Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Právě je ned bře 07, 2021 12:57 am
Autor |
Zpráva |
Uživatel fóra
Registrován: sob pro 03, 2016 2:23 pm Příspěvky: 65 Bydliště: Západ
|
Ahoj, nemáte někdo zkušenost z ContiCrossContact LX2 či obdobnými pneu od někoho jiného na Otb 2015 (Forester) a mladší? Má to být nějaký kompromis silnice/lehký terén, tedy snad ideál pokud člověk sem tam zajede mimo cesty. Úplné AT pneu nechci, tak mi tohle připadá jako fajn varianta. Díky https://www.continental-pneumatiky.cz/o ... ontact-lx2
_________________ Subaru Outback 2.5i Sport ES MY2015 Mondeo Mk4 r. 2012
|
ned úno 21, 2021 3:43 pm |
|
 |
Vášnivý uživatel
|
Ano, mám je a jsem s nimi spokojený. Mám je v rozměru na Forestrovi 225/55 R18, koupil bych znovu. Dobře berou vodu, i při průtrži mračen jsem neplaval. Hlučné kupodivu nejsou, náchylné na rozvážení také ne, odolnost na takové menší průseky při jízdě po kamenitých cestách dobrá. Směs ani tvrdá, ani lepivá, tak akorát, i při vysokých teplotách. Nebyly bohužel v XL se zesílenou bočnicí, takže to je asi jediné mínus, chce si to pohrát s tlakem, podle obsazenosti auta a zvolit optimální kompromis. Byly i podobné Micheliny LatitudeTourHP, ty byly ještě lepší co do opotřebení a tišší. Ale už nejsou moc v rozměrech šíře 225. https://www.michelin.cz/auto/tyres/michelin-latitude-tour-hp
_________________romik Subaru Forester 2.0i Comfort ES CVT MY18  Subaru Forester 2.0D Comfort MT MY09 EURO4 SW 22611AP20 7 
|
úte úno 23, 2021 5:36 pm |
|
 |
Uživatel fóra
Registrován: pon bře 29, 2010 5:14 pm Příspěvky: 85 Bydliště: Zilina
|
Toyo Open Country H/T
|
úte úno 23, 2021 7:19 pm |
|
|