Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
Právě je úte bře 02, 2021 12:23 pm
Autor |
Zpráva |
Závislý uživatel
Registrován: úte čer 28, 2011 7:12 am Příspěvky: 1560 Bydliště: Rokytnice n. Jiz.
|
Ani nevis jak s tebou soucitim.  Me tohle potkalo druhej den po koupi od Levapa... Mam trochu prasklej naraznik a vyskakalo mi spousta takovejch tech plastovejch stevtu. Me teda malem jeblo! A nejake ten placek me teprve ceka...
_________________ Subaru Impreza 2.0 GH MT MY 08. ex. Subaru Impreza 2.0 gl MT MY96. prodano.
|
úte led 19, 2021 2:53 pm |
|
 |
Uživatel fóra
Registrován: čtv kvě 03, 2018 5:04 pm Příspěvky: 128 Bydliště: Hradec Králové
|
Tak to je smůla, hned po koupi. Hlavně tvý auto je mnohem větší leštěnka, než to moje, tak o to víc to zamrzí. Já mám přední nárazník svařovaný, barvu mám popraskanou i na tom zadním, v jednom lemu díra po nějakým svařování, no bída  jsem zvědavej, jestli ho dám někdy do ideálního (alespoň pro mě) stavu... Zase jestli to skončilo prasklým nárazníkem, tak je to taky ještě dobrý. Odesláno z mého Redmi 4X pomocí Tapatalk
|
úte led 19, 2021 4:42 pm |
|
 |
Uživatel fóra
|
Už chápu, proč tu spousta lidí řeší zvyšování auta. AWD je sice super, ale když zůstanete viset na břiše, moc toho nezmůže  Alespoň teda u manuálu, VTD by mi nejspíš pomohlo (točily se jen dvě kola křížem, zabrat ty další, asi by se to hnulo). Chtěl jsem dojet k chalupě jako naposled, celkově sněhu bylo míň, ale cesta je mezi dvěma loukami a bylo tam nafoukáno. Od začátku jsem to trochu hrnul (těžký sníh, trochu krusta). No a před jedním hupem jsem přibrzdil, protože jsem nechtěl urvat nárazník. A pak už jsem se nehnul  Ale stačilo to odházet aby to neleželo na břiše a pak už to bylo v pohodě.
|
pon led 25, 2021 9:28 am |
|
 |
Člen_SubaruFanClubu
Registrován: ned čer 12, 2011 8:16 pm Příspěvky: 9295 Bydliště: Kravaře
|
zvysovani ti nepomuze ... jen sednes na bricho o kus dale  vzdycky jsem cetl, ze muze pomoct rucka ... zkousels?
_________________ škoda superb ex WRX 2008
|
pon led 25, 2021 9:47 am |
|
 |
Člen_SubaruFanClubu
Registrován: sob zář 10, 2016 7:43 am Příspěvky: 11617 Bydliště: Most
|
Ručka, nebo současné pribržďování. Ale jak sedíš, tak sedíš 
_________________ Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
|
pon led 25, 2021 9:57 am |
|
 |
Uživatel fóra
|
Sakra, to mě nenapadlo. Obojí dává smysl. Mohl jsem si ušetřit vyhazování sněhu  Alespoň budu vědět pro příště. Je pravda, že bych jen zapadl dál, ale věřím tomu že tak 2cm navíc by mi stačily (vyšší podvozek samozřejmě  ). Tady bylo nafoukáno, dál už bylo míň sněhu. Jako zvyšovat kvůli tomu určitě nebudu, zkoušel jsem to spíš z hecu.
|
pon led 25, 2021 11:14 am |
|
|