainstalovat fakt na tvrdo

aleee stojí to pak za to

sám je win 10 nenajde.... profi manual install only

Ne nebudu poslouchat RealTEK ani omylem

ten je zablokovanej už v biosu

Nooooo teď je otázka jo asi joooo tak kdyby byly zvukovky od Creative Sound Blaster integrovaný na deskách.... asi by mě to přinutilo si jí koupit

resp... bych se nerozhodoval.... ale AC atd nebo realTEk fakt ne....sound blaster ok

Creative se nechtěli integrovat.... aleeeee možná by měli začít chtít

se integrovat...
http://s02.fjperezdj.com:8066/liveno ještě bych měl vyfotit celej komp---- 15 let starej case.... jakš takš vyčištěnej..... nooo řikal sem si co si objednat novej??? CoolerMaster má pěkný.... aleeee ne líbi se mi tenhle.... protože tohle už neni

Tohle je dámy a páové !design! ThermalTake 15 let starej.... case případ.... CASE...

"Soprano" by ThermalTake..... 15 let starej design.... aleeee je furt hustej

já sem vybíravej...

Ne tak jako řikal sem si.... vyhodit ten CASE nebo neeee.... NE!

tenhle design so si dal ThermalTake je original--- Soprano unikátní vlny..... unikátní... design.

Ne tohle nikdo neokopčil..... tohle je unikátní design....

hrany nasrat.... vlny.... waves...oh yes....

You welcome..... in Soprano

drsný barvy atd... asi náhoda....

ne nijak sem tu fotku neupravoval... prostě tak vyšla ze SONY fotáku.... alee je sexy

mimochodem ty věrráčky vypadaj na fotce jako že stojej... aleeee točej se v realu se točily procesor 1200 rpm a case 600 rpm.... ale ta fotka je seknutá

hustý tak to nechápu..... ty větráčky vypadaj že stojej....

Holy shit....