tak máme 215000 a první vážnější trable po studeném nastartování se začalo ozývat podivný klepnuní, né pokaždé, prostě někdy klepne, pak třeba dva dny nic a pak zas klepne je to pouze pár vteřin po nastartování jinak vůbec olej má cca 10tisíc, za studena je na 1/2, ohřátej pak cca 3/4 , před 10tisíci se dělaly rozvody a svíčky
těd se k tomu ještě přidalo škubání a kouření, ale též to není stále a každou jízdu jezdím trasy cca 75-100km a děje se to v průběhu trasy, většinou když chci předjíždět (což je fakt super ) a výrazněji prošlápnu plyn (pedál na podlaze ) začne škubat a brutálně kouřit, škube jako kdyby byla v omezovači nebo nepálila, musím plyn povolit a jemně ho lechtat aby jela v klidu, po chvilce zas funguje normálně a můžu na ní stát jak na rýči a točit jí do omezovače, žádnou chybu to nehlásí
a přirovnání že je náladová jak ženská už tu bylo
dneska šla do servisu, tak se uvidí, ale prvotní odhady - napínák, egr, utrženej vnitřek katu
_________________ for fun: Subaru Legacy Turbo skoro RS-RA, MY93 for work: Subaru Impreza 2.0R, MY07 <= ex Subaru Impreza 2.0 Sport RS, MY05
Nemůže to bejt detonační spalování? Mi to připomíná zvuk, kterej dělal žigul, když se do něj nalil technickej benzín a pak se moc šláplo na plyn.
_________________ V mládí jsem býval namyšlený, nicméně dnes už jsem bez chyby! Legacy 3.0R sedan 5AT MY2007 (BLE) [vlákno o autě] Outback 2.5GX 4AT/VTD MY2001 (BH9) - prodáno
Nemůže to bejt detonační spalování? Mi to připomíná zvuk, kterej dělal žigul, když se do něj nalil technickej benzín a pak se moc šláplo na plyn.
benzín mě původně taky napadl, jezdím stylem plná, prázdná, plná, ale mezitím jsem natankoval na třech různých pumpách + jsem nalil aditiva od millersu + mě napadl vysypanej zadní díl vejfuku, na jednom autě jsem to kdysi měl a postupně jsem z něj vystřílel tu vnitřní izolaci (hořící chuchvalce na silnici )
_________________ for fun: Subaru Legacy Turbo skoro RS-RA, MY93 for work: Subaru Impreza 2.0R, MY07 <= ex Subaru Impreza 2.0 Sport RS, MY05
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru