Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd...
- quickly
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 16139
- Registrován: pát srp 14, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Daniel Rychlý
- Bydliště: Hradubice
- Kontaktovat uživatele:
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Mělo dost zajímavou chuť
quickly
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Outback BS 2.5 MY19 Outback BR 3.6R MY10
Legacy BR 2.0 MY15
ex Legacy BL SpecB AT 9.8 l/100 124 tkm
ex Forester SJ CVT 7.3 l/100 km 267 tkm
ex Forester SH 2.0D 6.7 l/100km 218 tkm
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Před časem to ještě běhalo po dvoře a prudilo. Je z toho dobrý silný vývar.
Žena vařila na mé přání.
Žena vařila na mé přání.
Naposledy upravil(a) Šaman dne ned led 24, 2021 9:57 pm, celkem upraveno 1 x.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Jsem neskutečně polívkový, takže za mě já měl o víkendu jen kuřecí vývar, zrovna jsme si říkali, že by to chtělo zas slepičí, jenomže ta není vždy v masně k mání, asi budu muset k někomu na dvorek
U polívky je skvělá věc, jak časem chutná lépe a lépe a hlavně vydrží v lednici klidně týden, navaříš raz za týden a je vystaráno
U polívky je skvělá věc, jak časem chutná lépe a lépe a hlavně vydrží v lednici klidně týden, navaříš raz za týden a je vystaráno
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- RadekN
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 2412
- Registrován: stř úno 22, 2017 9:05 am
- Jméno a příjmení: Radek Novák
- Bydliště: Krupka u Teplic
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Hmm tak ta polívka vypada dost dobře... Tu bych si teda dal
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tož tak dopad jeden ambiciózní Kohút domácí. Na začátku byl faň, ale pak zpychl a otravoval.
Já už jsem dnes měl 3 taléřky. Škoda, že nemám do party domácí nudle. To by šlo zítra napravit.
Já už jsem dnes měl 3 taléřky. Škoda, že nemám do party domácí nudle. To by šlo zítra napravit.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Domácí nudle jsem měl nedávno, je to fakt rozdíl, ale prodávájí se i tak dobré, třeba ty od Gašpa. Jak říkám, já jak nemám polívku cítím se ošizen
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Tak jsem si opět uhnal neschopenku, noa než vyběhly teploty, stihl jsem něco na oběd. Kapsa se slaninou, hermelínem. Sypané arašidama.
Subaru Forester 2.0X MT SocialEdition z roku 2005 (Lesník) + Honda Vision - Soptík + SsangYong Tivoli 4wd (Ssasanka) no a Obluda (cétéem Scroll xpert 2020)
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19080
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
chtelo by to pro tohle vlakno slintajiciho smajlika
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19080
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
nepekl .. jen koupil ...
Larvicky z panvicky
Larvicky z panvicky
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 24305
- Registrován: ned bře 15, 2015 12:03 am
- Jméno a příjmení: Radek- šíma
- Bydliště: Valašsko
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
A co s tím teď??? Potřebuješ hodně bílkovin?
Forester 2.0 SG 2002
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
Citroen Saxo Twist 1.1 2000
bývalá stálice:Citroen Xantia 1.8 16V LPG 98
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19080
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
je to susene .. trochu slane ...
proste test
v "akci" v globuse ...
20g za tusim 60kc ...
a .. prvni dojem (vzhledove) sileny (ja to nikdy nejedl .. ani nic podobneho) ... ale je to normlane dobre ..
misto treba chipsu pecka
proste test
v "akci" v globuse ...
20g za tusim 60kc ...
a .. prvni dojem (vzhledove) sileny (ja to nikdy nejedl .. ani nic podobneho) ... ale je to normlane dobre ..
misto treba chipsu pecka
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
- námořník
- Místopředseda klubu
- Příspěvky: 20605
- Registrován: sob zář 10, 2016 8:43 am
- Jméno a příjmení: Jiří Mareš
- Bydliště: Most
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
To vymetli z pod regálů?
Odesláno zmáčknutím tlačítka Odeslat
- hamoun
- Člen_SubaruFanClubu
- Příspěvky: 19080
- Registrován: ned čer 12, 2011 9:16 pm
- Jméno a příjmení: Petr Hanek
- Bydliště: Kravaře
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
asi ... ale posmak jsem si
škoda superb
ex WRX 2008
ex WRX 2008
-
- Vášnivý uživatel
- Příspěvky: 1415
- Registrován: pon kvě 28, 2018 11:07 am
- Jméno a příjmení: Petr Gobernac
- Bydliště: Pardubice
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
V trojobalu chutná cokoliv, ale kdo by se s tím sral.???...tohle je lepsi na rizoto !
Forester SJ 2.0iCVT 2016
X-Trail T31 2.0Dci 2010
X-Trail T31 2.0Dci 2010
- Mira
- Závislý uživatel
- Příspěvky: 10646
- Registrován: úte srp 18, 2009 12:00 am
- Jméno a příjmení: Miroslav
- Bydliště: Poslední zatáčka před Vídní
Re: Subaristický kulinářský institut aneb vaříme, pečeme atd
Předpokládám, že to bylo 20 dkg za ty prachy.hamoun píše:je to susene .. trochu slane ...
proste test
v "akci" v globuse ...
20g za tusim 60kc ...
a .. prvni dojem (vzhledove) sileny (ja to nikdy nejedl .. ani nic podobneho) ... ale je to normlane dobre ..
misto treba chipsu pecka
Na kapry bych to zkusil, ale za ty peníze pořídím litr čerstvejch.
Forester SG XT
ex Impreza 97 s baťohem
ex Impreza 97 s baťohem